@ sannas


Igår var det balkonghäng som gällde mestadels av kvällen. Sedan med andra ord och kvällen fortsatte med dans dans dans på husaren. Tack för en toppen kväll!

då kör vi!


Då kör vi på det igen. Nu blir det sminkning och musik och sedan över till min fina vän och granne sanna för vin med några flickor! Trevlig kväll

oh mama mama mama I just shot a man down


Mer födelsedagsfirande med finafina flickor. Tack för igår. <3

födelsedagskalas



Idag var det min tur att hålla i kalaset. Robin,mamma,pappa,karin, lena och nils var här på födelsedagstårta. Fick även en privat paketöppnare (lena). Det är inte dåligt. Och fick massa fina presenter. Tack:)

födelsedagsmiddag


Nu kom jag precis hem från en trevlig och mysig födelsedagsmiddag hos min storebror.  Vi fyller nämligen med bara 1 dags mellanrum.

18 augusti och min födelsedag



Idag blev jag 23 år ung. Dagen har spenderats på jobbet och efter blev det shopping och fika med isabelle. Mysigt. Nu blir det elle läsning och big bang theory. Längtar till helgen. Då blir det mer födelsedagsfirande.

sommar lördag



Har tillbringat hela dagen uppe i våmb hos mam&pap med lena och nils. Har blivit lek,bus och mys. Nu blir det lite god mat och ett glas vin på balkongen:)


augusti


3 bilder från augusti

Måndag igen, nu har jag jobbat i en vecka efter semestern. Helgen har varit underbar. Jag och robin besökte skara sommarland vilket var mysigt,  umgåts med vänner och druckit vin och ätit god mat på uteserveringen.

Och idag drog jag och linda igång med träningen och körde milen på berget. Härligt.


sommarkänslor


sommarbild

Har haft en härlig eftermiddag med isabelle. Tjejsnack uppe vid simsjön. Badade till och med en sväng.

från bröllopet


En outfit bild från bröllopet.

Första arbetsdagen är nu avklarad. Robin och jag har precis ätit sallad ute på balkongen. Underbart väder.