4 dagar kvar..


närbild

På fredag är det dags. Då åker jag och min älskling till Rom. Jag längtar precis hur mycket som helst. Det kommer bli underbart.

Idag har jag umgåts med annsianna. Vi shoppade loss på stan och tog oss en matbit på presto. Förr, när vi jobba tillsammans lucnhade vi där flera gånger i månaden. mys.

en kvällens


shorts-lindex, linne,kavaj- hm

födelsedagsPARTY






Bjuder på ett gäng bilder från igår. Då kom mina fina tjejer hit och blev en kanonkväll med vin,prat, utgång på bogrens och massa dans. Underbartkul. Älskar er! <3

2 bilder från igår


Igår testade jag och jessi på 2 olika maträtter. sedan fortsatte vi kvällen på voda med vin. Mysigt.

matfestival i skövde



skjorta-åhlens, shorts lindex

Nu ska jag ner på stan och möta upp jessi. Det är matfestival med massa mat&öltält. Trevlig kväll.

födelsedagsmiddag och fika


Ikväll har vi varit på födelsedagsfirande med middag och fika hos daniel,karin,lena och nils. Min bror och jag fyller nämligen år med bara en dags mellanrum.

födelsedagskalas





Nu har vi precis haft kalas här hemma. Blev paketöppnande och tårta. Kvällen fortsätter med kinamat och myskväll.. En mycket bra lördag!!

min födelsedag



Ikväll har jag firat min födelsedag. Efter jobbet mötte ja upp 2 av mina bästa vänner. Vi har lagat tacopaj och chokladmousse till efterrätt. Och jag fick fina presenter. Och vi bokade även tåg och hotell för en helg i stockholm i november. Längtar redan!

Nu blir det satc resten av kvällen..

4 nya




Kom på att jag bara visat bilderna från systemkameran. Hade ju ett x antal på den andra också. Så bjuder på ett fåtal av de. Där har ni den största ölen jag någonsin sett.

Gud vad jag längtar tillbaka. Känns som hösten är påväg till skövde.

en fin helg


Har haft en underbar helg och hunnit med en hel del. Men imorn är det dags för jobb igen.

Nu ska jag fortsätta med mitt sex and the city maraton..

gårdagens bilder






Igår var vi över på fest hos jessi och mattias. Alltid lika trevligt att träffa fina vänner. Och underbart att spendera kvällar ute på balkongen. Jag älskart.

gårdagens


skjorta-hm , skor-nelly

äventyrsbad och aqua vitalis


skjortA-secondhand väska-gina (osminkad precis efter badet)

Ja och robin har haft en jättemysig dag på arenan idag. Vi åkte massa vattenrutschkanor på äventyrsbadet och sedan hängde vi mest på relaxen. Fanns många olika typer av bastu, hamam, olika pooler och duschar och relaxrum. Kommer nog göras om någon gång igen.

Nu blir det snart mat och ikväll fest hos jessi och mattias.


nya skor


kavaj,linne- hm, shorts-gamla,

Idag invigde jag mina nya skor när jag gick ner och mötte min älskling. Gillar dem. Vi åt mat nere på stan och nu är vi hemma och ska ha myskväll med sex and the city och film..

Imorn ska vi ha en riktgt mysdag och åka ner till skövdes "upplevelsebad". Blir relaxavdelningen och förhoppningsvis lite äventyrsbad..

partylördag




Vilken kanonkväll det blev igår. Jag och robin åt på joes och sedan vidare hem till elin där tjejerna redan var samlade. Blev vin,musik och prat.. Sedan hämtade vi upp jessi och mattias på olearys innan vi drog till husaren där vi blev kvar till stägning. Tack för en underbart bra kväll!

gårdagens


skjorta-secondhand, shorts-gina skor-nelly

dagens


Första arbetsveckan är klar. Var ledig idag så ja och robin har varit nere på stan och shoppat. Nu har molnen börjat komma in över skövde också. Blir att stanna inne resten av em/kvällen.

på balkongen




Igår kom tjejerna hit och äntligen blev det lite balkongfest. Härligt när man kan sitta ute hela kvällen. Sedan vidare till husaren.

Idag har jag dock varit trött. Blivit soffan hela dagen. Och imorn är det dags för jobb igen efter 4 veckors semester. Gud vad veckorna gick fort.