nu är det höst



Nu på kvällen har jag och min vän och jobbkamrat jan varit och köpt pizza och naturgodis. Detta tog vi med hem till mig så har vi suttit och gottat oss till idol. Mysig och trevligt.

Förresten kändes det verkligen som höst idag och jag fick ta på mig både vantar,mössa och halsduk..

teberoende?


Ett antal koppar te har jag druckit de senaste dagarna. Har nämligen tagit fram min vattenkokare. Nu ligger jag med ytterligare en kopp te och tittar på idol under min mysiga filt. Och saknar Robin. Men han kommer på fredag. Jag längtar!

borta bra, hemma bäst.

Nu är jag hemma från stockholm. Har precis varit iväg på pims och fikat med jenny och linda. Mysigt med mina fina vänner. Blev kaffepims. Har så himla ont i min tand (tror jag fått en visdomstand) så har svårt att äta.

Så men har verkligen haft en mysig helg. Igår som sagt så blev dte inte bio och hotelles resturang var full så vi gick till olearys
som låg precis bredvid. Väldigt gott och myspys.


Idag har vi tagit det lite lugnt. Sov ut lite på morgonen. Åt den jättegoda hotellfrullen och hann med stan en sväng innan jag åkte hem.


Som sagt, otroligt mysig helg med världens bästa..


djurgården-modo




Idag har jag och robin varit på hockey. Djurgården-Modo. 1-2 blev det. Kul att Foppa gjorde sista målet. (tyckte jag, inte robin) Vi har även sprungit runt på stan och shoppat. Det fortsätter vi med imorn.

Vi skulle egentligen gått ner till stan nu och gått på bio men jag orkar inte det nu ska vi ner och äta på hotellet. Mysigt.

nu är vi i stockholm

Nu är jag och älskling i stockholm och har det väldigt mysigt.. Vi har hunnit med en sväng på stan idag. Och ätit kinamat. Och nu blir det myskväll. Har kollat idol och nu blir det filmen på 5:an..





vilken bra dag.

Idag har varit en bra dag. Har jobbat, varit på stan med jenny. Köpte skärp och ringar för min sista slantar för imorn får jag lön. Och nu här hemma har jag börjat packa (imorgon åker ju jag och älskling till stockholm). Gud vad kul det ska bli.

Och så fick jag en sån himla bra nyhet idag. Min vän isabelle ska flytta hit om några månader. Känns väldigt roligt.

issa och jag, midsommar för ett antal år sedan.

jag längtar


Det är den här helgen jag och min älskling ska till stockholm. Ska bli hur mysigt som helst att bo på hotell tycker jag. Och allt annat vi var planerat också såklart. Som sagt..jag längtar!

lördagkväll..




Igår kom några av mina bästa vänner hem till mig. Gud va kul vi hade. Pratade,skrattade,lyssna på musik och körde som vanligt "ölspelet". (dock dricker ingen av oss öl).

Idag har jag inte hunnit med så mycket. Linda hara varit här och så har vi varit nere och köpt kebabtallrik. Nu blir det mys i soffan. Senare i em ska ja jenny och linda på promenad..


lördagsshopping


God morgon. Nu har jag precis kommit hem från stan med jessica. Vi har shoppat och haft trevligt. Fick med mig en lila tunika/top hem. Ska nog ha den ikväll.

Nu blir det frulle..

a beautiful day

Idag har jag hunnit med en massa saker. Jobbat, diskat, plockar ordning, legat och myst här hemma, handlat med mamma och fikat med anna. Det var mysigt.


tisdagen fortsätter..


Som sagt, jag och jenny var ute på promenad och hämta melkis. Han var välidgt busig idag, ja jobbig nästan. Även sofia kom hit på besök. Hon var inget jobbig, bara trevlig.

Nu på kvällen har jag legat i soffan. Kollat på idol och bara tagit det lugnt. Och saknat robin.

solig tisdag


jag halv åtta imorse innan ja cykla till jobbet..

Vilken skön dag. Har jobbat och nu ska jag och jenny ta en promenad till våmb och hämta Melkis så ska han vara hos mig i eftermidda.

då var stockholm bokat

Nu har jag och robin precis bokat hotell i stockholm. Vi ska dit senare i september. Vi ska kolla på hockey, djurgården-modo, bio, ut och äta och framför allt shoppa och bara ha det allmänt bra. Ska bli mysigt. <3


Jag och tjejerna i stockholm för ungefär 1 år sen. Gud va kul vi hade.

Och förresten, ta en kik in på
jennys blogg. Hon har en tävling och man kan vinna ett jättefint peace armnband som hon gjort. Hon gör hur fina smycken som helst.

lördag i våmb..



Nu kom jag och robin precis hem. Vi har varit hemma hos mamma och pappa ikväll. Ätit gott och varit ute på promenad med melkis och busat och lekt. Nu sitter vi och tittar på "här är ditt liv" med mikael persbrandt och sedan blir det film. En riktgt myskväll..


en mysig fredag



Igår lagade robin och jag tacos. Det blev väldigt gott. Sedan blev det myskväll med idol och en film på 1:an för en gångskull.. Och som tur är fick vi igång mitt intenet och musen igår också, trodde att robin försdtört mina usb portar.

Nu ska vi göra frulle och senare idag ska vi upp till mamma och pappa och äta mat.

dötröött

Jag är helt slut. Träffade jenny och linda på stan en stund. Mysigt. Nu tänker jag duscha och sedan sova eller titta på film tills idol börjar.


imorn kommer robin, jag längtar <3

söndagsfikan


Ikväll efter att robin åkte hem träffade jag jenny. Vi gick som vanligt till pims för fika och massa prat. Mysigt. Sofia har även varit förbi en sväng på kvällen här hemma.

lördag i skövde


jag och älskling

Robin på american pizza today.

Ligger hemma i soffan igen, jag och robin tittar på sex and the city. Vi har varit nere på stan en sväng. Åt mat på american pizza today. Kollade i affärer. Fick med mig en ny mascara hem. Och så hyrde vi 3 filmer, bland annat den nya wallander.. Nu ska vi snart hem till mam&pap..

God morgon lördag, olearys igår.




Igår var vi på olearys med jobbet. Vi bowlade. Och typiskt att pierre gick om mig på sista slaget. Sedan åt vi där. Det var väldigt bra! På kvällen kom Robin och vi gick hem till mig. Mysigt.

Idag är det regn och mysväder så blir vi håller oss nog inne mest. Ska ner på stan en sväng och hyra film. Och hem till mam&pap och äta senare ikväll.

<3


nyinhandlat


De här skorna köpte jag från dna idag. Köpte mig även en rosa halsduk och mössa från gina. Det är väldigt kallt om mornarna nu.

Det var jag och jenny som gick på stan och vi cykla även ut till elins esplanad. Nu blir det sex and the city, som alla andra dagar den här veckan.