matfestival

Nu är det dags för skövdes matfestival i år igen! Idag var det tänkt att vi skulle kika på allsången men när erik inte kom så valde vi att ta en mysig fika på pims istället. Det var jag jenny linda lisa och elin! var himla trevligt!

Nu i helgen blir det naturligtvis till att besöka matfestivalen och äta lite god mat!
på fredag kommer linda hit en stund och sedan beger vi oss iväg till elin några stycken och senare till jessicas pojkvän + hennes bror! sedan utgång eller om vi sätter oss inne på något mysigt fik eller i något tält.
samma sak gäller för lördagen men då ska vi först till jenny och möjligen spela lite spel? det tycker jag att vi ska satsa på!

ikväll blir det nog någon film om jag nu kan välja någon, helst en romantisk komedi.

föresten, om jag får jobb blir det  LARS WINNERBÄCK i november! Jag hoppas verkligen på det! vilka ska med?


Beck - Advokaten (21.00 - 23.00)

Såg på beck skarpt läge för någon dagsen och beck är verkligen bra. så såg jag att beck visas ikväll så ska naturligtvis kolla på den, ska kolla igenom alla nu, helst i ordning sen på de nya så gott det går:) ikväll blir det advokaten.

annars idag cykla jag till arbetsförmedlingen - (åh, jag vill ha ett jobb!) sen cykla jag hem igen.
senare på dagen nu har jag varit o handlat med mammi, väl hemma tog vi promenad med kasper och efter det gjorde vi soppa =) nu sitter ja vid msn och bilddagboken + lyssnar på LW för han är så himla bra!

Imorgon ska jag till stan med jenny, har hittat ett par sköna + billiga jeans som jag bara måste ha! sen ska jag beställa kläder från ellos, eller strumpbyxor o en tunika bara men.. hehe

aja ska kolla tvn nu, hej! + lämna tillbaka filmer jag lånat..



stort +  - idag fyller sofia 19 år, grattis älskling! <3


Göteborg

Idag har jag jenny och johanna varit i gbg hela dagen. Åkte först o lämna av saker i johannas lägenhet, sedan vidare till ikea där vi kolla runt lite och åt god och billigt lunch. vi kollade även runt i affärerna runt omkring. sedan till sist åkte vi och kollade in köpcentrat allum för ingen av oss hade varit där. Vi blev alla förvånade av hur stort det var! så jag hoppas på ett jobb så ja kan åka dit o shoppa för fanns alla butiker där typ, bra shoppingställe :)

På kvällen nu har jag kollat på film, myste till föräldrafällan för den är ju så sjukt söt sen hann jag även med att kolla på varannan vecka, den är väl också ganska bra!

annars de senaste dagarna har jag mest umgåts med vänner. var o hade en mysig fika med jessi, jenny och sanna! Pratade liseberg, håkan (hellström, inte kyckling) och usa!

nu är jag himla trött så blir väl att sova snart, ska upp och på möte imorn om praktik och sånt. får se hur det går :)

god natt /lina

vanlig lördag

Igår var det underbart väder, jag cyklade till jessi så tog vi oss en promenad tills vi märkte att vi blev alldeles för varma och  satte  oss ute o åt glass och prata! mycket mysigt! på kvällen kom robert hit och vi tittade på lite filmer.

just nu sitter ja o väntar på att jenny ska komma hem så jag kan kolla på bilar som jag förövrigt aldrig har sett :) ikväll blir det mys och hemmakväll igen:)

min dag!

idag fyller jag 19 år och fick en massa fina persenter innan av mam o pap :) ikväll blir det utgång på husaren, blir nog mycket bra!

image138

se upp för dårarna

igår var ja och linda hemma hos sofia och hade myskväll. åt lite chips och tittade på "se upp för dårarna" :) den var bra. åh va jag tycker om att umgås med dom! hade mycker att prata om också! :)

imorgon ska ja söka några jobb, måste ju ha jobb i höst! något kul hoppas jag  det blir!
och sen är det helg, på lördag fyller jag 19, då ska vi nog festa, hoppas jag, är så sugen på det.. husaren vore kul.