solig söndag

Vilken skön sommardag det har varit idag. igen. Gick och mötte sofia idag och så har vi suttit ute och solat. Var verkligen jättevarmt. Sedan var daniel, karin och lena här på fika. Och nu på kvällen har ja och jenny varit på promenad.. Jätteskönt ute nu på kvällen med. Synd att det inte ska hålla i så länge till..

Hade ju inte varit hel fel att ligga på en strand idag eller att bada i havet.

sommarkväll

Vilken skön kväll det har varit. Jag och jenny cyklade till pizzeria billingen och åt ute. Mysigt. Sedan cykla vi till hentorp där jessi och louise hade födelsedagsfirande. Trevligt!



premiär för allsång

Igår grillade vi hemma hos sofia. Drack och spelade spel gjorde vi också. En jättebrakväll som fortsatte till husaren. Allsång på husaren har startat nu.





Så idag mår man som man förtjänar. Ikväll ska vi fira jessi som fyllt 21 iaf.

min favorit dag - fredag

Nu är jag hemma. Har precis varit iväg och hämtat nycklarna till lägenheten. Nu ska jag snart in i duschen och sedan börja fixa till mig inför kvällen. Ska till sofia och grilla och dricka och sedan ner på allsång på husaren premiär. Kommer nog bli en jättebra kväll.

Anna och jag hade en mysig lunch idag och åt ute på helensgården. Sedan fick hon en impuls och köpte data och bredband. Efter jobbet tog vi oss en glass på donken. Mcflurry maraängsviss. Så god är den!

en stressig eftermiddag

Ja idag har det varit riktgt stressigt. Gått på stan med jenny. Mötte även upp lisa och elin. Trevligt. Sedan iväg med mam och pap.

Nu sitter jag här och tar det lugnt. Och längtar tills helgen. Då blir det massa roliga festligheter med mina vänner. Jag är laddad! :)


lina x 2


Imose promenera jag ner till stora vägen där anna hämta upp mig så åkte vi till jobbet. Med ipod och kamera klarar man sig bra. Och nu är jag hemma igen. Så har bara hunnit med  att jobba, och en sväng till maxi på lunchen..

Nu ska jag städa, kanske packa lite. Om mindre än en vecka får jag nycklarna nu.

en ny älskling.

Juste glömde det viktigaste för dagen. Idag köpte jag en ny kamera. Den andra var ju trasig. Blev en ny ixus. Ixus 100 is.

Nu ska jag ut med jenny på en kvällspromenad.

veckans första dag


Måndag igen. Har varit på stan med jenny idag. Välidgt skönt väder var det också. Sommarkänslor. Fick med mig ett nytt linne hem. Och även en inbokad klipptid till på onsdag. Känns väldigt bra.

sex and the city


Vi har precis kollat på sex and the city boxen. Okej inte alla avsnitt. Bara de sista. Jag älskar det. Det är verkligen min favorit serie. Man blir så glad och så får man några skratt. Funderar på att titta på filmen nu men robin är inte lika sugen på den. Funderar om det skulle komma en film till. Hoppas den blir lika bra isf.

idag.


Nu har vi varit på maxi precis. Köpte nyckelskåp,bokstöd och gardiner. Sedan åkte vi och köpte en elgrill och smörgåsgrill. Så idag har jag shoppat lite till lägenheten. Nu ska vi nog snart på promenad..

fredag, friday, freitag

Äntligen är det fredag. Veckans bästa dag enligt mig.. Ska bli skönt med helg nu. Har inga planer för den här helgen, bara vara hemma, vila och ta det lugnt. Blir väl någon film också, kanske tv också. Känns som det behövs. Robin kommer hit också, så det blir ju ännu bättre. Om cirkus en timma ungefär..  Så det blir en underbar helg. Mysigt. <3


Här är jag på jobbet. Ja för tillskillnad från några av er andra fick jag ge mig upp och jobba idag. Var nog många annars som tog ledigt på en sån där dum klämdag. Men det var skönt att få vara ledig igår iaf. Och dagen gick snabbt ändå.


mysdag

Så idag har jag som sagt haft mysdag. Är inne på min tredje film. Har hunnit med bröllopsduellen, my sassy girl och nu ser jag på jack and jill vs the world. mysigt. Men jag har också hunnit med en del mer "viktiga" saker. Har bland annat börjat packa här hemma. Är ju inte så långt kvar till flytten. Packat ner lite saker i flyttlådor. Och så har jag städat lite här hemma.


Och imorn är det fre. Ska jobba men sedan blir det helg. Väldigt skönt. Och imorn kommer robin så blir en jättebra helg <3

vinkväll hos sofia

Blev en jättebra kväll igår. Massa prat, skratt och planeringar. Vääldigt mysigt med mina fina vänner.




Nu blir det snart frulle. Och sedan en promenad ner till stan och även möjligen möta jenny och så ska jag hyra film. Ska ha en rikgt mysdag..

årets första mjukglass


Efter jobbet träffa jag jenny. Vi gick på stan och kollade runt. Köpte glass och satte oss på torget. Sedan hann jag med en solning också. Och nu är jag hemma. Ska snart börja förbereda mig inför kvällen. Då ska jag, jenny och linda hem till sofia. Blir vinkväll och möjligen lite grillning. Mysigt med mina tjejer..

Och imorn är jag ledig. Gud vad skönt. Ska hyra film och ligga i soffan hela dagen och vila.. som det ser ut nu iaf. Men jag behöver det.

Ne nu är det dags att välja kläder.

jag längtar..


om 4 dagar kommer robin hit :)

Idag har jag och världens bästa vän varit på stan. Köpte med mig en randig tröja hem från hm. Gick runt och letade ett tag. Vi var båda två väldigt shoppingsugna. Sedan mötte jag och jenny upp linda för en mysig fika på pims.

Men gud är fortfarande helt slut och trött efter helgen. Blir att lägga mig tidigt ikväll..

hemma igen



Klockan åtta kom vi med tåget från stockholm. Då träffade jag jessi och sanna så gick vi på bio, 17 again. Treevligt. Söt var den också. Men nu är jag iaf väldigt trött efter tre dagar på mässa i stockholm. Men det har varit bra. :)

Nu ska jag lägga mig. Imorn ska vi nog till ikea.

packat och klart

nästan iaf.. Men det sista måste jag packa klart imorgon.

Så imorgon klockan 06:22 tar jag och anna tåget mot stockholm. Vi är ju inte direkt kända för att vara morgonpigga. Men det funkar så kör vi frulle på tåget.. Sedan blir det som sagt jobb jobb jobb i några dagar. Men vi ska nog lyckas roa oss lite också! Blir bra!


Kommer hem igen på lördag och då ska jag iväg direkt och träffa tjejerna. Vi ska på bio. Vi ska se 17 again. Ska tydligen vara en film för mig. Den verkar jättekul iaf. Och sedan på söndag ska vi till ikea. Ska köpa lite inför flytten. Ja nu är det mindre än en månad kvar. Känns ju lite nervöst.

Så har fullt schema nu i några dagar framöver. Men nu blir det väl tv. Lugn och mysig kväll iaf.


femman ikväll

Sitter och väntar på att tvtisdagen ska börja. ugly betty och desperate housewives. Har haft en bra eftermidda idag. Jag och jenny gick på stan. Sedan mötte vi upp linda. Gick promenad genom skövde. Trevligt med bra sällskap. Sedan promenera jag hem med min ipod. Det funka det också.

Och när jag kom hem hade jag fått post. Min collagetröja som jag lånat ut kom, vilken överraskinig. Perfekt så kan jag ha med den till mässan på torsdag. Ja då åker nämligen jag och anna till stockholm på mässa och stannar till lördag. Jobb är det som väntar, och trevliga kvällar!

ett år sen.


<3

bra söndagsnyhet


Gud vad glad jag är. Vi fick precis ett samtal. Och i början av juli kommer en brun labradorvalp hem till oss. Nu ska vi börja fundera på namn.

lenas dop

Nu är vi hemma igen. Har varit på mitt söta gudbarn/brorsdotter Lenas dop. Hon är så himla söt. Så vid 4 började vi i kyrkan och nu har vi varit på "dopkalas". Det bjöds på god mat och dryck. Trevligt!





Nu ska jag se på tv..

the beautiful ones

Igår var det vinkväll med mina tjejer hemma hos Linda. Gud vilken bra kväll det blev! Massa skratt, prat och dans. Ni är så bra.




på promenad genom stan..



Nu är jag hemma igen. Har hunnit med en del idag. Träffade jenny efter jobbet. Drog en snabb sväng på stan innan vi solade. Sedan åkte jag hem och bestämde mig för en promenad. Så promenarade ner till stan och hem till jessi. Hon och sanna förfestade inför kvällen. Väldigt trevligt med skratt och prat..

Nu sitter jag här hemma. Har duschat. Är ju snart dags för sängen. Imorn är det fredag. Helt plötsligt känns det som den här veckan har gått snabbt. Ska bli skönt med helg. Imorn kväll blir det vinkväll med mina tjejer. Och på lördag blir det dop.

shopping på lunchen

Idag tog anna och jag puxen och åkte till elins esplanad för lite shopping. Vi fick med oss varsitt par skor, gladiator sandaler, och jag en tröja. Väldigt bra. Så efter jobbet kom jag hem direkt. Blev en promenad med min ipod. Och nu är det tv som gäller. Greys anatomy.


hon är så bra!

Idag tog världens bästa jessica körkort :)


Gud vilken dag, är så sjukt trött. blir film och och mys snart

tvsöndag

Så var det söndag igen. Är 5:an som gäller idag. Betty, desperate, grey och one tree hill på raken. Det giller jag. Så jag och robin har legat i soffan hela dagen ungefär. Men det är mysigt.

Och vilken morgonmänniska jag varit den här helgen. Vaknat och gått upp ungefär halv nio.

Så ikväll åker robin hem. Då ska jag fika med jenny och sofia. Det blir trevligt och mysigt.

mysig helg



Vad skönt att det bara är lördag. Igår blev det ju grillning här hemma. Det är somrigt tycker jag. Och idag har vi åkt runt och kollat efter lite saker till min lägenhet. Har hittat lite mer jag ska köpa nu iaf. Känns bra. Och suttit ute i solen en stund också.

Ikväll blir det mys med världens bästa robin. Robinson och kanske någon film också.<3

valborg

Gårdagen blev välidgt bra. Jag jenny och linda började hemma hos mig innan vi åkte ner till jenny där festen började. Alla tjejerna var där så allt blev så himla bra. skratt och prat och kortspel och allt. Massa folk på stan var det också. Och min älskling kom också.





idag har jag och robin suttit och solat lite också. skönt väder. Ikväll ska vi grilla. Och daniel karin och lena kommer hit :)