the perfect man

Nu under kvällen har jag kollat på filmen the perfect man. Med Mr Big i. Den blev bättre nu när ja visste att han var med i den. Även fast den kanske inte är så där jättebra.  Idag annars följde ja med mam och pap till maxi och handla. där mötte jag på isabelle som jag inte träffat på år och dar. Jag saknar henne. och ska dit, snart! =)

Arslan kom även på mitt lilla smsskämt. skickade nämligen ett roligt sms från jobbmobilen. men han ringde upp min mobil sen och visste att det var ja. haha. så kan det gå.

Och nu, bara en dag kvar! sen efterlängtad helg. Ska träffa alla mina närmaste vänner, iaf en del av dem! Och imorn får jessica och mattias deras nya lägenhet så ska dit och kika efter jobbet! Åh vad kul.

Nu borde jag sova så jag orkar med att gå upp imorn. men känner mig inte trött. men endå, läggdags för mig!

som liten

Under kvällen har har jag kollat film, eller videoinspelning från när jag var liten. Åh vad ja skulle vilja minnas mer från den tiden. Kolla på när vi fira jul, semestrar och när daniel spela fotboll och massa. vad söt man och alla andra var. åh åh åh.  jag vill vara där igen.

Idag annars gick ja på stan lite snabbt med jenny jessi och elin och sedan fika vi på pims. Mysigt. Nu vill jag ha helg. På fre blir det nog mys hemma och på lörd gbg och på kvällen fest hos linda. ser fram emot helgens festligheter!

men först två arbetsdagarkvar. Och nu ska jag sova. GOD NATT :)


Vart tar helgerna vägen?

Och så var även söndagen snart slut. Hur kan helgerna gå så snabbt? Tiden bara rinner i väg? Och jag är himla trött efter den här helgen. Fredag och utgång med jobbet. skitkul var det. Var först på pims och åt buffe och drack lite dricka. Vi var även inne på husaren. Och sedan gick vi till vatra, mötte även upp jenny då! dansa lite, prata lite och hade det allmänt trevligt med alla.

På lördagen sen, mådde väl lite sisådär. Jag och jenny gick på stan. Fikade på pims och åt lunch på fuego:) mysigt. Sedan var det hemma och fixa allt inför kvällen. Ja och jenny var hemma hos henne. Sjöng kareoke och tittade på sex and the city och drack lite vin. Sedan runt en nio åkte vi vidare till ellinor där bland annat hon, amanda jessi, sanna, emma, anna och mikalea väntade. + lite annat folk. sedan voda och sedan hem ganska tidgt.

På söndagen nu då. TV hela dagen. sex and the city faktiskt. igen. har börjat om. haha.. Har även hunnit med att handla på maxi och hämta kläderna på jobbet som ja bytte om ifrån i fredags innan utgång. Några jobba idag så kul att träffa dem =) Nu på kvällen såg jag på ciao bella och sedan blind date med pappa och mamma! och nu ska jag se på ett sex and the city avsnitt. sen ska jag sova. För imorgon börjar jag tidigt. klockan åtta.

God natt!

after work - (igen)

Imorn ska vi på after work med jobbet! Min sista dag för på måndag börjar jag nytt. dagtid. Så after worken med alla på jobbet känns himla bra. alla ska typ med.en litren firmafest är det väl egentligen. Åh vad kul.

sedan på lördag är inte riktgt planerna klara! men tror ja och jenny sa att vi skulle på stan en stund, eller? På kvällen senare blir det nog iväg till amanda en sväng. Men först ska vi möjligen kolla lite sex and the city och dricka lite vin till eller så! :)

Helger är bland det bästa jag vet.

På måndag eftermiddag ska jag på stan på dagtid och veckodag för första gången på 5 månader. wohoo =)

vilka ska med?

Jag sitter och kollar på alla ayia napa bilder! och jag längtar så himla mycket till i sommar! Men vart kommer vi fara detta år? ayia napa igen? eller längre bort? Eller en resa till hösten? Jag vill 1000 saker just nu. Jag vill överallt. Till storstäder eller varma resmål.

Jag tänker iaf drömma mig bort ett tag nu. Till ett varmt ställe. Med sol,bad, fest och vänner! eller new york? hihi

image206

bogrenskväll..

Kvällen började med att jenny kom hit och vi gjorde ordning oss tillsammans! Drack lite, prata lyssnade på musik. och okej kollade lite grey. haha sedan möte vi upp jessi lisa sanna och elin för att gå till bogrens där det redan var mycket folk. hade en jättebra kväll...


 

after work

Efter jobbet idag gick jag, kippe, arslan, daniel söder, daniel gunnis och muhammet till Pims. Drack lite och prata och firade arslans sista dag. Inte för att vi vill att han ska sluta men för att göra någonting sista dagen. Efter detta gick vi vidare till magnos och snäll som ja är satt ja kvar där med söder och vänta på attt hans buss skulle gå.

Nästa fre är det firmafest. wohooo på husaren. skitkul.

Men tillbaka till den här helgen. Imorn ska ja o jenny på stan och leta kläder inför kvällen. Då ska vi till bogrens!. Sedan på söndag ska ja träffa sofia och Linda. det ser jag fram emot. saknar er.

Nu är det dags för mys till film.

Jobb igen

Idag vakna ja vid tio av väckarklockan. Men jag var alldeles för trött. Ja helt slut faktiskt så fick ställde om den ett antal gånger. Sedan vid tolv kom min mamma hem på lunchen. Då tvinga ja upp mig själv och vi tog en promenad med Kasper. Sedan var det dags för jobb för första gången sen semester. Gick bra men var trött hela dagen. Går nog fortfarande på amerikansk tid. eller lite båda kanske.

Väl hemma nu har ja kollat på gerys anatomy säsong 3. Återigen. Kan se det om och om igen. Och något måste jag ju titta på nu när ja sett klart alla sex and the city avsnitt. Men snart ska ja krypa ner i sängen. Måste få sömn.

Ska ställa väckarklockan imorn också så jag hinner med något värt innan jobbet. Vad nu det kan vara?

Helgen kommer bli himla  bra tror jag. Återkommer om den senare.

God natt på er iaf!


home sweet home

sådär ja. Nu är ja hemma i Sverige igen! Fast har inte sovit på flera timmar nu, mer än ett dygn.. men känner mig inte så trött heller. just nu iaf. Har träffat jenny idag. Vi gick på stan och fika. Och snart ska hon komma hit så ska vi kolla lite film. mysigt. Hann även med att gå till jobbet en stund och prata med mina arbetskamrater! Har saknat dom! Iaf mina favoriter där. Imorn ska ja träffa jessica också! Bra att hinna träffa alla man saknat ett tag nu!

Och som sagt då för att sammanfatta resan. Den var helt underbar, verkligen jättebra. Och jag ska tillbaka till USA, snart.

          

packning pågår

hej kära vänner! snart är jag hemma igen! Packning pågår här. det är TUR att vi har med oss en extra resväska. Vi tittar även på tjejen som föll överbord, den är söt..

Idag annars blev det en hel del shopping igen! Köpte mig filmer, parfymer, smycken, lite kläder, trosor och sånt. Efter vår shoppingtur gick vi ner till poolen. simmade några längder o satte oss i bubbelpoolen. Efter detta begav vi oss till en resturang som hette uno. mums va gott det var! Maten här har varit hur god som helst tycker jag.

kram på er från lina!

återigen - shopping

Idag slutade pappi tidigare så vi åkte iväg för shopping direkt. Inhandlade mig ganska mycket idag. Bland annat klänning, linne, t-shirt, mysbyxor, ännu mer hårprodukter från tigi och sebastian, trosor från victoria´s secret, smycken, film och två parfymer. ska inhadla mig två parfymer till tror jag! Köpte mest från guess idag annars! =)

Just nu sitter ja med en bacardi razz cider typ. Har någon smakat den? Samtidgt har vi på tvn. Ska ut ovh äta lite sen! Idag blir det bara jag och pappa för lasse åkte hem tidigare idag.

Imorgon blir det.. shopping och bad i poolen här på hotellet. möjligen bio? Trivs så bra här.

vad gör ni andra i helg? jag vet iaf att  jessi festar lite. sötis det märks på dina söta sms <3 OCH. Någon som är sugen på utgång nästa helg? det är jag! hihi

kram från lina

...

Paus återigen.. av greys anatomy. nytt avsnitt av grey. ugly betty var det innan. Idag har jag haft mysdag. Varit inne på hotelrummet hela dagen typ. Kollat tv och film, och gjort ansiktsmask o sånt . Vid fem åkte vi för shopping. ja köpte en vinterjacka från tommyhilfiger. sedan åt vi på resturarangen här på hotellet.. och nu som sagt. greys anayomy


shopping borjar

idag har jag borjat med min shopping. Jag kopte mig en svart vaska, shampo bed head, tigi for ca 80 kr for 1 liter. Har inte sett en sa stor flaska innan.. det var billigt tycker jag. Hittade mig aven lite fina smycken i silver. Nu vantar ja pa att pap o lasse ska sluta jobba sa vi kan aka till ett stalle och shoppa mer.

Annars fortsatter vadret vara bra! sa skont med sol och varme..

och foresten sitter nere pa datan i receptionen, ar darfor ja saknar de tre sista bokstaverna i alfabetet. Nu ska jag upp och kolla pa tv eller film.

 Jag saknar er dar hemma!

semestern fortsätter

God kväll, eller god morgon? God dag? Här är det iallafall kväll.

Idag vakna ja när pappi skulle iväg till jobbet. Jag myste till tv. Kollade lite ser serier och sedan en film. Sedan upptäckte jag det fina vädret så tog mig en promenad och satte mig i solen. 18 grader och solsken. Det har inte varit så varmt här i jan på hur många år som helst. Vi har tur. Skulle nog hålla i sig imorgon också!

Efter min stund i solen gick ja och kollade i köpcentrumet. Gick runt och kollade ut saker ja ville ha. Imorn ska nog shoppas också o inte bara titta =)

och så nu då. Vi har precis vait ute och ätit middag. Vi åt på en mexikansk restuarant. Var jättegott! Och nu blir det kanske sex and the city.

go natt =)


och solen lyste

idag åkte vi in till washington DC. Solen lyste och det var varmt. eller ca 10-15 grader. men det kändes vår. Vi gick promenad runt och kollade olika saker och platser i Washington.tex vita huset, washington monument, lincoln monument, minnes platser från krig. Sen vet ja inte va de andra hette men vi kollade även lite kända platser från filmer. typ forest gump. Var en jättebra dag! Men mina ben är helt slut. vi har gått ovh gått.

På eftermiddagen hämtade vi upp paps jobbarkollega som också ska hit för arbete. Och nu på kvällen har vi ätit middag ute. gott.

Imorgon ska jag kolla på lite tv och gå i affärer =)

kram från lina

washington DC

Hej, igår kväll landade vi här i USA, washington DC. Typ klockan nio svensk tid. typ tre tiden här så blev en lång dag. Var den skönaste flygturen jag haft. Man fick mycket mat, snacks, förrätt, lunch (som man fick välja), efterrätt, mackor och hur mycket dricka man ville också. soft drinks, olika viner och olika drinkar! Sen fanns det ju film och välja på. såg någon typ the nannys daires, Och sen sex and the city som ja hade med mig på datan. och lite mer av high school musical 2. Allstå jag kommer vilja flygga första class jämt nu. till och med toaletten var bra =) man såg ut bland molnen.. men bäst av allt var stolen/sängen man satt i. Var som att ligga hemma i soffan och kolla på tv =)

sedan tog det sjukt lång tid att komma igenom tullen (fingeravtryck av alla ens fingrar och ett kort och en förklaring till vad man gjorde där) sedan åkte vi o hitta rätt till vår hyrda bil och sedan åkte vi hem till hotellet. På kvällen sen gick ja o pappa ut och åt kvällsmat. Det var kö till att få komma in i resturangen. Så vi gick in i en filmaffär. Även efter maten, runt en nio gick vi även i köpcentrumet. Herregud hemma stänger de 7 vardakvällar. Här har de uppet halv nio en lördagkväll =)

Nu idag väckte pappa mig 6 amerikans tid. Jag sov tydligen på min Ipod.. Nu ska vi snart äta frukost och sedan iväg till Washington..