valborg

slutade lite tidgare idag. och mötte jessica efter jobbet. Vi skulle nämligen sola idag! :) Få lite färg inför kvällen. vi ska festa lite nu ikväll hemma hos jessica några kompisar. kulkul.

Och sedan imorgon, torsdag, är ju ledig så jag sofia och linda ska till gbg och shoppa lite. kommer bli himla bra. På kvällen ska vi fira jessica som fyller 20 år. (påfredagegentligenmenändå). Skitkul dag blir nog detta.

fredag ska jag jobba, kanske bara blir ja o anna där? hehe då kommmer vi ha det bra. på kvällen blir det mys hemma.

Och sedan lördag, om vädret är bra ska vi grilla och ha dte mysigt, med lite vänner. isf blir dte första gången för iår för oss.

Söndagen sen då, då blir det att ta igem lite tv och serier :P

Nu måste jag fixa till mig inför ikväll.

grillning nummer 2

robert är här o vi har grillat, igen.. idag blev det hamburgare med bröd. sådär gott tycker jag. blev mätt iaf. Mysigt att sitta ute iaf tycker jag. sommarkänsla. jatack ännu mer :)

arvikafestivalen?

Jag är så himla sugen på att åka till arvika i sommar! The kooks, Kent och Håkan Hellström ska liksom dit. och sanna såklart <3 hihi

årets första grillning.

Japp igår grilla ja för första gången för i år. Det är så himla mysigt. Robert kom hit och vi grilla korv på engånsgrill på baksidan. Ja hitta nämligen inte våran vanliga. (vart nu den kan ha tagit vägen?) Kasper var också med och var lite sugen på korv.

 

Idag annars var en ganska bra dag också. fick cykla till jobbet. och cykla hem. lite jobbigt men med bra musik funkar det. På vägen hem stanna ja till i stan och mötte sanni o jessi. vi skulle nämligen betala ayia napa resan. Men de satt på pims och mumsa i sig massa gott. Jag gjorde de sällskap och köpte mig en blåbärspaj och en cola. trevligt. Sedan traska vi iväg till ticket o betala resan:) Åh vad skönt att ha det gjort. eller hur?

Väl hemma har ja hunnit med en promenad med kasper och duschat. Nu blir det film!

och försten, den här veckan kommer att bli så himla bra, så himla mycket kul o mysigt planerat. Jag återkommer om detta!

bra tv

äntligen har mina favoriter börjat sändas igen. Har blivit lite greys anatomy, desperate housewives och ugly betty ihelgen. och i veckan var det gossip girl och sex and the city. haha jag älskar att bara lata mig o kolla på serier.

Någon film borde jag väl hinna med också? Vet inte vilken bara.

Förutom serier ida då så var ja o robert på max idag o testa. det var gott.

och så gårdagen. ja cykla till stan o möttte jenny. det blev lunch på pims och shopping. Köpte skor, 3 linnen o bikini. Vi hann även med maxi:)

party people



lite bilder från jessica..


Igår begav ja mig hem till jessica vid en halv sju-sju. Där skulle nämligen jag,jessi,sanna och elin förfesta. Lisa kom även förbi med en kompis. Vi drack, dansa, prata, sjöng singstar, spela vattenfall och allt sånt där vi brukar göra tillsammans. sedan gick vi ner till stan. där träffa vi bland annat jenny. sedan var det utgång innan robert hämtade mig.

jag älskar er! :)

jag älskar fredag

åh, fredagen är här igen!

ida efter jobbet mötte ja upp jessi o sanni. jessi klippte sig o blev ännu snyggare. sedan gick vi runt på stan. jag köpte en jackan från hm. o sedan byxor och linne från veromoda. sedan hann vi inte med mer. så vi ska ner imorn igen och fortsätta våran runda. har en hel del mer att inhandla. tex klänning, med byxor och skor.

Ikväll ska ja umgås med mina vänner. (jessi, elin o sanna) Kommer bli en jättebra kväll, det tror jag det, lite party som vi vill ha det :) kärlek till er.

wunderbar

vilken underbar vecka det har varit. iaf om man tänker på vädret. vill alltid ha sånt här fint. om inte ännu varmare. då känns det vår/sommar. nu sitter ja o funderar på allt jag gjort men inte skriva den här veckan.

på lunchen ida åt ja o anna macdonalds i parken. i solen. :)

idag annars har jag iaf umgåts med jenny. Hon mötte upp mig halvvägs från jobbet så cyklade vi till stan. lite fika vid torget i solen. mysigt tycker jag. sedan kolla vi affärer och sola. imorn ska ja minsann shoppa för då kommer det massa pengar till mitt tomma konto. löning det gillar vi. sedan var vi lite mer nyttiga o cykla hem också.

Igår då, träffa jenny då också. så mötte vi på sanna o jesis på pims o fika allihopa. och kom in på arvikafestivalen. the kooks ska dit, vilket gör att ja också vill dit. hehe måste fixa detta.. sedan träffa ja sofia o linda. vi kolla lite thaliandbilder och kläder hemms hos sofia. jag är lite avundsjuk ;)

Vad har jag mer hunnit med? En dag promeneade jag lite med jessica, eller kanske mer än en dag? vi åt god mat på pims en dag också. mysmys. och riviera hann ja också med en sväng med sofia och linda i början av veckan.. herregud mitt minne är bra men kort. tydligen iaf..

och imorn ska ja umgås med mina vänner. ser jag fraam emot. <3

torsk på tallin?

igår kom jag hem från tallin. Jag har inte sett filmen torsk på tallin, men efter vad jag hört liknade inte det vår resaa! hehe vi hade det iaf huur bra som helst.

dag 1: resan började med tåg till stockholm innan vi klev på båten. Där mötte jag anna chanette olle och jimmy upp jerry som äntligen blivit frisk. På båten blev det lite champange innan vi gjorde ordning oss på hytten. Jag dela med anna o vi hade lite miniförfest där med musik och lite dricka. sedan åt vi buffe allihopa,kolla på show, drack, dansa och hade det allmänt trevligt. sedan gick några av oss på disco, nattklubb eller vad man nu kallar det på båtar?? sjuukt kul tycker jag.




Dag 2:
Vakna av väckarklocka. Gick upp och åt frukost. iaf vi som orka. Sedan gick vi i land i tallin och tog taxi till hotellet. Sedan skulle vi kolla in stan. men alla var trötta sen dagen innan. Jag fick iaf med mig jimmy o vi kollade runt i affärer och vandrade runt i tallin och åt lunch. Mycket fint väder hade vi också. Sedan var det dags för ett besök i poolen och poolbaren och även ett "bastuland" hehe. eller ett ställe med många olika bastu. Sedan upp på rummet o fixa till sig. sedan lite förfest och sedan förfest och sedan trerättersmiddag :) Efter detta fortsatte vi på rummet innan vi drog in och kollade tallins nattliv. och det var bra.




Dag 3:
Återigen, upp till frukosten. Idag hade vi helt underbart väder. solen lyste på oss. Ja anna o jimmy satte oss ute och åt mat. Sedan mötte vi upp resten av gruppen och satte oss på toget där det var helt otroligt varmt. Tog lite dricka och sedan skulle vi iväg till båten för hemfärd. Blev middag igen, show, och party. sedan vid en fyra drog vi några på efterfest till mitt o annas rum. blev ingen sömn den natten. hehe..



Dag 4: Vid tio kom vi in till stockholm hamn och sedan iväg till tåget som tog oss tillbaka till skövde. vi var allihopa mycket trötta. men har haft det så himla himla bra. skönt att få vara borta lite.

Mitt nya ord på resan: partypeople is in da house. låter helt dumtoch helt fel engelska o fel ord. men jag gillart ;) haha

På söndagen sedan gick jag på the sound of music med mammi. Den gilla jag:)

och tillslut idag. Måndag. underbart väder igen, tack för det. ja o annsi satt ute i solen och ringde under förmiddan. sedan åt vi lunch på pastagrapa på uteserveringen. Efter jobbet träffa ja jessi. åt glass ute i solen. sedan mötte jag sofia och linda. vi åt pizza på riviera. det var gott. sedan satt vi o prata till typ åtta? mycket bra dag som ni förstår!

imorn bär det av

japp imorn ska ja tillsammans med jobbet till tallin. blir två nätter i båt och en i tallin. ska bli skönt att komma bort lite tycker jag. men herregud vad jag är stressad nu. Håller på att packa. tyckte ja hann med mycket igår, men herregud nej det hann ja inte. har stressat hela kvällen, eller ja, det vill säga efter att ja kom hem från jessica där vi fika god chokladpudding o cola och så prata vi en hel del.(och om det nu är möjligt, så längtar jag ännu mer till ayia napa nu) och efter så sjöng ja o mammi lite singstar. men efter det har ja packat. Tillslut slängde ja bara i kläder och skor så ja hoppas verkligen att det blir bra nu.

nu ska ja plocka fram kamera, ipod, pengar och pass (om man nu behöver pass?) och sen måla naglarna och kolla nån film o slappna av lite.. juste kvällsmat ska ja fixa också.

dagens händelser

Ikväll ska ja bestämma och packa allt inför tallinresan. typ iaf. Hinner nämligen inte dte imorn då ja ska umgås med lite vänner på kvällen. men herregud ska bara vara borta i 4 dagar men kommer ändå ha problem med vad som ska med.

idag annars hämta jenny upp mig på jobbet o vi åkte in till stan för shopping och solning! sedan blir det packningen, måla naglar och sånt, haha. Sen tänkte ja även äta något gott och mysa till gossip girl. Lite bra saker att se fram emot under kvällen iaf

14 april

Måndagen är kommen igen. Och imorse vakna ja innan väckarklockan ringde, men var lika trött för det idag. Men blev en bra o kul dag på jobbet med skratt o sånt=) efter jobbet har jag egentligen inte gjort så himla mycket. Jag följde med mamopap till maxi. sedan kom robert hit. Vi har kollat på tv på internet, sjungit singstar (okej, mest jag då) och kollat på gossip girl. sjukt bra ju. och nu vill han sova, men inte jag. hallå klockan är tio?
 
och juste de här bilderna från i lördags. ska lägga in dem på datan, när ja orkar ;)

söndagmorgon

och jag kan inte sova. Har varit vaken ett tag. suttit uppe och pratat med mamopap. Och druckit lite dricka. igår var iaf en mycket bra kväll.. som väntat, lindas 20 årsfest! Vi spela lite spel, prata och dansa lite hemma hos linda och robert. sedan var det utgång som gällde, vi gick till bogrens och dansa lite till, jag jenny sofia malin o linda. de andra stanna kvar hemma men begav sig nog också till stan senare? En himla himla posetiv sak igår var att ja träffa daniel, gunnis. jag har saknat honom!

lite bilder kommer senare under dagen. Nu ska ja krypa ner i soffan och se på gossip girl. För sånt ska jag göra hela dan, bara kolla på film o serier och sånt. MYS!

party hos linda

hej minq vänner½! sitter hos linda med bra musik o bästa vänner:) Det är dans och sång!! VI gillart!! Det är kuuul o dansar till jag har aldrig varit nykter!! HA DET SÅ BRA IKVÄLL ALLAAA!! och ni ¨på håkan H, ha det såå bra och sjung, sjung för håkan!!!

hemma från lidköping

sådär ja. är hemkommen från lidköping. Åkte dit efter jobbet med robert. Jag skulle till åhlens för att se om de hade väskan ja är sugen på. men nejdå, den fanns inte där heller. så jag köpte en annan istället. Köpte mig även lite mer saker, som tex trosor, sjal, tröja o lite sånt. sedan köpte vi med oss baugetter från elake måns. och lite godis till ikväll.. för ikväll blir det tv eller film. myskväll helt enkelt.

innan lidköping tog ja o annsi en promenad i det fina vädret vi hade. Vi gick till maxi för att köpa skor till anna.

imorn blir det stan med jenny + 20årsfest hos linda.

lite planer

image282
ayia napa 07


åhh.. gud vad jag längtar. Den 14 juli åker jag tillsammans med mina vänner till cypern i två veckor. Sedan den 1 augusti ska jag till mallorca med mam, pap och daniel. Den här sommaren kommer bli heelt underbaar. Och jag och jenny ska till kusten i sommar också. Någon helg innan cypern. Och i juni ska jag, jessi, sanna (och möjligen elin o emma) till stockholm under en helg. Finns så himla mycket jag ser fram emot.

men ändå finns det så mycket mer resmål jag vill till snart.. Framförallt new york. Och thailand. och sedan möjligen prag igen, eller london;) Någon mer som är ressugen?

jessica tipsar


image277



alla vet ju att ja älskar film, tv och serier och sånt. Så nu har ja funderat på vad det finns för bra serie som ja kan ha missat. jessica har då nämt gossip girl för mig några gånger. ska nog kanske försöka mig på några avsnitt?

fika och solning

Efter jobbet idag hämtade jenny upp mig. Vi åkte in till stan och kikade runt. Mötte sedan upp jessica sanna och elin för fika på voda. paj och cola, det var himla gott.. sedan skynda ja o jenny oss iväg till plaza och sola en stund.

Och idag kom sofia hem från thailand efter fem veckors vistelse där. Är ju lite avundsjuk men känns himla bra för mig att hon är hemma igen <3

.. och så tog helgen slut.

image270



Och veckan är påbörjad, och måndagen avslutad. Idag fick ja den nya mobilen till jobbet :) Efter jobbet åkte ja med mamma o pappa o handla och vi kollade även efter tv, igen. Det kommer ta tid för mig att bestämma mig. Nu på kvällen har jag suttit här. Och snart ska jag krypa ner i soffan till en mysig film och något gott.

förtrollad

image268

Jag och mamma kollade precis på den filmen. Den var faktsikt ganska söt tycker jag.. Det var skönt att bara krypa ner i soffan. Vi har nämligen städat hela bottenvåningen. Det tog ungefär hela dagen. så är ganska sluut nu.

Idag kom även min pappa hem från usa med massa bra saker till mig :)

lördagen är här..

image267

Men jag tänkte först nämna fredagen. Kvällen blev bra tillsammans med mina tjejer jessica, sanna o elin. Vi förfesta, prata, sjöng singstar o en himla massa kul innan vi begav oss ner till stan.<3



Och så nu, lördag. På morgonen åkte ja o jenny till götet för lite shopping. Inhandlade mig en svart jeanskjol och en bikini. jenny fick sig också några köp. Maten åt vi på vårat favoritställe där o blev kycklingsallad.

Och sedan på eftermiddan har jag varit helt slut. dels från igår, dels från shoppingen i götet. La mig i soffan o kolla toon disney som ja somna till. lite sköönt ja. Sedan tog jag en promenad med kasper. På kvällen nu bli det tv o möjligen film.

en kväll hos jessica.

Jag sitter i förbereder mig för en kväll hos jessica, en förfest med mina vänner. Jag tänkte ta bort mitt svarta nagellack men det såg hemskt ut. så fick måla på nytt. Lila blev det idag. Och så väljer jag kläder och lyssnar på lite partymusik.

Idag annars slutade jag vid två. Jenny hämta upp mig och vi kolla runt på stan innan vi åkte hem o tog en runda med kasper. Nu kommer snart daniel o karin hit. så blir det kvällsmat och sedan ska jag till jessi som sagt.


sex and the city

ÅH jag såg precis på traillen till sex and the ciry the movie. herregud vad jag längtar. biobiljetter nu tack. 21 juni.
image263


2:a april

Idag efter jobbet kom linda och jenny och hämta upp mig. Jenny tog nämligen körkort idag så hon hämta upp oss i bil:D grattis sötis. Vi åkte sedan till maxi o inhandla oss lite mat. Bakpotatis och alla tillbehör till skinkröra, sedan åkte vi till elgiganten och sedan hem till linda. Där lagade vi maten och hade mysmiddag med chokladmosse till efterrätt. och hade en myskväll med lite prat. <3

lite vårkänslor

Tack för lite vårväder. Har varit himla fint väder idag. och det har jag tagit nytta av. Under lunchen tog ja o annsianna en ganska lång promenad och njöt av värmen. Och efter jobbet promenerade vi ner till stan. Där bytte ja ut anna som skulle med bussen mot jessica. Vi gick promenad till maxi där ja kika på olika tv-apparater. Och herregud vilken beslutångest jag har. en samsung blir det kanske nog ändå. Var iaf på siba och elgiganten och imorn blir det kanske expert om ja hinner. Efter mitt velande i affärerna satte ja o jessi oss ute med våra köpte muffins och fika lite ute. mys med världens bästa jessica. sedan traska vi hem till henne och där var promenaden sluuut! :)

Ikvääll blir det film eller serie. =)

tidsfördriv?

Jag väntar på nya avsnitt av greys anatomy. men det tar en himla tid. Jag har sett klart sex and the city för andra gången, kollat alla utkommna andra avenyn avsnitt och nu har ja även hunnit med alla avsnitt av private practice. Vad ska jag fortsätta med nu?


image262