I said maybe

You're gonna be the one who saves me ?
And after all
You're my wonderwall

Sitter på jobbet. När ja slutar ska ja sofia o linda hem till jenny. de ser ja fram emot.

kram

partylördag

Oja. Igår hade jag skitkul. Vi förfesta allihpa hemma hos jenny. Massa prat, spel, singstar, bramusik, dans, dricka o fina vänner. Sedan dela vi upp oss lite. Ja jenny och linda gick till vatra ( de andra till bogrens som vi inte var så sugna på). Men vi hade det skitkul på vatra och träffa lite kul folk :)







Och så idag. Ska ner på stan med jenny. Vi ska shoppa. Sedan ska vi till elin och träna. Eller hon ska vara vår instruktör. ska bli kul. Dock känns det lite som fel dag men det löser sig. Sedan blir det soffan och film eller nån serie. Precis som igår på dagen. skönt. Och imorn e det jobb igen.

ne nu ska jag försöka få tag på jenny.

puss på er.

fullt upp

Idag har jag haft massa att göra. Jobbade till en tre ungefär. Då åkte ja o annsi ner till stan. Tog en fika. Sedan mötte jag upp jessica. VI gick runt i olika affärer för lite shopping. Lite senare träffade jag jenny istället. Vi gick till systemet och sedan solade vi på plaza igen. Och gud vad jag längtar utomlands nu. Ligga och sola och lata sig på stranden o poolen hela dagarna. Barca, mallis och napa var ju ganska underbart liksom.

Ikväll ska jag kolla på gossip girl, greys och ugly betty :) och möjligen någon film.

Det är typ helg

snart iaf. Imorn är det fredag. veckans bästa dag. Då ska ja och jenny sola igen. Och så ska ja och jessica gå på stan. Tror ja blir hemma på kvällen men på lördag blir det utgång. Jag och mina tjejer ska förfesta hos jenny och sedan ska vi ut. Det blir nog kul kul som helst. På dagen där ska ja o mammi till tibro o kolla på möbler.

Och juste ida var ja o jenny på stan och köpte lite nya kläder :)

något trött?

Jag tror ja kommer somna när som helst nu.. har varit tröttare än vanligt de senaste dagarna. Idag var första gången ja stängde av alarmet i sömnen.

Efter jobbet har ja iaf umgåts med jenny. Vi har tränat och det var ju faktiskt lite småkul. Sen skulle vi sola men det var uppbokat. å vi boka en tid tills imorn. Då ska ja även träffa jessica. Vi ska ta en promenad och hoppas på bra väder.

hej

måndag. Här sitter ja o lyssnar på musik. Har tittat på andra avenyn som ja inte sett på hur länge som helst så ja fatta inget.

Jag och jenny har bokat in en tid hos elin nu. men hon var uppbokad i flera dar ju. Men det ska bli kul. o imorn ska vi på step. hehe. och så ska vi sola imorn. det blir bra det.

God morgon

Söndag igen. Gårdagen blev lite ändrad. Blev ingen hemmakväll. eller lite kanske. Hann kolla på svensson svensson. Sedan åkte vi till mstad på en fest. träffade folk ja inte träffat på flera månader (år?) o sedan in på björnes. det var kul för där hade ja aldrig varit tidigare. Och sen var dte dgas att åka hem till skövde igen.

ida vakna ja tidgt så mammi o ja åkte o handla lite vid nio kanske. Och nu ska ja krypa ner i soffan och kolla på något bra tror jag. kanske somnar en stund till.

i eftermiddag ska ja träffa min jennylotta.

lugn lördag

hemma igen. Har varit på stan med mammi. Tog kort till mitt nya idkort som gått ut. ska fixa detta på måndag nu. Nu har vi ätit lite här hemma och snart ska jag ner till stan igen och träffa jenny. Vi ska fika och kolla stan (igen).

sen blir det väl lugnt idag också tror jag. det är skönt och behövs. För de kommande helgerna har vi en del planerat. lite fest nästa helg tror jag? och helgen efter det ska vi åka till stockholm. och då har vi precis fått ny lön också.

och föresten hade jag nästan glömt hur bra sex and the city filmen var. Älskar den verkligen.


läggdags?

Har legat i soffan nu hela kvällen. kollat på film. och nu är jag trött. men klockan är inte ens tio så riktgt än kan jag nog inte lägga mig. ska nog titta på sex and the city filmen snart nu istället tror jag. älskar den.

annars idag har ja träffat jessica i eftermiddags. Vi gick på stan och kikade runt lite.


och så morgondagen. Får se vad som orkas med. jag ska nog iaf träffa jenny en sväng.

nu blir det film som sagt.



helg igen

Nu är det helg igen. och jag ska nog inte göra någonting. Det känns lite skönt.

Och igår var vi ute och åt mat på jobbet efter en ganska lång dag. Det var trevligt. Efter gick ja annsi och pierre till pims. sedan åkte ja o anna hem hit och imorse hade vi sovmorgon. Det var himla skönt det. Sedan var det jobb men nu är jag hemma igen.


go kväll

Har precis kollat klart på en film nu. (som resten av dagen + toon disney)  och nu sitter jag och väntar på att idol ska börja.

lucky

Boy I hear you in my dreams
I feel your whisper across the sea
I keep you with me in my heart
You make it easier when life gets hard

Lucky I'm in love with my best friend
Lucky to have been where I have been
Lucky to be coming home again
Ooohh ooooh oooh oooh ooh ooh ooh ooh

They don't know how long it takes
Waiting for a love like this
Every time we say goodbye
I wish we had one more kiss
I'll wait for you I promise you, I will

en mysig helg

I fredags åkte ja hem till min kusin hanna som var hemma den här helgen:) Hon har fyllt år vilket firades litegrann. Sedan på lördag åkte ja med mam o pap till götet. Kolllade ikea och sånt.

På kvällen sen var det middag med god mat och vin hos jenny. Nån drink senare på kvällen blev det också. Det var jag jenny sofia och linda. Lite rockband, prat, tv och musik. Kollade stan också senare på kvällen.




och så idag, söndag igen. Åkte till götet idag igen. med den här gången med jenny. VI shoppade en del. Lite nya grejer nu när det börjar bli höst. och så åt vi tacos. Och nu ska jag bara ta det lugnt ikväll. ligga i soffan o kolla nån film eller så.

Jenny hade på sig hard rock cafe tröjan vi köpte i barca :)



barcelona 4-9 sep




Igår kväll kom jag och jenny hem. och vi har haft det heeeeeeeeeeelt underbart. som vi hade räknat med. duoja. Och barcelona är sjukt bra. Där finns typ allt. Och vi hade jättebra väder. Så mestadels solade vi om dagarna. Bada gjorde vi också och lyssnade på ipod.



Några kvällar blev det utgång. Kollade in lite barer och diskotek. bra tyckte vi. Lite förfest innan på balkongen blev det också.



En kväll hade vi en jättemysig kväll. Tog oss nån cider på balkongen, lyssnade på musik. Sedan gick vi och åt en god mat på en mysig båt. Drack champange och vin.




Sådär ja. lite bilder från barca 08. vill tillbaks nu gärna. Men nu är det dags att börja längta efter stockholm istället. Inte ens en månad kvar.

Nu ska ja sätta mig i soffan och kolla på idol som ja typ missat alla avsnitt av.


idagidagidag

idag åker ja o världens bästa jenny till barcelona. Ska bli så skönt o underbart. skitkul helt enkelt. Just nu sitter ja på jobbet men runt en 4 lämnar vi skövde.

Ja och anna ska snart ut och luncha på stan. ska bli mysigt. ska jobba lite till innan nu.

pusspusss.

bara några dagar kvar

På tosrdags är det dags för mig o jenny att åka till barca. Åh herregud vad jag längtar. Håller på att packa nu. Lite sommarkläder ska bli härligt att använda.


Idag jag ha kollat lite på stan med jenny o sofia. Vi tog även en fika. mysigt.