söndag

Söndag. igen. Ida har ja haft en sån där dag när ja bara legat i soffan o kollat på film efter film. det var längesen. Men det har varit skönt. Känner mig inte så bra idag. Börjar bli sjuk kanske?

o så gårdagen. Ja o jenny började lite här hemma. lite cider. lite drinkar. Daniel hade kräftskiva så var endel folk här. Vid sju åkte vi till sofia där tjejerna redan väntade. Så där fortsatte festen tills vi åkte ner till stan. Vidare till en annan fest innan vi satte oss i ett av öltälten tills vi begav oss hemåt.






en bra kväll

Gårdagen var jättekul. Vi blev nog kvar hos jimmy ganska länge innan vi drog ner till stan. massa prat, dricka och roliga lekar. anna kom också förbi en stund. treeevlig:) Och väl nere på stan möte jag upp jessica och sanna.

hej jag är med på varje bild. haha.





Idag ska ja o jenny till stan igen. Vi ska shoppa o äta på stan, är ju matfestival i helgen. Så något ska vi väl hitta. Men nu innan ska jag städa här nere. det behövs. Och ikväll blir det feest igen. Hos soofia. <3

It's Friday, I'm in love

lyssnar på den nu. lite andra avenyn känsla där. haha

Då var det helg igeeeen, fredag:) Har varit iväg o handlat med mami och innan det jobbade jag några timmar.

I eftermiddag ska ja träffa jenny. vi ska sola och shoppa, måste inhandla lite nya saker. sedan ska jag möta upp daniel innan vi drar vidare till jimmy.

OCH om en vecka nu kommer jag och jenny vara i spanien. Barcelona. åh vad jag längtar.

jag vill ha fredag idag

Åh vad jag längtar efter helgen nu. kommer bli skitkul ju. Imorn ska jag, söder och stefan hem till jimmy o festa lite. Var så längesen söder var med så det blir brabra.


Och på lördag ska vi fira sofia. Så alla vi tjejer ska hem till de. sedan bli dte utgång. På dagen ska möjligen ja o jenny ut o äta också.

Idag annars har ja varit med jessi och sanni efter jobbet. Vi har kollat stan och fikat. mysigt.

och juuuste. är lite avundsjuk på pierre på mitt jobb nu. Han åker till ayia napa imorn:P

sofias dag



Idag fyller hon till höger 20:) Grattis sötis. Och på lördag blir det fest. kommer bli skitkul.

Annars går veckan på. Helgen närmar sig. Känns bra eftersom det ska hinnas med så mycket kul i helgen. Och barcelona närmar sig också. Om en vecka och en dag åker vi jenny. helt sjukt. underbart.


då var även den här mässan slut, och nu är det söndag igen.

God morgon. Igår kom vi hem från mässan i jönköping :) Har haft det brabra. Somnade redan vid kvart över nio och sov idag till halv elva. Har varit helt slut känns det som. Men nu är jag piggare igen.

I torsdags kom anna iaf som planerat o hämta upp oss och vi åkte till jönköping och elmia. Var på mässan hela dan och på kvällen åt vi mat på hotellet.



På fredag gick vi till emlia igen. jobba. och sedan på kvällen blev det harrys inne i jönköping. Dit kom även sannis. jättekul kväll.



J var också med, bakom händerna där;)


idag ska jag bara ta det lugnt här hemma. kolla film och sånt.

Jönköping imorn

mässa imorn:) Så blir borta i några dar. eller två nätter. Anna kommer iaf hit och hämtar mig tidgt imorgonbitti. Blir nog kulkul. Hinner kanske träffa sannis nån dag också?

Och idag har jag hunnit med stan en stund efter jobbet med jenny. packat. och träffat sofia och linda en sväng. sedan följde jenny mig en bit hem.

Nu blir de väl snart läggdags. god natt

tisdag



Hej idag har jag umgåts med den här tjejen. Jag o jenny gick på stan och kikade runt. Detta är en ganska gammal bild ;) du är söt. Sedan gick jag hem lyssnandes på min ipod.

Och imorn är det jobb som vanligt. Men sedan blir det mässa, återigen. :)

jag fyller år :)

Jag fyller 20 år idag. Brabra. Och nu väntar ja på att anna ska hämta mig så ska vi till jobbet.
I eftermidda kommer jenny hit så ska jag bjuda på något :)


Plain White T's

plain white t's är skitbra tycker jag. och den här låten är fiiiiiiiiiiiiiin. Nu ska jag sova snart. Imorn fyller jag 20 :) God natt!

I'm sittin' here all by myself
just tryin' to think of something to do
Tryin' to think of something, anything
just to keep me from thinking of you
But you know it's not working out
'cause you're all that's on my mind
One thought of you is all it takes
to leave the rest of the world behind

Well I didn't mean for this to go as far as it did
And I didn't mean to get so close and share what we did
And I didn't mean to fall in love, but I did
And you didn't mean to love me back, but I know you did

I'm sittin' here tryin' to convince myself
that you're not the one for me
But the more I think, the less I believe it
and the more I want you here with me


på promenad



Jag och jenny har varit på långpromenad idag. Vi gick runt på billingen, bort till maxi o sedan kolla vi in stan. Skönt o mysigt. Massa prat blev det också. Det är tur att ja har dig. Efter detta har jag hunnit med en film, blir nog mer av det nu ikväll.

Och igår hade vi lite "kalas" här hemma för mig o daniel. Båda fyller ju nu i veckan.
Bilden är från i fredags på husaren.daniel o ja. haha.

se, inse, det finns ingenting som du inte kan göra.

Gårdagen var skitkul. Förfesta här. Fick jättefina presenter också. Ett halsband med texten se, inse, det finns ingenting som du inte kan göra. och ett fint snö armband. Fick också fina trosor med ett jättesnyggt linne till. tack tjejer.

Igår kunde man till o med sitta ute nästan hela kvällen. underbart med lite sommarkänsla. sedan fortsatte vi till husaren. kulkulkul.






Och som sagt sedan gick vi vidare till husaren, där vi även mötte upp sanni.


Idag ska jag jenny och sofia luncha på stan. Kollar väl in i nån affär också. och senare ska lite släkt komma hit.

jag längtar

snart är vi i barcelona jenny.



Helg är det också nu. det gick fort. Och ikväll ska vi fira att jag fyller 20 (på måndag egentligen). så vi ska förfesta lite här. sedan utgång nere på stan. ska bli kuuuul.

pierre 20 år

Pierre på jobbet fyller 20 år idag. Några dagar före mig. grattis grattis pierrisen:)



Och idag gick jag från jobbet in till stan, då börja det ösregna så jag blev lite blöt. Mötte upp jenny o vi kolla stan lite snabbt. Sedan mötte jag jessica och vi tog en fika på voda. mysigt. Och nu på kvällen har jag städat. Blev klar precis nu. Fick även hjälp av mam o pap så dte gick snabbare då ;)

en onsdag.

Hade tänkt att säda idag men runt en 18:00 la ja mig ner för att vila nån minut. En minut, visst ja, ja somna o vakna vid åtta. Har hunnit städa lite nu i nån halvtimma iaf. ska fortsätta imorn.

efter jobbet idag åkte ja med anna som vanligt in till stan och gick av hos jenny, som alla andra dagar den här veckan ;) Sen följde hon mig halvvägs upp till våmb. sen tog min ipod över.





vilken dag

flum, någon?

idag har varit en flumdag på jobbet, speciellt på lunchen. skrattade en hel del, åt en massa strunt egentligen. Men det var kul. Efter jobbet har ja umgåts med jenny. fika på rådhuset. Hon döda två getingar. tack för det. haha så nu vet alla det. sedan gick jag hem o lyssna på min nya ipod.

Men nog om det. nu till mallis. Det var faktiskt hur skönt som helst. sol, bad, värme. Balkongen med musik, ipod och smirre var ganska underbart. Åt väl ganska god mat också. Drack de starkaste drinkarna i mitt liv, men endel goda också såklart. Jag längtar utomlands nu igen. Till bättre väder. Men snart ska jag och jenny till barcelona.






bokat och klart

söndagen är här! Kom precis hem från jenny. Vi två har tillsammans med sofia o linda bokat resa till stockholm. i oktober. Vi ska shoppa o festa. Vår första "resa" tillsammans också. jag jenny sofia och linda. skitkul ju. Ni är så bra tjejer. Hotellet verkar bra det också tycker jag. sofia o linda har bott där innan o de ska tydligen vara jättebra! kulkul.

så har två jättebra grejer att se fram emot. först är det ju barcelona nu den 4 sep för mig och jenny! :)

Här är en bild från förra gången vi var i stockholm med sannna o jessi. På en fest hos sannas kusin tror jag :)



och imorn ska jag jobba. ska verkligen bli kul att träffa alla men hade varit skönt med en vecka semester till också såklart. De här 5 veckorna har gått jättesnabbt tycker jag men jag har hunnit med en hel del. Efter jobbet ska ja o jenny till stan. blir bra det.

Och juuuste. i mallis gick en av mina käraste ägodelar sönder. min ipod. så idag var ja och köpte en ny.


Hemma igen :)

Hej. Igår kom jag hem från mallis. och jag har haft det jäääääättebra. Ganska lugnt, sol, bad och värme.. mm underbart att vara utomlands. Imorn ska ja lägga upp bilder.

Men igår när ja kom hem, kvart i tio på kvällen träffade jag iaf jenny och linda som hade börjat förfesta hos jenny. så jag gjorde dem sällskap. och vi hade en skitkul kväll. massa prat och sedan gick vi ut och kolla läget på stan. stannade vid mummel. drack lite och
hade trevligt innan vi vandra hem till jenny igen.






och idag åkte jag och jenny till götet. Jag inhandla mig massa saker. Väska,skor,klänning,kjol,tröja,linne. ja typ det mesta fick ja med mig hem :) jättemysig dag i götet iaf. <3 Och nu ska jag iväg o träffa jessica en stund. hon ska ut sen en stund så ja ska vara med när hon förfestar lite.. trevligt.


mallis nästa

Då var det dags för en ny resa för mig. idag åker jag till mallis, mallorca :) ska bli skönt att få ta det lugnt. sola och bada mer än i ayia napa. blev himla mycket festande där faktiskt. Den här resan blir mer lugn.. Här ska vi bo!



Och gårdagen blev himla lyckad. Det var jag, jenny, sofia och jessica + jennys granne som kom in en stund. Sedan blev det husaren. Och vi körde ju bag in da box. haha. Dricka, prat, dans, vattenfall och flum bestod kvällen av. <3







så återigen! Ha det så bra här hemma. vi hörs om en vecka. kommer sakna mina söta vänner mest :)