lunch på mangos

Hemma igen från stan. Jag och jessica åt jättegod lunch på mangos. Sedan kollade vi stan lite snabbt. Köpte mig en tröja och ett nytt linne. Jessica fick också med sig ett köp hem. Sedan sola vi. Skönt med lite värme tyckte vi. Längtar så tills vår och sommar. Det är vår tid.

Söta jessica på mangos.

Så nu ska jag väl börja förbereda mig för kvällen. Måla naglar och duscha och så. Ikväll blir det en lina och jenny kväll. Kanske att jessi kommer till oss runt en 10 :) Vore kul. Och troligen bogrens ikväll. Dit ska de flesta jag pratat med.

Och juuste det här är ju elins dag. Grattis. Vi ses ikväll ;)

trading yesterday

Beautiful,  like the summer rain to wash away the winter stain
Beautiful, like the morning sun inviting the dawn to break
Beautiful, like the joy that comes when the love you've longed for has just begun
Beautiful, making everything brand new
Beautiful you

2 dagar - det gick fort.

Så har frisknat till nu och jobbat i två dagar. Och det var ju ganska snabbt avklarat. Tänk om man alltid hade så korta arbetsveckor.  Idag fick ja träffa anna också. Det var ju jättebra. Vi luncha på kina resturang idag. Jättegott tyckte vi. Köpte även med oss fika till tre rasten.

Efter jobbet träffade jag jenny. Vi har gått på stan. Vilket vi gjorde igår också. Då hann vi även med elins esplanad. Har köpt mig lite nya kläder nu:) Det är ju bra. Imorn blir det nog mer shopping. Ska luncha med jessica och sola och förhoppningvis till stan och köpa mig en ny tröja:) Och på kvällen ska jag och jenny hitta på något. En kväll som innehåller vin och cider blir det nog.

Så men ikväll då. Ska ha myskväll här hemma. Kolla någon film kanske, eller tv. svårt val ;)

onsdagkväll


Ligger fortfarande i soffan. Tittar på semestersvenskar. Nu längtar jag verkligen utomlands. Thailand hade ju inte varit så dumt. Men vi har ju några andra resor som vi planerar nu ;)

Har hunnit med en promenad nu ikväll med min ipod. Lite kallt var det. Har även kollat private practice och lipstick jungle. Blir kanske något mer avsnitt eller sex and the city. Kvällen ska jag iaf fortsätta här.

Hoppas på en förbättring så det blir jobb imorn. Då ska jag träffa jenny. Kolla stan och elins esplanad. Skulle gjort det idag egentligen men var ju inte bättre. Så vi får se imorn.

how to lose friends and alienate people


Tredje dagen hemma. Fortsätter att ta det lugnt. Idag kollade jag på den här filmen. Jättebra. En linafilm typ. Har även hunnit med lipstick jungle. Ligger i soffan idag igen. Här har jag allt jag behöver.

en sjukling.

Ligger hemma idag också. Har sovit länge idag och det var ju skönt. vila vila vila. Nu har jag iaf orkat mig upp till soffan. Med täcke och kuddar, min tidnding, lite nyponsoppa och min data. Mysigt. Ska snart kolla på lipstick jungle tänkte jag.

Har någon en film att rekommendera? Gärna en komedi och kärleksfilm, tack.

Funderar på att orka mig ut på en promenad idag också. Komma ut lite kan nog vara bra för mig.

vicky cristina barcelona


Ligger hemma sjuk idag. Passade då på att kolla på den här filmen. vicky cristina barcelona. En del saker kändes verkligen som barcelona, som fiken och de mindre gatorna, och alla stånd. Med djur och blommor och smycken och allt möjligt. Jag och Jenny hade ju några helt underbara dagar där i sep förra året. Men filmen då. Den var väl sådär. Lite annorlunda iaf.

Så idag annars har jag vilat endel. Mamma och pappa kommer snart hem med soppa och någon bra tidning till mig. Mysig kväll hoppas jag på. Lipstick jungle också på tv ju. Något sex and the city avsnitt ska jag väl också hinna med.. Det är ju en sån må bra serie tycker jag.

Och så blev det söndag..

I fredags var det myskväll hemma. Det behövdes. Kolla lets dance och greys anatomy. Och så lördagen. Jag jenny och robin började lite här hemma. Lyssna på musik och prata och drack lite. Sedan fortsatte vi hem till emma och jessicas lägenheter. Det blev en väldig bra kväll tycker jag. De andra fortsatte till bogrens..





Och så idag, söndag, gick upp ganska sent. Varit o köpt kebabsallad. Och nu blir det mys och film :) Imorn blir det ju jobb igen. Helgen gick snabbt.

rödtorsdag och alanya

Igår blev en väldigt bra kväll. Jag jenny lisa och sanna var hemma hos jessica. Det var ju röd torsdag så tjejerna skulle ut. Jag var med och förfesta lite med dem innan jag fick åka hem och se till att ja var pigg till jobbet idag :) men blev mycket bra musik prat dans och sång ;) <3





Och så idag har ja stressat  endel. Jobbade till fem. Iväg med anna en sväng och sedan möte jag jenny sofia och linda på stan. Vi gick till ticket och har priliminärbokat en resa till alanya i juli :) Kommer ju bli skitbra. All inclusive i en vecka vi 4 <3




puffa?

Det är ett väldigt puffande på facebook. Jenny och Annsianna. Jag tycker nog speciellt att ni två kan känna er träffande. Som ni säkert förstår.

Det här har varit en tuff vecka. Jag har varit väldigt trött. Ja mer än vanligt. Så har inte hunnit med så mycket.I tisdgas gick ja iaf på stan med jenny en stund. Sedan mötte vi upp sofia och linda och åkte hem till tobbe där killarna redan vänta. Det blev tacokväll. väldigt trevligt. Och idag tog ja o jenny en promenad. Nu är det gossip girl som gäller.

Jag längtar tills fredag.

hemma från en helg i jönköping

I fredags åkte jag och mina tjejer jenny jessi lisa och elin ner till jönköping till sanna. Väl framme åt vi tacos. Och sedan blev det lite dricka, lets dance, massa prat och bra musik. Sedan kom Robin. Jenny kände sig ju inte så bra så vi stanna hemma medans de andra gick ner och kolla stan. Och mitt i natten storma allihopa in.


På lördagen utforska vi jönköpings shopping. Jag, Jenny och Elin. Det var inget att rekommendera. Sedan hem och vila innan vi börja göra ordning oss. Jenny mådde ju som sagt dåligt så hon åkte tyvärr hem medan vi andra börja förfesta. Vilken kul kväll vi hade. Ni är alla så sjukt bra och söta. Robin kom förbi igen. Den här dagen följde jag ju iaf med ner till stan. Ett framsteg. Mm tror inte någon sov så mycket den natten. Alla kom hem vid lite olika tillfällen och endel ganska sent;) haha.



Och så kom söndagen. Gud vilken dag. Låg i sängen hela dan typ, eller på luftmadrassen. Var väldigt trött. Men det var lite mysigt ändå. Vid en tre fick vi iaf tvinga oss upp och få i oss lite mat. Sedan blev dte vila igen tills vi åkte hem.

Men har haft en väldigt bra helg med några väldigt bra vänner. Måste vi göra mer.

Ikväll blir det att sitta vid datan och kolla film. Tror jag.

Kramkram

peace and love?

Sitter och funderar på peace and love i sommar. Lars Winnerbäck ska nämligen dit. Och finns typ inga konserter med honom i sommar än.  Och jag vill på lasse. :)

Imorn ska vi till jönköping med mina tjejer över helgen. Feesta och lite shopping ska det bli. Sanna bor ju där nu. Så nu måste jag packa. Vad ska man ha med sig?

magiska vantar?

Mmm Jan har ett par magiska vantar, de är helt uuunderbara.

Kom hem ganska nyligen. Fikat på pims med jenny sofia och linda. Sedan vänta jag sofia o linda på sofias föräldrars bil.
Följde med henne o handla. Mycket trevligt har vi haft det.

Nu kollar jag på solen i ögonen - en film om lars winnerbäck. Samtidigt lyssnar jag på lasse. Så bra.


positiv

Sitter och lyssnar på musik. Försöker bli positiv.

Efter jobbet idag träffa ja jenny. Vi gick på stan en stund o mötte upp jessica. Vi gick och sola. Jag längtar efter värme. Utomlands. Det är det bästa jag vet.

Nu är min vecka helt planerad. Jobba såklart hela veckan, ja alltså ons-fre nu då. Imorn ska jag träffa jenny, sofia och linda. Pims blir det nog. På torsdag blir det lägenhetsvisning. Sedan sola. Och stan en snabbis med jenny. Och sedan på fredag ska jag, jenny, jessica, elin och lisa till sanna i jönköping över helgen. Festa o shoppa. Grymt kul med mina fina tjejer.




a lot like love

Går på fyran nu. Den e söt så satte på den nyss.

Idag träffade jag jessica. Vi kolla på hennes bilder från thailand, kläder från thailand och pratade om de  två veckorna hin varit borta. Hon hade köpt en jättefin klänning till mig också. svart. tack sötis.

Efter några timmar gick ja till stan o mötte upp jenny. Vi gick till pims och åt mat. Väldigt gott. Jan och Jim kom och gjorde oss sällskap. Trevligt.

Nu blir det film

så gick det..

Gårdagen blev jättebra. Tanken var att vi skulle dricka lite vin och kolla lets dance. Ta det lite lugnt alltså. Så vi började hos Sofia. Jag, jenny sofia och linda. Börja kolla på lets dance. Men satte på musik istället. Vin blev det också, mer och mer. Och sofia och linda hade en överraskning till oss. Tequilashott. haha. Var längesen ju. I början av kvällen hade jag ont i foten men under kvällens gång blev det bättre och tillslut dansa jag till och med. mycket. Sedan ååkte vi vidare till lunden till jennys förra jobbkompisar. Första gången man festa i lunden tror jag va? hade iaf en jättebra kväll där också. Sedan blev det efterfest hos sofia.





Så idag har jag inte gjort något. Legat i sängen och soffan hela dan. Kollat på film som jenny tipsat om och greys anatomy och gossip girl hann ja också med. mysigt.

Imorn ska jag träffa jessica som kom hem från thailand idag. Saknar  dig. Ska bli himla kul. Ska även träffa jenny en stund. Blir en bra dag.

fredag

Har precis duschat nu. Sitter och lyssnar på musik. Ska snart börja göra ordning mig till ikväll. Jag, Jenny och Linda ska hem till Sofia ikväll. Det blir lite vin och möjligen lite lets dance på tv. Och troligen massa prat. Ska bli väldigt kul iaf.

Efter jobbet har jag umgåts med jenny. Vi gick på stan. Treeevligt.


lasse

lars winerbäck är ju så bra. Lyssnade på den här låten på annsiannas blogg nyss.

Du är den enda
Du är den bästa
Som jag har letat
Som jag har väntat
Det är så enkelt
Nu vill jag ha dig
Vad kan jag säga
mera?

Jag vill bara gå hem med dig
Jag vill gå hem med dig
Innan eftertänksamheten har raserat hela natten
Vill jag gå hem med dig
Jag vill gå hem med dig
Genom vårens första rodnande natt

Jag orkar inte stanna kvar
Jag är för hungrig och för trött
Vi har varit här så många dar
Och det blir alltid lika blött

Här vandrar solen ner och opp
Vi tar en drink, vi tar en till
Och vi betalar, dricker opp
Och det enda som jag vill är att gå

Hem med dig
Jag vill gå hem med dig
Innan eftertänksamheten har raserat hela natten
Vill jag gå hem med dig
Jag vill gå hem med dig

en måndagskväll hos jenny

igår var ja hemma hos jenny. En väldigt bra och rolig kväll blev det. Vi drack vin. Typ vårat nya favoritvin ;) Sedan kom jan förbi en sväng och även tobbe :) En runda på stan hann vi med också. Som sagt, väldigt bra kväll med min bästa vän.





Nu ska jag snart iväg och ta en promenad och möta sofia. sedan ska vi hämta upp jenny och gå till elins esplanad. Blir kanske lite shopping. Resten av dagen blir lugn här hemma :)

jönköping

Blev ingen sovmorgon idag inte. Åkte till jönköping i morse med mam o pap:) Kolla ikea, a6 och sannas nya skitfina lägenhet. Där ska vi festa om några helger. Gud va kul..

Väl hemma träffa jag jenny. Vi skulle på stan men allt var stängt förutom systemet så vi köpte en box vin som vi ska dricka ikväll. okej inte hela. ska bliii himla trevligt. Ska välja kläder nu. Är så sugen påå fest musik. Lady gaga spelas nu.


sex and the city kväll

igår kom jenny och elin hit. Vi kollade på sex and the city, kolla resor, prata, och drack lite vin. väldigt mysigt och trevligt var det. <3


 På kvällen kom Robin. Vi har inte gjort så mycket idag. Gått till kvantum och legat hemma. såg på sex and the city filmen förut också. Myys.


nyårsafton

Skitbra kväll blev det. Tidigare år har ju inte nyårsfton blivit så lyckat jämt. Men i år blev  det ändring på det. Jag hade skitkul.
Kvällen började ju hos sofia. Jag sofia och linda lagade mat. Okejdå mest linda men hon är väldigt bra på det. Och gott blev det. Sedan kom elin och sannis. Och festen fortsatte. Innan 12 slaget åkte vi ner till en annan fest  vasastan i en väldigt stor lägenhet. Det var kuul. Där firade vi iaf tolvslaget. sedan fortsatte vi ner mot östermalm till Robin. treevligt. Sen sent på kvällen började sofia och jag hemvandringen, stannade till på stan innan vi fick kämpa oss med en taxi;) Sedan blev det nattmat hos sofia (eurobaugette finns ju inte kvar) Som sagt skitbra kväll.








Ikväll blir det sex and the city kväll här hemma.. Ska bli himla bra det också!