tack mina fina!


Igår åkte vi hem till jenny och göteborg på en avskedsfest då hon kommer bo i oslo i några månader. Vi hade skitkul med massa skratt, dans och vin. Tack världens bästa vänner!

I fredags var det idolmys hos linda som gällde med tacos och massa godsaker. MYS!

fika på rådhuset


Igår sken solen i skövde så jag och robin passade på att ta en fika nere på stan. Mysigt.

Skogsmullar

Måndag igen, efter en jättemysig och lugn helg. I lördags gick vi en låååångpromenad uppe på våmbsängar. Jo vi har varit riktiga skogsmullar hela helgen. På kvällen blev det iaf ett glas rött och matlagning.


God morgon!

Ligger i sängen och myser medan Robin är ute med Melker för hans morgonpromenad. Hur härligt är det inte med lördagar! Och igår hann vi med fika på stan, en skön höstpromenad, tacos och tvtittande. Super start på helgen!

 


Ny frill

Börjar trivas riktigt bra i nya frisyren nu!


Vilken fantastisk helg

Helgen har verkligen varit helt fantastiskt bra. Lördagen började med morgonpromenad upp till våmb där jag tog med Melker ut i det härliga höstvädret. Tycker det är riktig mysigt med höst nu. Resten av lördagen spenderades med mina tjejer och förberedelser inför kvällen. På kvällen blev det fest hos Sanna och sedan massa dans och sång inne på bogrens!


After work på pims

Igår invigde jag och Maria helgen med en aw med god mat och massa prat. Kvällen fortsätter sedan
till glädje. Finfin start på helgen!


Stockholm 30/9-2/10

Har ungefär 3 timmar kvar på tåget tills jag är hemma i Skövde igen. Jag och robin har iaf haft en toppenhelg med shopping, hockey, god mat, vin, mys och mycket sömn!