midsommarhelgen, del 2








Vi hade en helt underbar lördag som vi mestadels tillbringade på klipporna vid havet. Sedan blev det rose på altanen hela kvällen. Västkusten=bästkusten

Nu är det endast 1 vecka kvar sedan får jag semester. Känns fantastiskt bra.

midsommarhelgen, del 1












Nu är vi hemma efter en jättebra helg med toppenväder och fina vänner. En perfekt midsommar med sol,dricka,skratt,kubb,grillning,sillochpotatis, dotspel och mys på klippor. Har tagit en himla massa bilder men här kom de från fredagen. Mer bilder kommer..

västkusten


jag i åhus förra helgen

Snart kommer min älskling hit. Ikväll blir det myskväll. Och imorn åker vi till väsktkusten och stenungsund med vänner över helgen.. Det blir midsommarsfirande, solande, grillning, kubbspel och allt annat som hör sommaren till. Och det verkar bli riktigt sommarväder. Vore underbart.

på pims




Efter jobbet idag fixade jag naglarna på salong hemma. Sedan blev det pims med jenny,sanna,elin och jessi. <3 Trevligt trevligt. Nu blir det mys i soffan.

2 lördagens



Två dagens från kristianstad. 1. klänning-gina, skor-nelly
2. byxor, linne-hm

Idag har jag varit på jobbet igen. Och sedan var jag och mammi på elins esplanad och shoppade. Fick med mig klänning, solisar och underkläder hem..

bildbomb från kristianstad









Nu är jag hemma från en underbar helg i kristianstad som är en riktig mysig stad. Vi åkte ner på fredagen och det blev drinkkväll. På lördagen blev det shopping, lunch på uteservering, en tripp till åhus strand och fest och utgång på kvällen. Hur bra som helst har vi haft det. Älskar mina tjejer.

underbart


Och så äntligen fick vi några fina dagar i solen. Nu börja det kännas som sommar..

Ikväll har ja packat för imorn åker jag tillsammans med jenny och linda ner till skåne och till sofia. Ska bli så mysigt. Kommer gå fort nu fram till semestern. kristianstad i helgen, midsommar och stenungsund nästa helg och helgen efter det åker vi tjejer ner till halmstad. Och sedan väntar 4 veckors semester. underbart. Och grekland i 2 veckor med min älskling. Veckorna framöver kommer bli fantastiska.

vart är alla sommardagar?


maj 09

Nu får solen ta och börja titta fram lite mer.. varma och sköna dagar har man inte varit bortskämd med i år.. Vill sola och bara ha det skönt.

festlördag





Som sagt. Efter göteborg blev det fest på kvällen. Först åkte vi med issa på fest. Trevligt trevligt!! Sedan vidare till madde som hade inflyttning/födelsedagsfest innan det blev hemgång för mig och robin..

nu ska vi på promenad och även ta en sväng till kvantum.

göteborg


Igår var ja och robin i götet. Shoppade dock inte så mycket. Fick endast med mig en tunika hem från hm. Invigde den redan senaste på kvällen..

sommardag




shorts-gina, tshirt-hm

Verkar som att detta kommer vara den sista soliga sommardagen på ett tag. Robin och jag har iaf varit uppe i våmb och solat idag igen. Och nu sitter vi inne och tittar på tennis och söderling.

balkongmys





Även lördagen har varit kanonmysig. Robin och jag har varit uppe i våmb hos mam&pap hela dagen. Solning, fika, kortspel, lek med melkan och promenader. Nu har vi suttit ute på balkongen och ätit kinamat och druckit rose och öl. Kvällen fortsätter med mys och chips och dip.

Hoppas på sol imorn igen så blir det ännu mer solning.

kvällens



klänning - lindex, kofta-hm, skor-nelly

grill och vin..








Igår var det en riktig härlig sommarkväll!!

heldag i våmb







Jag älskar såna här dagar. Har varit uppe i våmb med mamma och melker hela dagen. Vi har solat, ätit glass och varit ute på långpromenad. Klarblå himmel och värme. Nu är pappa hemma och vi ska snart grilla. Och snart kommer Robin hit också. Vilken underbar fredag!!


dagens


jumpsuit- hm

Har varit uppe i våmb hela dagen. Bilder kommer..

på promenad


Efter jobbet blev det en promenad med jenny.. Det var skönt och varmt. Nu blir det tidning och tv.


blommigt


Vilken härlig dag. Solsken och värme. Jag och jenny gick på stan efter jobbet. Letade midsommarklänningar och fick faktiskt med mig en jättefin hem från bikbok.