Beroende?

Jag kan inte sluta titta på sex and the city. Det är hur bra som helst.
Jag älskar det!

image183



ledig igen

sådär ja. Har inte hunnit skirva här den senaste tiden. Har haft så mycket att göra! Julafton var ju som jag nämnt helmysig.



På juldagen sen var det en mysdag. Kollade på film och serierna som jag fått i julklapp. På kvällen sedan var det utgång. Förfest hos sofia och tobbe. sedan pims. sedan vatra. mycket bra kväll..



Annars under min första del av julledigheten umgicks ja med vänner och familj. På torsdag sedan var det jobb. På kvällen träffade jag jenny elin och sanna som var hemkommen från New york. På fredagen var det ännu mer jobb.

idag sedan har jag varit på stan med jenny. Inhandlade ett linne o några sjalar. Bra. Sedan när ja kom hem har jag kollat på sex and the city. nu ska jag se på ännu ett avsnitt eller greys anatomy.

de närmaste dagarna ser ut att bli lugna med undantag för nyårsafton.

god kväll





julafton

Julafton har verkligen varit helmysig i år! Vaknade runt en tio när mampap kom in med en morgonjulklapp. Sedan kollade jag på lite andra avenyn avsnitt där de firade jul. mysigt. runt en ett-två åt vi jullunch. Åh vad jag hade längtat efter julmat. det var gottigott. Efter maten var det kalle. som ja gillar mindre för varje år. Långtråkigt. sedan var det prat och julmys innan vi öppna alla julklappar. Fick en masssa bra ja behövde och hade önskat mig. finfint. Resten av kvällen spelade vi spel och hade mys.

Imorgon kommer blir världens skönaste dag. Jag ska bara ta det lugnt. Kolla på film och inte göra någonting. På kvällen sen blir det utgång. hur ja nu ska orka det.. just nu känner ja att ja bara vill ligga här hemma och mysmysa!

go jul o go kväll kramkram!

dan före dan

Sådär ja. imorgon är det julafton. Vi ska fira hemma och så kommer lite släkt hit för julfirande.

Idag har ja och mamma varit på stan och inhandlat de allra sista julklapparna så nu är allt klart! Blev några till mig själv också! Ikväll blir det mys. Tända ljus och bra tv/film.

Helgen har annars varit jättebra! Vi gick på after work i fredags några stycken från jobbet. Satt på pims och sedan voda och vatra! På lördagen sedan träffade jag jenny. Gick även då på stan. Och åt jättegod lunch på Riviera. På kvällen kom jenny upp och vi kollade på svensson svensson, idolerna som önska god jul och sedan en film.

Som sagt. en mycket bra helg. Tack och god jul!

bokat

Nu är våra biljetter till KENT i skövde bokat. Och JAMES BLUNT i stockholm bokat! Känns himla bra!

image176image175

en ganska deppig dag

För idag slutade anna på jobbet :( så tråkigt! Men imorn ska vi ut på after work och ha lite avskedskväll och julkväll för att efter imorgon är det LEDIGHET. Tack för det!

onsdag

Idag tog världens bästa Sofia körkort. Så hon både skjutsa och hämta mig från jobbet! jag är så glad för dig!

När jag kom hem nu ikväll hade min pappi städat hela nedervåning åt mig! så hela mitt rum och där nere var städat. Då blir man så himla glad. Nu är det bara inslagna julklappar som behövs inför jul. jag satte mig och myste till bonde söker fru. Och nu ska jag duscha, eller kolla på film..

sådär ja TVÅ DAGAR kvar. sedan ledighet. jag längtar

Föresten fick min provisonsdel av lönen idag så vi kan köpa biljetter till KENT nu då, jenny och sanna?  och på fredag får man man löööööööön! bra med pengar!

shall we dance?

Ja nu är det reklam.. Sitter och myser i soffan till shall we dance. Tända ljus och godsaker.

Även den här helgen har varit bra! Har hunnit med ganska mycket. Som sagt, i fredags fikade jag med vänner och fortsatte kvällen här hemma med jenny och film. Lördagen sen gick ja o jenny på stan. Köpte julklappar (till mammi) och åt lunch på pims. Mysigt. På kvällen sen var det utgång med jobbarkompisarna. Förfesta hos agnes. sedan vidare till mangos =)

     

Och så idag, söndag. Har fart runt genom skövde med mamma och pappa. Maxi, rusta och ÖB och såna affärer.. Har även börjat julstäda och lyssnat på julmusik. Tiden går verkligen fort. Snart är det jul. och bara 5 arbetsdagar kvar! Skönt tycker jag. sen är det mycket ledighet.

Sådär ja. Nu börjar nog filmen snart igen!

god natt


fredag 14 dec

Och så var det fredag igen! Efter jobbet träffade jag Jenny jessi och lisa! Vi gick till husaren. Åt nachos och satt och prata.. På kvällen sen umgicks jag med jenny. Hon klippte sitt hår här och sen kollade vi på film. Hemma bäst, den är ju ganska bra! Sen nu har jag kollat på greys anatomy..

Imorgon, eller är ju lördag nu egentligen men. Då ska jag iaf gå på stan med jenny och köpa julklappar till mam&pap. Kanske inhandla lite saker till mig själv också! På kvällen sen ska jag ut med mina kära arbetskamrater.




pims x 2

Ja idag var ja på pims för andra dagen i rad! Igår gick ja o jenny dit och fika och prata om det mesta. tex sommaren och ayia napa. =)

Och sen idag träffade jag sofia och linda. Åt lite nachos och drack lite cola och lite vatten. Mysmysigt med dom! Imorn ska de med mig när ja klipper mig också! <3

Idag fick jag bra nyheter från jobbet. Imorn ska vi ha utbildning för telia. så ska sitta på det också! brabrabra med lite variation!

Förutom mina besök på pims har det det inte hänt så mycket den här veckan. Har kollat på lite grey anatomy säsong 1 på kvällarna. (och imorse) Jag älskar det!

go kväll!

Vänner

Jag behöver något riktigt bra att se fram emot. som ayia napa 08. såå himla underbart! Jag vill boka snart vänner!!

Det närmaste jag längtar efter nu är jul. Om ca 2 veckor är det jul och ledighet.

Idag gick det väl ändå ganska snabbt på jobbet. Rasterna kommer ju titt som tätt. Och vi planerar inför helgen! :) Vi ligger väl sisådär till i giganternas kamp. vi kan fortfarande vinna. Och jag blev veckans gigant igen, så denna gången vann jag en kamera. som jag redan sålt :) hihi man blir rik på alla vinster.

Imorgon blir det fika med mina fina vänner. jenny, lisa och jessica tror jag väl? Och på onsdag ska ja träffa sofia och linda! och sen på torsdag skulle vi kanske ut några från jobbet! på lördag är det iaf spikat med utgång. hihi så den här veckan känns så himla bra egentligen. Jag ska tänka på det posetiva!


Go natt på er, puss!

en mysig lördag

I går träffade jag jessica på stan. Vi gick och åt lunch. Kinamat blev det, som var mycket gott! Friterad banan med glass åt jag som efterrätt. det var gottigott. Efter detta gick vi och kollade runt i affärer efter julklappar. Jag har så svårt att veta vad jag ska köpa till alla. Men jessi hittade några iaf! Tack för en jättemysig dag! <3


image169 image170

På kvällen kollade jag på chasing liberty. Den är så söt tycker jag!

Idag ska jag åka iväg med mammi och pappi till maxi och elgiganten. Sen ska jag kolla på tv och film hela dagen. MYS på andra advent!

helg

Då var även fredagen avklarad! Blev väl en hyffsad vecka nu ändå! Men jag är tacksam för helgen nu. Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. kolla på idolfinalen ska jag också. Och äta god mat med mammi nu, bara vi två. Och imorgon kommer min pap hem från USA =)

Imorgon ska jag äta lunch med jessica på stan och även kolla runt i lite affärer. Behöver köpa julklappar. plus leta efter lite som jag själv kan önska mig. Har inte så många julklappar på listan?

På torsdag har jag bokat ny klipptid. Tycker det är för långt redan. Och så ska ja slinga det kanske? Men vet inte om ja ska avboka. vill egentligen klippa mig hos mikaela. Måste fundera på detta. hehe.

ha en bra kväll alla nu!

sex and the city

Idag efter jobbet tittade jag på desperate housewives.. :/ nu måste jag se nästa avsnitt så fort som möjligt, verkligen.. Ska kolla på någon film nu snart. en mysig, som tex bridget jones.

Föresten, idag på jobbet pratade vi om julklappar. Och alla verkar ju tycka att sex and the city är så himla bra. och jag tror nog att det skulle falla mig i smaken. så det blir en julklapp till min önskelista.

image168


men nu tänkte jag göra utmaningen från Sofia.
Skriv ner alla bloggar du läser och varför.

Här kommer några av de jag läser iaf.

http://dearsofia.blogg.se/ , en av mina närmaste vänner som har börjat blogga mycket nu det senaste. Kul att läsa om allt hon gör om dagarna och även att läsa om allt man gör tillsammans =) Hon ger mig ofta leenden och skratt.

http://jennysv.blogg.se/ , http://jessig.blogg.se , http://sannasonic.blogg.se de tre får vara tillsammans. mina tre bästa vänner från skolan. så nu när man inte längre träffas varje dag är det bra att kunna läsa lite om deras dagar här. (även fast msn,sms och samtal förekommer ofta) <3. Sannas liv i New york vill jag höra mer av.

http://liiindab.blogg.se/ , en av mina bästa vänner igen. samma där egentligen. Man får sig lite uppdateringar vad hon gör de dagar man inte hörs på annat håll.

http://vilkenlycka.blogg.se/ , ellen, en klasskompis som flyttat till LONDON. Kul att läsa om vad som händer där borta..

http://amanda0.blogg.se/ , även här en klasskompis från rb. Man vill ju inte missa vad som händer i töreboda med amanda=)

http://EliiinE.blogg.se , När hon väl skriver finns det mycket att läsa där =)

http://kenzaas.blogg.se/ har börjat läsa den lite oftare nu. Kul blogg att läsa lite då och då. bra o kul bilder och bra stil tycker jag.

http://emelieelisabeth.blogg.se och http://lacka.blogg.se, två tjejer som är bekanta med julia. Mysiga och roliga bloggar om allt möjligt =)

ny ipod nano

Idag vann jag en Ipod nano i silver på jobbet. Tävlingen höll  på förra veckan och den som sålde mest den veckan blev veckans gigant. Då fick man välja pris mellan ipod, kamera, mobil, någon ölgrej mm.

image167


Så idag är jag jätteglad. Och nu ska jag se på film.

första advent

idag är det den 2:a december och första advent. Tiden har verkligen gått fort. Är så mysigt hemma nu. Adventljustakar, ljus och stjärnor. det är fint.

Idag har jag o jenny varit på stan. Köpte mig ett par skor, stövlar typ. och så leggins =) Vi fika även på pims. mer mys idag. Blir andra avenyn och någon mysfilm.. Jag och mamma ska äta lövbiff och pommesfrits nu ikväll också för pap är i usa.

Igår annars åkte jag och robert till göteborg. Till allum. Mycket bra köpcentrum måste jag säga. Finna så himla mycket affärer där som jag tycker om. Jag köpte mig två slags tunikor/längre tröjor som ja kan ha till leggins. En lite varmare tröja. Leggins. Strumpor. Smycken (ringar,armband,örhängen). Björn borg trosor. Film. Ja det var väl allt. =) tror jag. Blev en ganska dyr resa för mig. men dyrare för robert..

Väl hemma kollade vi på en utav filmerna vi köpte. komedie gillar jag! =)