min helg

har haft en bra helg igen. och än är den inte slut. Så nu blir det nog ett ganska långt inlägg. I fredags åkte ja o anna runt till de nyöppnade affärerna. Media markt, elins esplanad men lite nyöppnade affärer. Sedan till stan för mer shopping, fika och solning. himla trevligt med min anna. Sedan hem hit och fixa oss inför kvällen. Blev ju som sagt idol,singstar och prat med arbetskompisarna så linda och jan kom även hit. kuuuul :)





lördan vakna ja o anna ganska tidiga. Åkte och hämta upp jenny så åkte vi iväg för shopping igen innan anna åkte hem. Efter detta forsatte ja o jenny med stan, kolla basket och åt mat. Salladsbar. det var gott.


Sen hem igen. vilade en stund, är ju så himla trött. Sedan kom jenny hit och vi fixa oss för kvällen. Fest hos sofia skulle det bli. Och dte blir ju alltid lyckat med så bra vänner. Körde vattenfall och liknande, prata och så blev det bogrens senare. Och där inne fanns ju massa mer bra folk.



Ja himla bra kväll.

Och så söndag nu. Har ju inte hunnit med så mycket. Pratat lite i telefon och suttit här. typ. Ska bara vara hemma idag. 1:a advent är det också så är mysigt hemma nu. Blir väl nån film eller serier. Känns som en bra dga för lite sex and the city avsnitt. japp så blir det. Nu ska jag upp och äta frukost eller mat? hm.

puuss!

torsdag

Så här trött har jag sett ut idag. haha. Har verkligen varit hur trött som helst. Men vi var på en väldigt bra och rolig föreläsning med jobbet idagiaf .

Efter jobbet har ja varit med jessica. Vi har gått på stan och jag köpte mer nya saker. :) Vi träffa även elin och lisa som var på pims.

Nu längtar jag tills imorn. ska göra så himla mycket kul i helgen. Imorgon ska bland annat ja och anna till elins espland och kolla in de nya affärerna. Sedan ska vi hem till mig och på kvällen kommer linda och jan och så ska vi dricka lite och kolla på idol och sjunga singstar.

På lördag ska ja träffa jenny. shopping och lunch. Som vi typ gör varje helg nu för tiden. älskar det. och på kvällen blir det fest hos soofia.

som sagt. Helgen blir kanonbra!

twilight

Mötte jenny efter jobbet. Vi gick till pims. Sedan mötte vi upp tjejerna så gick vi på bio. twilight. Den var faktiskt väldigt bra och jag gillade den. mycket.



Och om några helger, eller nästnästa ska jag och annsi åka till götet och bo på hotell. Hur mysigt ska inte det bli anna? Jul på liseberg och shopping. Och så bor vi mitt i stan. Det blir bra. Jag längtar!

Imorn blir det stan igen. Med jenny sofia och linda. Löning för mig också. Då ska jag shoppa.


honey

Idag har jag varit på stan. (igen). Tog en promenad ner och jenny mötte mig på halva vägen. Kolla runt lite. Och så träffa vi sofia och gick till pims. Det gillar vi. Pratade och planerade lite. Sedan tog jag och sofia sällskap en bit på vägen hem. iskallt ute ju. La mig i soffan och tittade på honey. Har ju sett den ett antal gånger men var längsen. mer mys ikväll.

myskväll igen

Blev myskväll igår igen. Men den här gången hemma hos jenny. Tittade på meet bill, lite av lucky you, åt lite godis, pratade och hade trevligt :) mysigt.



Blivit en lugn helg. Har varit skönt. Idag ska jag försöka ta mig ner till stan och träffa jenny. Annars blir det väl någon film och sånt hemma.

lunch på mangos

Nu har jag varit på stan med jenny. Vi har kollat runt i affärer och så åt vi lunch på magos. mysigt mysigt. Och så köpte jag en tröja. Jag längtar efter min lön.



Idag mår jag iaf lite bättre. Nu ska ja kolla på nån film.



idag är jag sjuk.

Gick upp för ett tag sen. skönt att ligga kvar o vila. Känner mig inte alls bra. Planer för dagen är väl att ligga i soffan o kolla tv o film eller sängen o vila. det är faktiskt lite mysigt det. Blir hemma ikväll också. Lite tråkigt men är man sjuk så är man ju..


kramkram.

snart helg

ska bli skönt. Börjar bli lite sjuk så kan bli bra att vila upp sig lite. Gick hem vid lunch ida och har legat och sovit och vilat hela eftermiddan. Ikväll blir det nog nån film.

Imorn blir det mummel på kvällen om ja mår bättre. Vore mysigt så det hoppas vi på!

pussokram

bogrens

Blev ju utgång igår. Förfesta hemma hos jessica innan vi gick ner till stan och in på bogrens. En lyckad kväll blev det. <3





Vakna ganska tidgt idag. Har pratat i tele och kollat film och lite sånt. mysigt. ska kanske ta en promenad med min ipod sen också. Jag behöver städa också. gud vad tråkigt det är.

jag vet inte men jag är

men ag vet att jag är din.

/håkan hellström
$
jessica är väldens bäsa
älskar dig

skönt att vara ledig

Kom precis hem från stan. Har varit med jessica och kollat lite och ätit lunch på stan. Mysigt. Köpte mig ett par nya skor också. Sedan mötte vi upp sanna och gick till systemet. Blir nog utgång ikväll :)

Nu ska jag nog kolla på någon film innan.




mysfredag

Slutade tidgt idag. Har legat hemma och kollat lite serier. Sedan tog jag en promenad ner till jenny. Vi har pratat massa, kollat idol och lite andra program, ätit glass och haft världens mysigaste fredag. <3 du är bäst!




Nu börjar jag bli lite trött. sitter här och lyssnar på musik. Ska kanske sova snart.

nu är jag trött

Hade sovmorgon så började tio. La mig i soffan i morse och kolla på tv. det var mysigt. Men blev en lång dag på jobbet. Jobbade nämligen lite kväll idag. Skulle prova det. Jag kom hem vid åtta. Har varit en bra vecka och nu är det bara fredag kvar. Sedan är det helg. ska bli skönt.

I helgen nu ska jag träffa jenny. Vi har inte setts på hela veckan för hon är sjuk. Och vi brukar ses varje dag annars. jag saknar dig. Jag saknar när vi var i barcelona.

Så ikväll händer det inte så mycket. Sitta vid datan eller kolla tv. Sova tidigt kanske?

en kväll på pims

Träffade sofia och linda idag. Vi satt på pims i några timmar. Drack lite vin och pratade. mysigt var det. Imorgon har jag sovmorgon. Börjar klockan 10. Hur skönt är inte det? underbart är det.


måndag igen

Idag ska jag träffa jessica. Ska bli kul o mysigt. Vi ska äta eller möjligen iväg och fika med elin och lisa. Sen ska jag hem och vila. Är trött efter helgen. Fast var en bra helg.

Nu sitter ja och lyssnar på musik. Takida, nickelback och the script. braaa låtar har de nu.

This time I wonder what it feels like
To find the one in this life
The one we all dream of
But dreams just aren't enough
So I´ll be waiting for the real thing.
I'll know it by the feeling.
The moment when we´re meeting
Will play out like a scene straight off the silver screen
So I`ll be holdin' my breath
Right up to the end
Until that moment when
I find the one that I'll spend forever with


SaintTropez

Vilken bra lördag det blev. Tog en promenad ner till stan. jenny mötte mig och vi shoppade och fikade på stan. så mysigt med min favorit. Blev lite köp också. och förresten har jag köpt mig en ny klocka som jag letat efter i månader. bra det.

Sedan var de bara att åka hem och fixa inför kvällen. Vid 4 åkte ja till jenny igen och sen kom även sofia. och även linda en stund. Kvällen blev som vanlig skitkul. Sedan gick vi till bogrens. lite dans blev det där. Ni är så bra tjejer.



Och så idag. Ska vara hemma hela dan tror jag. kolla på serier och film. Mysig dag.


äntligen helg

å vad skönt med helg igen. Slutade vid två idag. Gick på stan med jenny. VI träffa sofia och tog en runda till systemet. Imorn är det nämligen fest. det ser jag fram emot. Sedan åkte ja o mammi till mio. Och annars har jag väl varit hemma mest. Tog en promenad ner till stan med min ipod. Gick upp till sofia en stund o hejade även på jenny en sväng.

Nu har ja precis kollat på greys anatomy och one tree hill. innan det idol. ne nu ska ja nog kolla på ett avsnitt till av one tree hill innan ja ska sova. guuud vad bra det är.


mysig kväll

Efter jobbet åkte jag hem till sofia. Vi gick på stan till klockan sex och mötte upp linda och  jenny så köpte vi mat inför ikväll. Så vi har lagat mat och haft det mysigt hos jenny idag.



Nu ska jag nog lägga mig snart. Är lite trött.

god natt

fira sannis

Igår firade vi sanna som fyller 20 i helgen :) Jag och jenny började som sagt här hemma innan vi åkte hem till jessica där festen var. På kvällen blev det utgång på husaren. Grattis sannisen o tack för en bra kväll!


Och idag har jag typ inte gjort något. Legat i soffan och kollat på greys gossip girl och one tree hill. lite mysdag.

Och imorn ska jag och jenny till götet för shopping. ska bli kul