RESA

Jag sitter och kollar på alla utomlandsbilder. Vi måste åka någonstans tillsammans igen! Finns så sjukt många platser jag vill åka till. Vi kan väl boka inför nästa år snart? Jag vill någonstans redan nu i vår. sedan såklart Ayia napa 08 =) Och new york till sanna 08 såklart. pengar behövs!


Jag älskar er

kväll

Jag funderar på att be pap köpa hem en ipod till mig från usa. Till julklapp kanske? haha =)

Imorn är det fredag vilket betyder sista arbetsdagen för veckan. åh vad skönt! Ska mysa imorn kväll. kolla på tv och film. På lördag sen ska jag troligtvis till göteborg och shoppa.



sovdags

Ska snart krypa ner i min säng och sova. Är så himla trött nu. Har kollat på bonde söker fru och desperate housewives nu ikväll. Har även fyllt i hur mycket jag arbetat + varit sjuk den här månaden så nu är der avklarat. Plus att jag tagit sista rundan med kasper. Hade lite LW i lurarna.

Go natt på er!

skogspromenad

Söndag..

Idag har jag och mamma varit på promenad ute i skogen med kasper. Vi åkte även till maxi och handlade lite. Senare på eftermiddagen och kvällen har jag tittat på lite olika filmer och så andra avenyn som gick idag.

I fredags gick ja sofia och linda till pizzerian i hentorp för att få i oss lite mat. Tog ganska lång tid men sedan fortsatte vi hem till sofia. Drack lite och pratade och ibörjan hade vi på idol men valde sedan annan musik. Efter att ha missat bussen tre gånger hann vi med den och kom ner till stan. Satt på pims och voda!. Träffade många arbetskamrater ute också. tack för en bra kväll..

Sedan lördag. mysdag ja. Gick på stan med jenny och sedan mötte vi jessica sanna och agnes för en avskedsfika med sanna! Imorgon åker hon.. <3 På kvällen var det lite tv och sånt.


från i fredags..
image164

snart är det helg, och löning

Imorgon är det fredag! Helt underbart känns det! Speciellt för att jag får min lön. som jag är ganska mycket nöjd med, min första hel lön kan man säga =) äntligen.

En annan sak som gör morgondagen bra är att jag och linda ska hem till Sofia och ha tjejkväll. Laga lite mat? Och dricka lite? Och sedan ner till stan? Låter braa! =)

På lördagen sedan ska vi ha avskedsfika med sanni för på måndag flyttar hon ju som sagt till USA, new york. Jag kommer sakna henne samtidgt som jag är avundsjuk på henne. Jag vill också bort och testa på något nytt.. Blir iaf en fika och lite shopping på lördag då! ..

Sedan resten av helgen ska jag inte göra någonting. och allting. sånt där jag inte hinner med annars!

Pusss och god natt.


betald fika

Idag har vi knappt kunnat jobba. dialern har inte fungerat.. så efter fem har vi suttit o väntat på att det ska fungera. eller aa en timma vid tre också. Men tillslut klockan 18:30 kom de fram till att det inte kommer kunna lösas under kvällen. Så vi fick gå hem. Fast jag, elin, sofia, daniel, arslan (anders) och mohammed gick o fika på pims. Satt och prata en stund och nu sitter jag här och lyssnar på plain White T´s..

Föresten, ett meddelande till Sofia :
Jag skulle inte tacka nej till antingen en solresa eller vinterresa! En resa är jag i behov av ;) <3

och så var helgen redan slut..

- Tiden går så himla snabbt. ibland för snabbt.

I fredags fick jag skynda mig hem efter jobbet. Gjorde mig iordning medan jenny kom upp hit. sen åkte vi iväg på avskedsfest för världens bästa sanna som snart åker till USA. Kommer sakna henne mycket. kvällen dock var jättebra. mestadels iaf. Skratt, tårar, vänner, dricka och singstar. det blir en bra kväll..

lördagen åkte jag ner till stan med jenny. Jag åt på eurobaugett och sen gick vi i affärer. Köpte mig endast en längre t-shirt.. hehe.. På kvällen tog jag det lugnt. God mat, tv och film =)

Även söndagen blev en slapp dag. Kollade film och åkte till maxi med mammi..

och nu är det redan måndag.. Helgerna går alldeles för fort. Idag på jobbet gick det dock ganska bra. Har allt bra sällskap där. Och jag blev månadens säljare för okt. så jag fick blommor och choklad =) brabrabra.

Nu ska ja lyssna på musik och kolla skidresa. ska nämligen kanske iväg snart och åka o ha det mysigt.. det var längesen nu.

hejdå och kram från lina

resa

- Jag är fortfarande sjuk idag! :/

så just nu sitter jag och kollar resor. Kan vi inte resa bort några stycken till ett varmt land? typ över nyår? jag vill iaf, väldigt gärna! 


nu ska jag snart kolla på någon film, eller andra avenyn, det ska ju tydligen vara bra? så kanske borde kolla.. =)

sjuk

Usch, jag ligger hemma i dag med världens huvudvärk och känns inte alls kul. Ja har vilat och kollat på film och så under dagen + följde med mamma ut med kasper. skönt med lite luft.

Verkar som att många är sjuka idag. Eller hörde att Jessica också var sjuk idag. Och så även Daniel. Kanske är något som går nu?

söndagsbio

Idag har det varit en slapp dag och jag har typ inte gjort någonting förutom att kolla på tv och film + tagit långpromernad med kasper. Men nu på kvällen träffade jag iaf jenny och vi gick på bio. The heartbreak kid. Den var ganska kul och ganska bra också! =)

image163

helg helg helg

Igår efter jobbet fick jag skynda mig hem, duscha o göra mig klar inför kvällen. Skulle nämligen på inflyttningsfest hos Sofia och tobbe! sedan vidare till Vatra. Hade en jättebra kväll..

Idag har jag gått på stan. Köpte mig en t-shirt, klocka och armband. Åt även lunch på riviera med mina vänner. Jenny jessica och sanna! Det var jättegott. Åt någon slags sallad med kyckling. Mysigt var det.

Ikväll blir det mys och film. Kanske åker över till jessica senare =) Men nu ska jag snart äta iaf.

Här är lite bilder från våran lunch =)

image160 image161 image162


/lina.

min dag

Idag vaknade vid en tio, duschade och kolla sedan på toon disney. När mam o pap kom hem på lunchen följde ja med mam ut med kasper (som jag alltid gör innan jobbet nu). idag åkte ja även med mamopap ner till stan.

Jobbade 12:30-21:00.

Väl hemma kollade jag på bonde söker fru. Och nu sitter jag här, lyssnar på musik och ska snart se på desperate housewives :)


fredag

ifredags jobbade jag halvdag. Så efter jobbet väntade jenny jessi och mattias på mig och vi åkte till sanna för att fira henne! Vi fick tårta bullar och saft =). Efter detta åkte vi ner till stan. Jag köpte lite kläder.. Och jessi klippte sig, snygging!

På kvällen sedan var det dags för Idol. Jenny kom upp hit och vi drack vin och pratade till idol. Lisa kom även och gjorde oss sällskap. Vi åkte ner till stan och pims och voda! Hade en jättebra kväll tjejer! <3

Idag tog jag och jenny en promenad ner till stan. (igen, jag vet). Vi åt lunch på pims och det var gott. mysigt..


1408

Igår cyklade jag hem till sofia efter jobbet där hon och linda vänta! Hade myskväll och laddade upp med glass med hallonsylt, bullar och saft, mumma. och så kollade vi på en skräckfilm. 1408. Den var kanske inte så där jätte otäck men den hade sina stunder . Vid halv ett var jag hemma, duschade och la mig så ja skulle orka upp till jobbet.

<3

juste, grattis sanna 19 år ;)