london baby



Igår bokade jag och min bästa vän en resa till London. Äntligen ska vi få besöka denna stad. Vi åker redan nu i april. Gud vad jag längtar. Sist vi var ute och reste tillsammans besökte vi barcelona, därifrån bilden. Så detta var på tiden. LONDON BABY

Imorgon kommer hon hit och vi ska shoppa och köra en after work med linda. Vet att det kommer bli en underbar fredag.

För du är det finaste jag vet


i gult


kjol,t-shirt-hm

med fina vänner


ute i solen


byxor-monki, jacka-cubus

Hemma efter en sväng på stan. Shopping och lunch på harrys med älsklingen.


I’d catch a grenade for ya



Underbart vår väder hade vi i skövde idag så efter jobbet träffades jag och jessi för en promenad. Massa prat. Nu är det halv åtta hos mig på tv.

bakom mina solglasögon



Har suttit på tåg och lyssnat på musik i några timmar idag. Väl hemma har det blivit soff/söndags mys. Nu ska jag se klart filmen på 3an sedan läggdags.

80talsfest


Igår kväll var jag och robin på 80 tals fest i uppsala. Det bjöds på mat, vin, dans och massa 80 tals musik. Riktigt roligt var det. Så bjuder på några bilder från iphonen.

shopping i stockholm


Byxor-monki, t-shirt-hm, virkad kofta-top shop

Igår hann vi med en snabb shoppingsväng. Kunde gått i flera timmar. Men vi fick snabba oss hem och hinna se hockeyn. Sedan var det mysfredag som gällde. Idag skiner solen så kan bli en promenad. Är dock väldigt mycket snö här.


nu börjar det..


Äntligen börjar det bli promenadväder. Idag gick jag och linda en långpromenad. Solen sken så det var härligt. Jag har saknat alla våra promenader.. Men imorn blir det gymmet igen. Blir bra nu när man kan börja variera.

just nu


Hockeymys i soffan. Snart ska vi börja med maten. Blir kött och rotfrukter. Och kanske ett glas vin. Och senare blir det melodifestival och lördagsmys.

skara ikväll


kjol-hm, tröja-linda

Fixar iornding mig här hemma och dricker ett glas vin. Ikväll ska vi till skara på födelsedagsfest hos anna. Linda kommer hit snart och hämtar upp mig. Hon är så gullig och ska köra oss till skara. gullevän.




tisdag


Bästa vän och jag på bogrens i lördags.

Vilken underbar tisdag det blev. Nu ska elin köra hårt med mig och linda på gymmet. Sedan blir det tisdagsmys.

från iphonen


Bjuder på en bild från gårdagen. Jag älskar att umgås med mina vänner.

en lördagens


Igår kväll invigde jag min nyinköpta tröja. Från monki.

Nu ska jag fortsätta söndagsmysa med robin.

en lördag i götet


Igår åkte jag och robin till götet för shopping och vi fick med oss några kassar hem. Vi möte även upp min fina jenny och åkte tillsammans tillbaka till skövde för födelsedagsfirande för elin. Blev en helt fantastisk bra kväll med mina flickor.

It's Friday, I'm in love.


Sitter och tittar igenom bilderna från förra helgen och småskrattar för mig själv. Melker gillar att mysa.

Idag har jag jobbat och efter det tränat med linda. Och snart kommer älsklingen hit. Jag längtar. Vi ska ha mysfredag. En helt underbar och fin fredag. Och imorgon åker vi till götet för shopping. Och på kvällen blir det födelsedagsfest för elin. Detta kommer bli en bra helg. :)

en latte



Provade en latte i helgen då jag och robin var och fika. Men gillar vanligt kaffe bättre så nu ska jag ta mig en kopp och sedan mysa i soffan. Blir vänner och sedan halv åtta hos mig. Ska även börja plocka fram lite vårsaker för idag var det vår i skövde. Underbart.