borta bra - hemma bäst

Nu är jag hemma från stockholm. Och det har varit helt underbaaaart.
Tågresan började på lördag runt en två. Det gick snabbt och enkelt. Väl framme handlade vi lite mat. Gjorde kycklingsallad med gott bröd och gjorde ordning oss inför kvällen. Började förfesten på vårat boende och fortsatte sedan till sannas kusin johannes som hade fest. Himla kul. Vid ett ungefär åkte vi in till stan för utgång. Vi följde med lite stockholmare till en bra rockklubb.

     

Och sedan på söndagen. Jenny och jag ställde väckarklockan och gick ner till stan för shopping. ett antal timmar senare gjorde sanna och jessica oss sällskap och vi vandra runt på stockholms gator och inhalade oss lite. På eftermiddan shoppade vi på söder, där vi bodde. Och på kvällen var det dags för james blunt. Det blev över förväntat och han var himla bra tycker jag! och jättebra och kul i mellansnacket. Jättebra kväll..

     

Och sedan var det måndag. Vår sista dag. Återigen ställde ja o jenny klockan och begav oss in till stan. Shoppade lite mer och åt god lunch. Sedan kom sanni och jessi igen. Och vi gick på åhlens innan vi tog tåget hem.

  

Var en himla bra helg tycker jag. Tack mina vänner, och puss på er.

då var det dags - stockholm

Imorn åker vi till stockholm. Jag jenny jessica och sanna! Vi ska dit o gå på james blunt, festa och shoooppa. Kommer bli kanonbra. Tåget går vid två och innan det ska ja o jenny hinna med en sväng i skövdes affärer innan.

Och juste, angående igår. Förfest och boogrens, var en jättebra kväll. lyckat, så tack :)


Och så idag då. Har verligen tagit det hur lungt som helst. Haft myskläder och myst i soffan och kollat på en massa bra filmer och några sex and the city avsnitt. Från morgon till preis nu faktiskt ungefär.

mallorca

Nu har vi bokat en resa till mallorca till sommar. Jag, mamma, pappa och daniel. Den 1 augusti åker vi!

image239

rödtorsdag

Då var äntligen långhelgen här. Och i dag blir det förfest hos jesssica med lite singstar. Sedan blir det boogrens! Rödtorsdag ju. ska börja förberedelserna för kvällen snart..


ayia napa 08

Idag är bokningen och den första betalningen till ayia napa klar. Det blir jag jessica sanna och elin :) Och jag längtar mycket. Efter bokningen gick vi på stan och tog även en fika på pims.

image237


vårväder

Äntligen har det blivit lite bra väder här i skövde nu. Och detta tänkte vi ta vara på jag och jessica. Så jag cykla ner till henne. Vi gick till stan, kolla affärer och fika och tog sedan en promenad. Sedan satte vi oss ute i solen och prata o njöt :P Och planerade för helgen och ledigheten. sedan cykla jag hem. Underbaar dag med världens bästa jessica.


melodifestivalen

Nu är jag precis hemkommen från Jenny. Vi har kollat på melodifestivalen 08. Vi hade även chips o dip till. en sån där ritkgt myskväll alltså. Tyvärr vann ju inte bwo som ja hoppades på. dom var ju bäst ikväll också.


och annars idag då. Blev ju promenaden som ja skrev innan. Gick ganska långt. sedan blev det några sex and the city avsnitt. och sedan tog jag o jenny en promenad till. och köpte allt gott inför kvällen. och hämtade min sjal som ja glömde hos johan igår. Något vettigare har ja inte hunnit med på hela dagen.

freitag

Och så blev det utgång igår, igen. Kvällen började hemma hos jessica. Hon, jag och jenny spela buzz o gjorde ordning oss. sedan åkte vi taxi till deras arbetskamrat där de hade "volvofest". hehe. På kvällen sedan gick ja o jessica ut. Dansa lite. drack lite och hade himla kul. Kvällens höjdpunkt var nog att vi träffa kalle. Jag har inte sett honom sen studentdagen. :) När det stängde gick vi till eurobaugette. mums och traska vidare hem till jessi innan ja åkte hem. Tack för en bra kväääll. <3

och nu ska jah ut på en långpromenad med kasper. Ska bara se till att ipoden är laddad o klar så ja har lite bra musik med mig :)

planer då?

Då var det fredag igen. slutade vid tre idag, skönt. och vad har vi för planer för helgen då? Ikväll blir det nog utgång. Ska iaf hem till jessica och sedan med till hennes o jenny arbetskamrat. och sen ska nog iaf ja o jessi ut. kuuul. och sedan imorgon, då blir det melodifestivalen. Jag tror nog mest på tjejerma, sanna nielsen eller charlotte perrelli men om jag får välja ska bwo nog vinna. Antigen får ja kika på det här hemma eller så kollar jag möjligen med jessica. I helgen ska jag även hinna med några sex and the city avsnitt och lite städning.

Och idag är det annas födelsedag, hon blir 21 idag. Så igår var vi hemma hos jimmy och fira henne lite. eller vi lagade mat, lövbiff och potatis med vitlöksmak och en sås. Och så baka vi kladkaka. allt var mums:) myysigt.

Nu ska jag nog börja göra ordning mig för kvällen.


tionde mars

Och så har vi kommit in en bit i mars. Och jag vill ha vår. Jag kollar på bikini och klänningar på internet. Har hittat en hel del som jag vill ha. Men får väl välja ut ett par iaf. åh vad jag längtar efter värme och sol. Då kan jag börja cykla till jobbet och få några extra minuter att sova på morgonen. gooodie. Idag annars träffade jag mina tjejer på stan (på pims,haha) Och sen här hemma har ja kollat på sex and the city. ska börja med säsong fem nu (återigen,haha:P) älskart. men måste nog förnya min sysselsättning efter jobbet i fortsättningen, lite iaf.

Ne nu ska jag fortsätta mitt sökande på nya bikini o klänningar!


söndagsfika

Idag har jag känt mig ganska seg från gårdagen. Det har blivit en hel del sex and the city avsnitt och även några från andra avenyn. Vid halv fyra var det dock dags att ge mig ner till stan för att träffa tjejerna för lite fika på pims. Det har börjat bli en vana att fika eller äta lunch under helgen. Idag diskuterade vi våra planer för utomlandsresan. Jessi sanna och elin gick lite tidigare men ja o jenny satt kvar o tjöta och gick sedan o sola för första gången i år. eller för första gången på en himla massa månader till och med. och efteråt trodde vi att vi kommit undan utan att bli lite röda. men det ser jag ju nu att ja hade lite fel med. så har bränt mig för första gången i år också! hehe. 

Och nu då, mina fortsatta planer för kvällen är just sex and the city. Man mår så bra av de avsnitten. så go kväll.


en kväll i mstad

Igår bar det av till mstad, hem till issa och johan där det var fest. Och det blev en himla lyckad kväll. Vi drack, spela lite kortspel, sjöng singstar, spela buzz och helt enkelt umgicks? hehe var otroligt längesen jag träffa isabelle så det var det bästa på hela kvällen. :) Senare på kvällen gick vi vidare till stan och till statt. Där dansades det en hel del och träffade en del gamla vänner som tex daniel. Så tack alla för en himla bra kväll. <3

image235 image236

Annars igår träffade jag jessi på dagen. Åkte hem till henne, hon laga lite mat. hihi sedan gick vi även ner till stan och priliminärbokade en resa till till ayia napa. så vi vet helt 100 att vi kommer iväg. det känns sjukt skönt. För jag längtar så.  Idag ska vi i "gänget" samlas o diskutera om vilket datum det blir av. så i eftermidda blir det fika på stan. myysigt.

Kramkram

och så var det helg igen

Och det tackar vi inte nej till. Och jag sa ju att jag skulle återkomma om helgens händelser. Idag kommer robert hit. vi ska äta massa onyttigheter tror jag och kolla på lets dance, så ska det låta och någon film antagligen. Riktgt fredagsmys alltså. Och sedan imorgon, dagen bli väl till att slappa men på kvällen ska jag troligtvis till issa. Festa lite och så i mstad. Får nog mer info om detta snart tror jag. :) Men kan bli en rikgt bra helg den här också. det tror jag.

Och nu är våran resa till storstan klar. Stockholm alltså. Vi ska ju dit över påsk och umgås, kolla in shopping, uteliv och framför allt james blunt. Och nu är lägenheten klar också. Vi ska bo mitt på söder där sanna lånat oss en lägenhet av en bekant så det är ju helt toppen tycker jag. Jag längtar så!!!

vecka 10

Efter jobbet idag tog vi oss en promenad till stan. Där mötte jag upp jessi och vi traska runt på stan. Hittade mig en del fina saker faktiskt. återigen! Nu ikväll ska jag kolla på andra avenyn och några avsnitt av min favoritrserie, sex and the city.

Och så gårdagen. Gick till jessi efter jobbet. Där även elin vänta så laga jessi lite mat åt oss. Lövbiff o potatissallad. det var gooott. och lite kakor till efterrätt ;) sen kolla vi i lite reskataloger och på lite tv o så kom även sanna dit och umgicks lite.

Imorn ska ja träffa jenny. vi ska kolla in stan och äta mat ute?!.  riviera t ex? myyyysigt.

Lite mer om helgen kommer senare, men nu ska ja kolla mina ayianapa bilder. kraaaaaaaaaaaaaam på er!


priliminärbokat

ÅH nu har vi priliminärbokat en reda till ayia napa! Känns som vi kommer komma iväg nu iaf då.. sköönt

Här kommer lite bilder från i lördags då det som sagt var fest hos jenny!

      

födelsedagsfirande

Igår hade vi kalas för pappi här hemma. Åt lite god mat och så! sedan runt en fyra kom sofia och linda hit. Vi gjorde ordning oss och gick ner till jenny där det blev 20 årsfest. och allt eftersom kvällen gick droppade det in folk. Blev ganska många där tillslut och det var en himla kul kväll. Vid en tolv åkte vi ner till stan o vi gick in på bogrens. Det var sofias sista utekväll innan hon åker till thailand (påtisdag) så vi dansa en hel del o hade kuuul. och sofia trodde hon både tappat mobilen och lappen man har för att hänga in kläderna på. men som tur va hade hon båda på sig. Jag kommer sakna dig de närmaste veckorna här nu. Och grattis jenny som är 20 år.

Idag har jag verkligen slappat. Och var iväg på stan, maxi och coop med mammi en sväng. Men mestadels har jag vilat, sovit och kollat på film. Nu ikväll kommer robert hit. och vi ska kika på film och förhoppningsvis andra avenyn.

heeeeeeeejdå=)