onsdag

idag har jag haft mitt allra sista prov på gymnasiet, det känns sjukt bra! har dock två inlämningar kvar, det känns lite tungt.. men nu på tisdag, då är allt som har med plugg att göra över!

idag har varit en slapp dag, jag slutade klockan 12 och sen dess har ja bara kollat på film + tv + ugly betty..

imorn är det kulturdag, får väl se hur det är. på kvällen blir det antingen utgång eller så ska jag träffa sofia och linda!


ändrade planer

ja i går blev det lite ändrat i vad vi hade tänkt oss. kvällen började med att jenny kom hit o vi gjorde ordning oss och började lite smått dricka, sedan vidare till elin där det blev lite förfest men ölspel och prat :)
Efter detta skulle vi till mstad, möjligen in på statt had evi tänkt, men helt ärligt, det var crousing och vi kom fan inte fram med bilen, fick stå i kö sjukt länge. kollade väl runt lite men ganska snabbt bestämde vi oss för att bege oss hem till skövde igen :)

Blev allt en ganska lyckad kväll ändå, den var kuuul =)

     

nu är det bara 19 dagar kvar, sen ska vi utomlands också, jag säger bara, underbart!


nu är det lördag igen

Ja lördgar är allt bra härliga och speciellt idag, 20 dagar kvar till studenten, hur underbart är inte det? :)

ida har det varit varm och skönt ute och jag har solat i bikini, varmt och skönt var det! hann även med att plugga lite..
ikväll blir det lite fest, börjar möjlitgvis hos jenny ute på deras altan och sedan vidare till mstad, det kan bli bra!

annars har helgen hitils varit mycket bra, ja o mamma var på stan igår och ja inhandlade mig en klänning, linne, flipflopp, liten väska, halsband aa det var väl det, finfint blire =)

ha en bra kväll allihopa! =)

duktigt lina

idag har jag TYP skrivit klart historia inlämningen som egentligen inte ska vara klar förens nästa vecka och det känns så skönt för nästa vecka har vi sjukt mycket, och veckan efter det också fick vi reda på idag! 5 saker på två veckor är skitmycket för oss på media! iaf för mig! men juste inte nog med det, jag och jenny satt kvar och jobbade med våran slutuppgift i rörligbilden, vi lär ju nästan bli klara med den imorn också för nu är all fakta hittat :)

som sagt, duktigt lina! =)


veckan är slut

så var det söndag igen! ida har ja o jenny filmat lite till våran idyliska lilla film, haha. jag har även hunnit med att kolla film, ska kolla mer snart. det är det bästa med alla söndagar!

igår var det grillning som gällde, ja jessi och sanna åkte hem till jenny, vi grillade, såg på film, pratade och åt en himla massa godsaker. jättemysig kväll hade vi! <3

och imorn är det vecka 21 och den kommer att bli tuff, vecka 22 likaså, men seeeeeeeen är det slappt till studenten, fy fan va skönt =)


image106

bogrens

Igår blev det tillsist utgång ändå. jag, ellen och jenny åkte hem till jessica på lite förfest och senare kom även elin och martina =) det var kuuuuuuuuuul! sedan drog vi vidare till bogrens, där blev det mycket dans och träffa mycket folk. hade en jääättebra kväll. =)

Idag ska jag troligtvis till stan med min mamma för lunch och shopping. Så snart ska jag ta mig en dusch och göra ordning mig! :)

Här får ni lite bildet från igår, både från förfest ocg bogrens=)

     

långhelg igen

herregud känns som vi är lediga nästan jämt och nu missförstå mig inte, jag älskar det! Ledighet är det bästa jag vet! ska slappa och ta dte lugnt ända tills på måndag! underbart! :)

Igår var det 30 dagar till studenten, men helt ärligt jag var skittrött och stannade hemma, robert kom hit och umgicks med mig, vi tittade på tv och film och åt glass.. liksom är ju 20 dagar snart också! då blire fest istället.

så vad händer idag då?
denna regninga och gråa dag blir det att kolla film inne, mysa framför tv är allt bra det med.. ikväll blir det kanske fest ? orkar troligtvis inte idag heller. herregud vad har hänt med mig?  hihi

tisdag

Idag slutade vi vid 12, ja o jenny gick på stan och kollade runt, jag köpte shorts, jenny klänning! Hittade en hel del mer jag behöver nu till sommaren :) efter stan gick vi hem och tog oss en vandring med kasper och efter det började vi med våran projektredovisng, usch kommer att bli pinsamt med detta imorn :/

På eftermiddagen cyklade jag iväg och träffade sofia, vi cyklade sedan vidare till hennes och tobias nya lägenhet, åh kommer nog verkligen att bli skitsnyggt där!

nu ikväll är det en himla massa bra på tv. just nu är det vänner, sen ugly betty och efetr det desperate housewives:) som sagt, en mycket bra kväll framför tvn.

fööööresten, det bästa av allt idag har jag hämtat min kamera, den är som ny ;) hihi

:)

äntligen

åhh de ringde från elgiganten och sa att min kamera var klar och att jag kunde åka dit och hämta den när som helst nu! :) ska dit snarast möjligt vilket troligtvis blir imorgon! åh vad jag saknat att alltid ha en kamera. det var en himla tur att jag fick låna med mig daniels till prag! Prag utan kamera känns skumt :P

försten jag har blivit sjuk, dumma jessica som troligtvis smittat mig med sina baciller ;) hoppas jag bli bättre. har slöat hela dagen framför tvn, sett på bland annat bring it on all or nothing, den är söt! hehe


nu blir det mer tv eller film för mig men först ska jag kolla resor, utomlandsresor till solen med mina underbara flickor! <3

hej

MP3 är hemma från prag

idag mellan 06:00 och 07:00 åkte vi över öresundsbron och var hemma i Sverige igen!. Halv 12 var vi sedan hemma i skövde. det känns skönt att få sova i sin egna säng inatt måste jag säga.

så om veckan då? ena delen har varit helt underbar medan den andra varit lite tråkigare. liksom museum och typ historiska rundvandringar är liksom inte min grej. sen var ju inte vandrarhemmet det allra bästa heller. sen var även min söta jessica sjuk. men förutom detta var resan helt underbar, prag är vackert och otroligt billig, speciellt maten och även spriten, speciellt på albert ;)

förfesterna och ja hela kvällarna var fantastiska måste jag säga.. alla festade, var glada, skrattade och media treorna är helt underbara!

så här kommer en kort resume.
söndag: sitta på bussen. ha en halv dag o vandra runt i köpenhams alla affärer. helt underbar stad som jag älskar. satt och sola oss på torget.
måndag: framme i tjeckien och vi besökte koncentrationslägret i Theresienstadt. åkte sedan vidare till Prag, där gick vi runt vandring och tog det lugnt och kollade in staden. fest på kvällen
Tisdag: åhhh fridagen i prag, vandrade runt, shoppade, åt god mat och njöt av Prag. På kvällen blev det fest.
Onsdag: Rb åkte till barandov filmstudio sedan iväg på marknad och sedan konstmusem och sedan en till rund vandring på andra sidan stan. kvällen blev det resturang och kollade in lite uteställen
Torsdag: Tog en promenad till en park sedan tog vi oss en lunch i det vackra vädret. sedan åkte vi i väg till en kyrka som var av skellet typ.. hm. efter detta var det hem och förberede oss för mediamiddagen med både lärarwe o elever. den kvällen var sjukt grym och kul. sedan utgång på 5 våningsdiscot.
fredag: kollade stan och marknad sedan bussresa hem, stanna till i tyskland.

           

DET ÄR VI SOM ÄR MP3, everybody dance now!


filmfestival

igår var min klass, rb i Göteborg för att gå på filmfestival. och chalie o johan i vår klass var ett utav de 6 bidrag som vann! :) det var skitkul! Under dagen hann vi även med en hel del shopping och mys på kinarestuarangen!

så idag är det fredag! skönt! idag ska jag träffa sofia och linda, vi ska vara hemma hos robert och ha myskväll! ser jag fram emot mycket! sen på lördag blir det handbollstittande och födelsedagsfest för jessica! och seeeeeeen på söndag är dagen då vi i media ska till prag! eller ja söndagen består väl mest av busssittande men på måndag morgon anländer vi till PRAG!

men nu först ska jag göra ordning mig för att ta mig ner till stan! :)

plain white t's- hey there delilah

har ni hört den låten? jag tycker att den är skitbra och lyssnar på den om och om igen! :)


Idag har annars varit världens slappaste dag alltså. hade ett pragmöte där vi fick ut bland annat ett program för vad som händer kommande vecka! vi fick också en prag guide (igen) ska kolla i den sen. hihi för på söndag åker vi! :)
ja o jenny fixade även pragpengar idag!


vad är det för en dag? är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är jessicas födelsedag! hurra hurra hurra!
 

image92

Puss på dig, älskar dig!