jag älskar fredagar




Jag har haft en väldigt mysig kväll med mina vänner. Vi grillade kött och hade sallad till. Lite vin blev det också, och cider. Satt ute en stund men sedan fortsatte kvällen inne. Massa prat och skratt som vanligt.

Nu är det snart läggdags för imorn ska jag jenny och linda till elins esplanad för shopping på förmmiddan. God natt..



vinkväll på stenvägen

Nu är jag klar. Sitter och väntar på att jenny och linda ska komma hit så kvällen kan börja.

lunch och shopping med jenny

idag har jag och världens bästa jenny varit på stan. Vi började med lunch på vatra, det var en amerikans buffé. Gott och mysigt. Sedan har vi sprungit runt i alla affärer och letat kläder och inredningsaker och liknande Hittade lite jag är sugen på faktiskt.



Cyklade hem i regn, gud vilket tråkigt väder vi har. Aja bättre saker att tänka på är kvällen. Då kommer jenny och linda hit så ska vi laga mat och dricka lite vin.

vinkväll

Vilken bra kvälll det blev igår. Vi var hemma hos sanna och satt ute på hennes altan hela kvällen och drack vin, spela spel, dansa och prata.. kanonkväll!




Så idag har jag varit otoligt seg. Vi har varit uppe hos mamma och pappa och fikat. Och nu funderar vi på att se på film resten av dagen. Så får det bli.

måndag igen

Nu är jag hemma efter en fika med jenny. Blev på rådhuset idag. Mysigt. <3


Så vad har jag mer hunnit med idag? Robin och jag var på stan en sväng. Åt på american pizza today, kolla stan, varit hos mam o pap. Nu har vi börjat kolla en film och så blir det grillning här hemma också.

våmb

Igår var jag hemma hos mamma och pappa.. tog en promenad, lekte och myste med melker och åt kvällsmat. På kvällen sedan kom robin hit. Det blev mys och film. Och lär ju bli likadant i dag med tanke på vädret..

förfest på stenvägen

Igår blev det grillning och förfest hemma hos sofia med tjejerna. Väääldigt trevligt,väldigt mycket skratt och roliga lekar. Sedan fortsatte vi ner till allsång på husaren som inte var riktgt lika bra kanske..



Så nu har jag precis varit och handlat lite mat med mamma. Kylskåpet stod nästan helt tomt när jag kom hem igår. Resten av dagen blir lugn. Ska hem till mamma och pappa för lite kvällsmat senare.

gröna lund och uppsala

Nu är jag hemma igen. Och har haft ett par väldigt bra dagar. I onsdags var ja och robin på gröna lund. Fint väder och massa folk.


På kvällen tog vi en promenad i stockholm och åt jättegod mat i gamla stan. Mysigt. Senare på kvällen åkte vi till uppsala.


och så igår åkte vi till ett köpcentrum för shopping. Uppsala är tydligen en cykelstad så då måste man väl cykla lite också. Sedan fortsatte vi in till stan. Där mötte vi upp min kusin Hanna och fortsatte shoppingen och gick runt och kolla runt i uppsala och promenerade sedan hem till hanna och kjell. Mysig lägenhet. På kvällen sedan åkte vi 4 ner till stan och åt på en jättemysig grekisk resturang Och vad gott det var också. Kvällen fortsattes på en bar nere vid ån. En helmysig kväll med ganska skönt väder. (förutom precis när vi skulle hem då regnet börja vräka ner..)





Och nu ikväll blir det fest med mina tjejer hemma i skövde. Nu ska jag göra ordning mig.


kalas

Ikväll har vi varit hemma hos Daniel och Karin. Lena fyller nämligen 6 månader. Så hon har blivit stor tjej. Vi fick jättgod mat, och en jordgubbstårta till efterrätt. Gud vad gott.






Nu ska vi se på film och imorn åker vi till stockholm. Vi ska på gröna lund. Blir första gången för mig. Och sedan åker vi till uppsala.. Men på fredag är jag hemma igen. Då blir det fest med mina tjejer.

alanya 11-18 juli

Igår kväll kom jag och robin hem efter en väääälidgt bra vecka. Jag älskar att vara utomlands, och jag älskar att vara med robin, så det blev kanon. Vädret har varit hur bra som helst. Sol och värme. Nästan en aning för varmt. Så hela veckan har vi legat på stranden i ett antal timmar, underbart.  Vi bodde på ett allinclusive hotell så maten var väl bra men en aning tjatig. Blev typ samma mat varje dag. Och drickan där var väl ok..

Så förutom stranden har vi varit runt och shoppat en del, gått strandpromenaden, variti på barer och druckit drinkar, haft mysiga balkongkvällar (med musik och dricka, det är ett måste utomlands.) Och läst, det är sant, robin läste ut sin första bok någonsin. Jag läste ut mina 2 de första dagarna men han kämpade igenom med boken hela veckan.

Hur mysigt som helst har det varit. <3











packning pågår.. alanya idag.

Idag åker jag och min älskling till alanya. Ska bli så skönt att komma bort, speciellt i det här tråkiga vädret.

Nu håller vi på att packa, jag gör nog rekord i att ta med mig lite saker för både jag och robin får plats med allt i en väska. ser det ut som nu iaf.. Bra då slipper jag dra runt på en väska under hela dagen..



ne nu har robin gått för att göra frulle. Gud vad gott. sedan ska vi fortsätta att packa..

ha det så bra här hemma. Vi ska iaf ha det helt underbart i alanya ;)

friday i'm in love

Har haft en mysdag idag. Mötte jenny tidigt och tog en shoppingrunda. (igen) Sedan åkte jag och robin med mamam till maxi för ännu mer shopping till våran resa. (imorn åker vi till alanya, jag längtar!)

Nu på kvällen kom jenny och linda hit. Senare fortsatte vi till sofia. välidgt trevligt och mysigt.


Sen när jag kom hem har jag och robin haft mys. Vi har ätit baugetter med skagenröra, vilket jag inte brukar gilla men det var jättegott. Och så blev det rosevin ikväll också. <3



pimsmys

Ikväll har jag jenny och linda suttit ute på pims. Väälidgt mysigt var det.

Senare på kvällen när ja kom hem gick jag och robin och köpte pizza. Vi testa två nyheter för oss, lite annorlunda smaker och det var väl sådär. Nu ska vi mysa och titta på benjamin buttons otroliga liv. Så får vi se vad vi tycker om den.

finbesök

Hade finbesök här idag av mamma och melker. Mamma hjälpte mig att tvätta för första gången här.. Bra nu vet jag ju hur man gör. Robin fick vara lite hundvakt. Sedan blev det lunch och fika här hemma också innan melkis och mamma åkte hem..

vinkväll på balkongen och alanyaresa




Igår hade jag och min älskling en mysig kväll på min balkong med vin, jordgubbar och vindruvor.. <3 Igår boka vi även vår resa. Så på lördag åker vi till alanya. Ska bli så himla skönt

lunch och shopping med anna.



Idag har jag träffat anna. Vi gick på stan och shoppade. Köpte mig en klänning, ett linne och en randig tröja. Vi hann även med en lunch på Presto. Blev bakad potatis med kycklingröra och anna körde på paj. Treevligt.

Ikväll blir det mys och vinkväll med robin.



bortskämd?

Jag blir nästan bortskämd när robin är här. Men bara nästan..

Nu blir det väl mys och film <3

söndag


Bra start på semestern. regn och åska har dte varit i skövde. Men det är mysväder istället och det är ju ganksa bra det också när robin är här. Nu sitter vi och tittar på tennis. Inte så värst kul tycket väl inte jag kanske..

Annars har vi inte gjort så mycket de senaste dagarna.. Varit uppe hos mamma och pappa och ätit och lekt med melker.

allsång på husaren

Igår blev det fest. Vi började hos mig med lite förfest jag och tjejerna. Satt ute och trängdes på min balkong allihopa. Så himla kul var det. Det måste göras om snart. Sedan kom min älskling. Och sedan fortsatte vi till husaren.. Där var det allsång. (som vi missa)





Och nu, äntligen har jag semester. Käänns otroligt bra. Nu ska jag och robin på promenad till våmb.

semester imorn

Ännu en dag närmare. Ska bli underbart med en längre ledighet..

Så idag efter jobbet träffade jag jenny en snabb sväng. Vi kollade stan. Sedan har jag följt med mamma och pappa och hämtat den här sötnosen.



semster om 2 dagar

Jag längtar! Då kommer Robin hit <3 Och på kvällen ska jag och tjejerna ut. Allsång på husaren.

Idag har jag städat och satt upp lite tavellister. (okej robert satte upp dem) Väldigt snällt var det. Blev väldigt bra också. Nu sitter jag och väntar på att miss marple ska börja.