en dag i götet

idag har jag och jenny haft en jättebra dag i götet. Vi tog ett tidigt tåg och satte oss och åt frukost tills stan öppnade. Vi hann med springande i massa affärer och ett par köp var blev det också. Fick med mig lite smått och gott hem. Vi åt även en god lunch, kycklingsallad. Som sagt, jättemysig dag men på tåget hem var vi helt slut. Nu ska jag fortsätta med sex and the city.


Jag på espresso house med frulle

Jenny med kycklingsalladen (och extra mycket currysås)

matfestival i skövde

Tanken var idag att anna skulle komma hit och så skulle vi dricka lite vin. Detta ändrade vi dock när vi båda kom fram till att vi helt enkelt inte orka. Så anna kom hit och så åt vi mat nere på stan. Är ju som sgat matfestival. En festovalbanan hann vi också med. Sedan hem till mig och mys med gurka morötter och dip till en film.



Hann även med stan på dagen. Jag och mamma åt. (matfestival som sagt) och shoppade. Sedan hem till dem och resten av dagen tills anna kom har jag tittar på mer sex and the city.

Nu är det snart läggdags och imoirn är det götet.

en lyckad fredag






God morgon. Igår blev det  en väldigt bra kväll med rose och väldigt fina vänner. Vi samlades hemma hos mig för fest. Senare fortsatte vi ner till stan och in på husaren där det som vanligt var fullt med folk..

födelsedagsfirande


Jenny och jag för ungefär exakt ett år sedan ;)

Jag har ju fyllt år så ikväll kommer mina vänner hit. Det blir fest och sedan ner mot stan. Det är matfestival i skövde så lär vara fullt med folk..

Nu måste jag börja göra ordning mig.

mirror mirror on the wall



God kväll. Dagen har varit bra. Mamma hämta mig från jobbet, sedan åkte vi till chilli, fick med mig lite nya saker hem. En tavla, en ljustake och en mysfilt. Passade in perfekt här hemma. Sedan blev det kvällsmat hos mam&pap. Betala räkningar. Nu är det snart dags för en dusch och sedan kanske en film.

Ändrade planer. Nu plockar jag fram min sex and the city box. Världens bästa serie.

måndag, återigen

Här sitter jag med datan i knät. Lars winnerbäck ur högtalarna och lipstick jungle på tv.

Helgen är slut och en ny vecka har börjat. Längtar redan till nästa helg. Då blir det fest/födelsedagsfirande hos mig på fredagen, vinkväll med annsianna på lördag och götet på söndag med jenny. Och det är ju matfestivalshelg i skövde också.

Och den här veckan kommer bli bra den också. På onsdag efter jobbet ska jag och jenny på stan. Shopping. (som jag älskar) och sedan ska vi på bio. Den nya beck. Verkar ju jättebra.

Vi var även på stan ida. Gick med mig ett par jeansleggins och en lampa hem.

Nu är det snart läggdags. god natt

after work och kräftskiva

Igår var jag på min första kräftskiva för i år. Den hölls av lisa ute i karstorp. Mysigt och trevligt.


Innan detta var jag, jenny sofia och linda på after work på helens gården. Jan och hans vän sakarias gjorde oss sällskap. Fick jättefina prestenter av mina vänner också. tack.

Idag ska jag och robin ut till maxi och kolla stan. Och kanske med mamma o pappa och blocka blåbär.

nya saker till hemmet

Jag och jenny har varit på stan idag och vi har sprungit runt i alla affärer ett antal gånger.. Hittade en miljon inredningssaker till hemmet. nästan iaf. Köpte inget men går och klurar på vad som skulle passa bäst. Kikade lite efter kläder och fanns lite bra saker där med. Blir stan på fredag igen.
Vi tog även en glass ute på torget,


Nu sitter jag hemma. Har vattnat blommorna och plockat iordning. Nu ska jag sätta mig med min nyinköpta tidning och vänta in miss marple.

18 augusti

Och idag fyller jag år. 21 är jag nu. Har jobbat hela dagen och på lunchen var vi ute och åt på mangos. Anna bjöd mig  och pierre eftersom vi fyller/har fyllt åt. Sedan efter jobbet åkte jag hem till mamma och pappa. Daniel karin och lena var också där (lena som förövrigt har namsdag idag). Vi fick god mat, och fika och bakelser och allt gott man kan tänka sig.
nästan. Och mycket fina presenter fick jag också.



söndagsfikan

Nu kom jag hem från fika på pims. Jag och jenny brukar nästan träffas och fika där varje söndag när robin åkt hem. Det är mysigt.


Nu ska jag titta på filmen på 3an. intolerable cruelty.

god morgon lördag

Imorse klockan sju fick vi gå upp idag. Melker är nämligen här idag och mamma och pappa kom och lämna honom då. Har redan hunnit med morgonpromenad, varitr och handlat på kvantum och frukost. Nu tittar vi på film så gått det går men melker bara busar med oss.

springadne melker

trött lina och melker.

fredagsmys


Igår kom robinälskling hit. Vi gick och köpte pizza till kvällsmat. Sedan blev dte film och mys hela kvällen.

Hann även med en fika med jessica sanna elin och lisa igår på pims. treevlig<3

en kväll med vännerna




Nu är jag hemma igen. Har varit nere på stan och tagit ett glas vin med vännerna. Trevligt!

Imorn ska vi ses och ta en fika på eftermiddan, sedan kommer Robin hit. Myshelg..
Nu är det läggdags. God natt.

veckan fortsätter

Den här veckan har gått ganksa snabbt hitills. Så vad har jag hunnit med? Har jobbat hela veckan. I måndags gick jag och jenny även på stan och blev lite shopping, för oss båda två. Igår var jag och mamma på auktion, men köpte inget. Men kul att kika runt lite. Sedan blev dte kvällsmat hos mamma och pappa. Idag efter jobbet cykla jag och jenny till elins esplanad. Ikväll blir det miss marple.

En trött lina i morse.

sommarkänslor




Igår var en välidgt bra dag. Låg och sola hos mamma och pappa en stund på dagen, fika blev det också. På kvällen blev det mys. Jag och robin grillade och satt på balkongen. Och så blev det film.

Nu ska vi snart gå på en promenad för vädret verkar bli kanon idag också. Ska även förbi affären och köpa lite frulle.

Ikväll blir det pims med jenny. ska bli mysigt.

en kväll i våmb

Igår kväll var vi uppe hos mamma och pappa för lite kalas. Mamma har ju nämligen fyllt år så det bjöds på grillad mat och tårta. Jättegott.






Idag ska vi upp till mamma och pappa igen för lite solning under dagen. Det fina vädret håller fortfarande i sig, vilken tur.



snart är det fredag

Den här veckan har gått snabbt. Det är redan fredag imorgon och en hel arbetsvecka kommer vara avklarad. Och då kommer Robin hit. Jag längtar. Så ska vi upp och fira mamma imorn som har fyllt år (i juli då så är lite försenat).



Idag träffade jag linda efter jobbet. Vi gick på stan. Sedan gick vi hem till henne och sofia kom dit och vi blev bjudna på god paj som linda bakat tidigare under dagen. Myspys.

It's a beautiful day

Äntligen har det kommit sol till skövde.  Det skulle tydligen hålla i några dagar också. Tyvärr blir det inget solande för mig för jag har ju som sagt börjat jobba. Varför kunde inte det här vädret komma förra veckan?


jag i ayia napa 07

Idag har jag varit uppe och ätit hos mam och pap och som vanligt var det välidgt gott, det blir mycket bättre mat där än om jag lagar själv. Melkis är så stor att jag knappt kan bära honom längre också.

balkongmys

Kom hem nu från en trevlig och mysig eftermiddag/kväll med jessica. Vi har suttit ute på hennes balkong, kändes kanske skönt ute faktiskt.

jag och jessica i jönköping för ett antal månadersen.

Ne nu blir det film och sedan sova. Kvällsmat ska jag hinna med också.

tillbaks till jobbet

Så var första dagen efter semestern avklarad och veckan är igång.. Gud vad trött jag var när jag kom hem idag. Har legat i soffan och kollat film och vilat hela kvällen och nu blir det beck.

Längtar tillbaka, hade ju inte varit helt dumt att ligga här igen och sola och ta det lugnt.. Är trött på allt regn här hemma..


fika på rådhuset med tjejerna

idag har jag och mina söta vänner jenny, jessica och elin varit och fikat på rådhuset. Himla mysigt och trevligt. Och mycket prat <3 Och skönt väder var det också.



Tidigare på dagen var jag iväg med mamma på stan, blev bara hon som shoppade den här gången. Och nu på kvällen var jag hemma hos mam och pap för grillning. Så gott.

Och imorn börjar jag jobba igen. Semester har gått fort tycker jag. 4 veckor går fort. Men det har varit bra veckor iaf! :)