cypern nästa!

jaaaaaaaa äntligen! Imorn åker ja o mina tjejer iväg till cypern på våran sista minuten! ska bli helt underbart och jag längtar sjukt mycket! Det kommer bli sol, bad och fest. vädret där nere är helt kanon för tillfället, 30 grader och en stor sol. åhh :)

i ayia napa blir det feeeeest!

Kommer dock sakna er som stannar kvar här hemma, men vi ses om två veckor igen! LOVE!

I've had the time of my life

Ååhhh :) Igår var den bästa dagen någonsin, ALLT var verkligen helt underbart! Allt var perfekt, vädret, allt vi gjorde, all glädje! Åhh så glad jag är!

        

student 2007

Herregud, jag kan inte fatta, imorn tar jag studenten.

image118

01:25

jag kan inte sova, har fått gå upp från sängen en stund nu.. jag är jättetrött, men ändå så somnar jag inte, nu är klockan nämligen efter 12 vilket betyder att det är torsdag, vilket i sin tur betyder att imorgon tar jag studenten! kommer bli världens bästa dag samtidgt som jag är nervös för vad som kommer sen..

aja, tillbaka till sängen, go natt!

MP3

" När MP3, när MP3,  studneten tar, studenten tar,
när MP3 studenten  tar, då blir det fest, då blir det jubel, när MP3 studenten tar!"

idag blir det lite avslutning med klassen så ska ta på mig o åka iväg till skolan nu!

ayia napa

jaaaaaaaaaa ätnligen är våran resa bokad! ÅH vad underbart, är så himla glad för vi ska till cypern :D

idag har vi ju haft fotbolls tuneringen, skitkul men dock var vi inte så bra :P haha bättre lycka nästa gång! Idag blir det grillning och fest i boulonger!

MEDIA! :)

för vi har 3 daaar kvar =)

åhh i dag är det bara 3 dagar kvar, helt underbart alltså! idag blir det fotbolls tunering och fest såklart. Allt börjar vid 12 så innan det ska jag o jenny sola lite sen ska vi ner till ticket och se vad som erbjuds!

igår var det fest i bellas lada, massa olika folk och det är ju kul=) efter detta åkte vi in till stan där det fanns en del studenter :D

FÖR VI SKA TA STUDENTER, FÖR VI SKA TA STUDEEENTEN, FY FAN VAD VI ÄR BRA!

underbara sommarkväll

Igår var en helt underbar kväll, det kändes verkligen som att sommaren var här! Vi åkte ett par tjejer hem till marika för pool och grill party, blev mycket lyckat :) Vi firade också att studenten snart är här, jaaa på fredag tar jag studenten, fy fan vad jag är bra!

   

mys vid sjötorpa

idag har varit en helt underbar dag! Solat och läst hela dagen!

På eftermiddagen åkte jag ner till stan och mötte sofia o linda, vi handla lite gott och åkte till sjötorpa för mys, picknick och årets första dopp =) var så himla mysigt, låg där i flera timmar och pratade om allt! jag är så glad att jag har de två flickorna så det är inte klokt.

image112  image113  image114

10 dagar kvar!

NU NI, nu är det bara 10 dagar kvar tills jag tar studenten, FY FAN VAD SKÖNT!

Idag har jag lämnat in de allra sista inlämningarna för betygsättning! känns så himla skönt att man lyckats bli klar med allt i tid! bara dte är en prestation tycker jag. är nog nöjd med det mesta också, skulle inte orkat jobba mer med sakerna ändå alltså.

men idag blir det fest med mina söta mediavänner! <3


summer days

Åh vilket härlig väder som har kommit hit! Det är bra att det kommit lite ljus nu för just för tillfället är jag TYP död. Har haft så sjukt mycket att göra den här helgen, ja till och med hela den sista veckan! suttit hela dagarna långa med massa plugg! Men äntligen!, och jag menar äntligen med ett utropstecken efter är det mesta klart! Har bara pyttelite till att göra imorn, hoppas jag orkar lägga ner enegi bara!

På eftermiddan nu tog iaf ja o jenny oss en promenad till staden för att sola. (har ju inte kunnat varit ute något idag på grund av pluggandet) promenaden var underbar, skönt att komma ut lite med gott sällskap:)

Nu ska jag mysa ner mig i soffan och kolla på för evigt! riktgt söt kärleksfilm det! <3