första advent


Idag är det första advent. Har fått upp alla mina stjärnor nu.

Nu blir det hemmagjord pizza, julmust och gossip girl.

snöstorm



Det är typ snöstorm ute. Och jag ska snart bege mig ut. Brr. Kyla och snö är ingenm höjdare. Jag och isabelle ska ut på en shoppingrunda på stan och elins esplanad iaf. Varma koftan fick åka på idag.

Myssöndag är det som gäller.

en lördag



Har varit uppe hos mam&pap nu på eftermiddagen. Hann med en promenad med melker också. Gud vad kallt det är ute nu. Riktig vinter. Nu blir det myskväll hemma. Igen.

tända ljus


Myser här hemma nu ikväll med godis och julmust. Har tänt massa ljus också. Och idol är på tvn.

Nu i em har jag och linda kört spinning för första gången.. Det gillade vi och kommer köra igen.. Kul med lite varierande träning.

från lördagen


Bjuder på lite bilder från min lördagkväll från iphonen. Jag och robin hade en jättemysig kväll.

röda läppar..


igår kväll körde jag på rött.

lördagens


kjol-hm, tröja-gina

shopping



Myslördag. Frulle och dinsey i morse. Shopping. (klänning,smink,nagellack) Nu hockey och ikväll ut och äta. Perfekt lördag med min robin.

fika på pims


byxor-lindex tröja-gina

Är hemma från en mysig söndagsfika på pims med jenny,elin och jessi. <3 Trevligt. Nu ska jag och robin snart laga mat och kolla film. En fortsatt myssöndag är det som gäller.

en dagens



Jag och robin har varit nere på stan en sväng. Lite shopping och chai latte var det som gällde. Ikväll ska vi laga tacos och ha myskväll med film och godis.

träning



Har varit sjuk hela veckan och inte kunnat träna. Tråkigt. Hoppas på att bli bra så jag kan ge mig ut på en löprunda eller powerwalk. Hoppas även på bättre väder. Tänkte lägga mig i soffan nu med täcke och kudde och en kopp te och tvn.

en helg i huvudstaden..



I helgen var jag tillsammans med mina fina vänner jenny och linda i stockholm och hade en jättebra helg med shopping, resturangbesök, fika, vin och skratt. Och en mycket god hotell frukost. Tycker det är så mysigt att bo på hotell emellanåt.