stockholm 27-29 juli







Jag är hemma fårn stockholm nu. och har haft dte underbart bra. Fredagen började med lite förfest direkt när vi kom fram typ. Lite prat och lite bra musik :) sedan blev det utgång inne i stan. TREVLIGT.



Sedan var det lördag. Vi gick upp och åt en jättegod frukost på vandrarhemmet. de hade typ allt man ville ha. Sedan gick vi ut på stan för shopping. Jag inhandlade mig lite linnen, klänningar, skor och lite till. Vi luncha också på ett bra ställe. Sedan åkte sanna och jessica tillbaka för att förbereda sig för kentkonserten. Jag fortsatte med stan en stund. Återvände sedan hem och satt med när de börja förfesta. sedan när de gick börja ja fixa orning mig själv och tog en promenad. sedan åkte ja bort och mötte jessica efter konserten och sedan kom även sanni. Vi satt på en pub och prata o hade det allmänt bra.






Och sedan söndag, var dags för frukost och packning. sedan stan i några timmar innan hemfärd. Så blev en hur bra helg i stockholm igen. Vi åker nog tillbaka snart! Tack jessi o sanni för en jättebra helg.

Nu blir det fotboll o film, kram!

för vi ska till stockholm



Hej på er.
Jag förbereder mig för stockholm. Packar det sista.Har duschat och ska snart bytta om också. Känner mig dock fortfarande sjuk, hosta och ont i örat. Typiskt jag vet. Men jag hoppas på en förbättring snarast. Ska iväg och möta upp mina resekamrater jessica och sanna lite senare så ska vi ta tåget.

I helgen nu ska jag alltså shoppa. väska, skor, solisar, kläder och en himla massa hoppas jag på. :) Och så bli det lite fest. såklart.

sedan har jag bara 5 dagar kvar till semester. Det känns också ganska bra. Och den börjar med en resa igen, underbart. Jag och jenny ska till stenungsund, strömstad och troligen marstrand. Och på västkusten stannar vi i några dagar! åh så mysigt.

Ha en jättebra helg! kraam!

barcelona?

ja o jenny är lite småsugna att åka en helg till barcelona. Hur underbart vore inte det? Vi kollade lite på en del resor idag. Fanns även en del bra till nice. Men barcelona tar vi i första hand. :)



Idag ska jag packa inför stockholm. Får dock inte packa ner för mycket nu. Robert kommer också hit så ska vi vara onyttiga och äta pizza. Är så himla sugen på det. (är jimmys fel som bara pratar om fett och onyttig mat på jobbet.) Sen ska vi kolla på fotboll eller film.

jag längtar till stockholm..

Nu är tisdagen också avklarad. och jag längtar lite till helgen. Då är det nämligen dags för den första resan i sommar. Då ska nämligen jag jessica och sanna ( o möjllgen jenny?) till stockholm. Har så himla mycket jag vill shoppa, bland annat väska, skor, glajjor o klänningar. och imorn kommer lönen, lite lägligt tycker jag :) Och här ska vi bo.



Men så dagen idag. den var bra. vi tog kort på jobbet och var ute och åt lunch på vatra. det var gotti. på eftermiddan tog ja buss hem o la mig i soffan (skräll, men jag är faktiskt fortfarande lite sjuk så för en gångs skull har jag en ursäkt) Jag somna till en film. vilket jag typ aldrig gör. hehe.

kram

lite småsjuk.

jag börjar bli sjuk. Vilket jag varken har ork eller tid att vara! Nu har jag iaf stått i duschen länge med varmt vatten och fått i mig lite mat. Mår dock inte direkt bättre för det. ska krypa ner i soffan med täcke o kudde och vila upp mig till imorn :)

Gårdagen var iaf jättebra. Och filmen var underbart bra tycker jag. Jag älskar den. sex and the city.  Ja o jenny gick på stan, fika och bion. mys.

 

återigen söndag.

God morgon. vaknade ganska nyligen. Har hunnit få i mig lite frukost och nu sitter jag här. Men hur kan det komma sig att ändå fast dte var långhelg så kommer söndagen så snabbt ändå!?. Men jag har bara två veckor kvar tills min semester. Och som jag nämnt har jag massa saker att se fram emot.

Hela gårdagen gick åt till att titta på film. såg väl en sisådär 5 filmer.. men det var mysigt att inte behöva göra någonting. Men idag har jag iaf lite mer planer för dagen. Ska till stan vid tre för shopping med jenny, sedan ska vi fika tills kvällen, eller till 18:00 för då ska vi på den efterlängtade bion. sex and the city, film igen jag vet. men ja hoppas jag kommer älska den här filmen ikväll.



Och imorgon, jobba såklart. sedan ska ja till tandläkaren vid 15:20 och sedan ska ja träffa mina tjejer som ska med till ayia napa. VI har nämligen fått bokningskatalogen. Så vi ska beställa lite inför resan :)

midsommar




Kvällen började hemma hos jenny. Det var jag, linda och jenny såklart. Vi laga en jättegod maträtt. Färskpotatis, lövbiff med bearnesås och good sallad. det var hur gott som helst. sedan kom elin och hämta upp oss och vi åkte ut till lisas stuga. sanna och martina var också där och sedan lisas vänner. trevligt trevligt





idag ska jag bara ta det lugnt. mysa i soffan, kolla på filmer. Har varit iväg och hyrt en.
en romantisk komedi.
Ikväll ska jag äta god mat här hemma med mamma och pappa.

SATC är bokat

God kväll. Har ju glömt att berätta att jag och jenny har bokat och hämtat upp sex and the city biljetter. vi ska gå på  söndag. längtar!


Gårdagen var verkligen hur kul som helst. Jag sofia och linda var i stan i sofias föräldrars lägenhet. Skulle kolla fotboll men vi blev sittande ute på balkongen med vin, cider och lite chips. helt underbart var det. massa bra musik hade vi också. PUSS på er.






Och så idag. lite trött var jag till jobbet. men gick bra. Vi åt lunch på riviera idag. det var gott. sedan träffa jag jenny en stund. hon är sjuk. men vi gick upp till stan och inhandlade lite saker. Jag fick med mig en kjol från hm, en strandväska björnborg, solpuder, saltvattenspray från björn axén och ett nagelack från depend. sedan la vi oss hemma hos henne o slappa till playa del sol. Lånade även med mig den hem. så har legat och kollat på det hela kvällen.

att-göra-lista

Hej. idag har ja träffat jessica och sanna efter jobbet. Vi fika på pims. Vi har planerat och pratat om de kommande veckorna och alla trevligheter vi ska hitta på.

Midsommar i helgen såklart, något med vännerna blir det ju.
27-29 juni, shopping och fest i stockholm med jessica och sanna. (jenny och elin?)
4-(6,7,8 någon gång) juli ska jag och jenny till västkusten.
14 juli-28 juli, ja o mina tjejer ska till ayia napa. Dagen innan blir det övernattning och förberedelser :)
2 augusti, ska till mallorca med min familj.

Jag längtar.

Imorn ska jag träffa sofia, linda och troligen jenny om hon mår bättre. Vi ska dricka lite vin och kolla på svergies match. ska bli himla kul.


hej myseftermiddag

Hemma från jobbet nu. slutade vid tre idag och tog buss hem. jag köpte mig ett fritidskort idag nu när det gäller dygnet runt. så nu kan jag lätt ta mig från jobbet när jag inte har med cykeln. och sedan till gbg och kusten också såklart. bra!

Nu ska jag bara lata mig hela dagen. Kolla på film, tv, läsa tidningar och äta godsaker. Mysa ner mig soffan med täcke och kuddar. kanskre följer jag med mamopap o handlar sen! :)

hemma från umeå

Jag är hemma från umeå. Känns skönt. Vi hade lite tur med vädret fre och lör så fick se lite bra sidor av umeå. Har shoppat, ätit god mat på resturanger, sätt umeås uteliv, bastat på hotellet längst upp med utsikt över umeå. det var fint. Och sen har jag jobbat, naturligtvis. men det är skönt att ha varit borta lite tycker ja :) men nu är jag hemma igen.
Tyvärr hade jag inte med mig kameran så mycket men den första bilden är iaf från hotell fönstret.





Och här hemma har det varit studenten. har kikat på lite bilder. ett år sen var det nu för mig. det är en av de bästa dagarna jag haft. Gud så underbart.


Nu idag ska jag träffa jenny. Vi ska äta lite mat och kolla på stan och balen. Måste fixa ordning mig nu.



en hälsning från ume

nyduschad sitter jag på hotellrummet o myser, är ganska trött. Vi bor på snandic och har utsikt över umeälen.

 Vi gick av tåget i umeå vid en halv nio i morse. då hade vi åkt i typ 14 timmar. Fotbollsmatchen hörde vi eller aa olle och jimmy på radio. glaaa för målen blev vi iaf allihopa. satt mest i resturangvagnen under kvällen sedan gick vi in o sov. nanna gott..

Idag har vi gjort iordning vid mässan. ute i skogen är det. vid en skogsväg.. :) sedan vid en fem tog jag och anna en fika på stan och sedan fortsatte vi med lite shopping. himla bra shoppingstad är umeå allts. Jag inhandla mig armband, ett linne blått med lite volang, tights, och en klocka.. och jag skulle kunna gå i flera timmar till, men vi var tvugna att springa o möta olle o jimmy på resturangen för god mat...

nu ska vi bara slappa idag, ha en myskväll helt enkelt. med choklad, chips och sex and the city. underbaart.. god kväll på er.


umeå snart

packning pågår. i sista sekund blir det lite. och tror ni inte att ipoden inte funkar? detta har hänt en enda gång innan. När vi åkte på mässa till stockholm. vilken otur jag har. lägger in låtar på min mp3 istället nu.

lite svårt att packa ner kläder också tycker jag. vad ska man ta med upp enda upp till umeå? lite varamre kläder iaf.

Tåget går vid halv sju. och sedan åker vi hela natten och vaknar upp i umeå runt en halv tio imorgon bitti. Då blir det att åka till mässan och fixa o sedan ska vi gå på stan. vilket jag hoppas vi hinner den här gången! :) vore kul

nu ska ja fortsätta min packning. är tillbaka på söndag.

PUSS på er

ute i solen

Hej, jag sitter ute nu med roberts bärbara dator. lite gött. Idag har jag haft mycket energi. det tyckef robert iaf. vi har spelat kubb ett x- antal gånger. Robert vann typ hela tiden. sedan har vi varit ute på promenad. och spelat fotboll uppe på skolan. där vann jag iaf. med 9-2. där kan han aldrig slå mig :)



Här är två bilder från i fredags innan ja skulle i väg på sommarfest med jobbet :) trevligt trevligt!


Nu ska jag lägga mig i solen och pressa innan vi ska ner till stan o hyra film inför kvällen..


namnsdag



idag har robert namnsdag :)

party

Och kvällen i går. underbar med mina tjejer. jag älskar er. sommaren är vår tid. VI satt först ute vid en uteplats på jennys innegård innan vi förflyttade oss in till jennys lägenhet. sedan blev det bogrens. party. Här får ni kvällen i lite bilder.





Och så idag. jag har solat några timmar. och tagit promenad med jenny. Ikväll blir det sommarfest med jobbet:)

mysig dag med anna

hej. igår slutade ja o anna tidigare så vi gick och åt på thairesturangen. Mums det var hur gott som helst. sedan köpte vi oss var sin dricka och la oss i bolunger och sola och njöt av vädret. mysigt. sedan gick vi till stan. jag bytte klänning till en annan och köpte även en ny. finfint. sedan mötte vi sanni och senasre mötte ja även jessi.


sommardagar

varför måste man jobba de här underbara dagarna? Jag vill bara vara ledig och njuta av solen o värmen. och idag är det 1 månad och 10 dagar kvar tills ja o mina tjejer åker till cypern. ÅH då blir det solning o party varje dag.



Idag har ja o anna cyklat runt i skövde. eller från jobbet till maxi iaf o sedan till stan. eller anna på sadeln och jag på pakethållaren. Det var lite kul. på parkeringa, på vägar, ja vi var lite överallt. hehe imorn hoppas vi på en hyffsad kort dag. så ska vi till bolunger för picknick. sjukt mysigt blir det. sedan blire stan.

och på kvällen blir det party med mina tjejer. hemma hos jenny, eller utanför där? jag läängtar mycket.. så imorn blir en underbar dag. sedan är det helg, det behövs för mig.

den tredje juni.


ännu en dag i juni. ja o anna tog en promenad in till stan från jobbet. Där mötte jag upp jenny. Vi sola en stund hemma hos henne innan vi gick till stan för shopping. Jag hittade två klänningar. underbart. en blommig från mq och en svart från carlings. jag gillar dem. Jenny inhandla sig en tröja.



dima bilan - belivie

But if I keep going on
It will never be impossible, not today

Cause I’ve got something to believe in
As long as I’m breathing
There is not a limit to what I can dream
Cause I’ve got something to believe in
Mission to keep climbing
Nothing else can stop me if I just believe
And I believe:

I can do it all
Open every door
Turn unthinkable to reality
You’ll see- I can do it all and more!

jag tycker faktsikt att den är ritklgt fin och värd att vinna

kubb och grillning

god morgon, god dag.. nu sitter jag på jobbet. finfint väder idag också. Efter jobbet ska ja träffa jenny. Vi ska möjligen sola? beroende på vad klockan är. men egenligen är det stan som gäller. är så sjukt shoppingsugen, nån klänning måste jag inhandla mig ida.

Och igår kom robert hem till mig. Vi grilla hamburgare på min nya grill. och så spela vi kubb för första gången i år. Nu känner jag verkligen att det är sommar. HEJ JUNI.

made of honor



1:a juni.

Nu är jag hemma igen. Jag och jenny har varit på stan. Vi satt på torget och åt glass, fönstershoppa och satte oss i parken medan vi vänta på att bion skulle börja. Vi gick på made of honor. söt kärleksfilm.

resten av dagen har jag solat, gick upp ganska tidgt och har legat ute. Lyssnat på musik, läst ut gossip girl och bara latat mig och njutit av solen. Nu är verkligen sommaren här. hur fint väder som helst har vi haft det hela helgen och dagarna innan. Och halv nio visade temperaturen 24 grader? underbart.