ikea imorn

Imorn ska vi till ikea, i jönköping, jag, jan och chanette. Det ser jag fram emot. Och på kvällen blir det idol och myskväll med robin. Helger kan allt vara bra underbara..


det går fort..


jag på jobbet

Andreas, pierre, jan och jag åt lunch på deluxe idag.

Nu har halva veckan gått, gud vad snabbt veckorna går.. Efter jobbet  träffade jag tjejerna på pims. Mysigt. Sedan blev det en snabb runda på stan. Ikväll blir det en soff och tv kväll..

vin och bogrens




Tack för igår tjejer. Vi hade hur kul som helst med massa prat, skratt och vin. Kvällen fortsatte sedan till bogrens. Där blev det dans. Som sagt.. skitkul! Och juste, blev ett stopp på Mcdonalds innan vi åkte hem ;)

Idag blir det lugnt. Jag och sofia ska köpa pizza och godis och dricka. Passar utmärkt för dagen!

vinkväll


Nu ska jag snart ner till linda. Hon bor ungefär i huset bredvid och så blir det vinkväll med världens bästa tjejer.

jag älskar lördagar..


Idag har jag och mammi varit på stan hela dagen. Vi har tittat efter kläder. Och vi fick båda med en hel del hem. Som ni förstår har lördagen börjat bra. Nu ska jag snart börja göra mig iordning för kvällen. Jag och mina tjejer ska dricka vin och så får vi se vart kvällen slutar. Kanonlördag med andra ord.

sex and the city

Sitter och tittar på sex and the city filmen nu. Har sett den 100 gånger och jag älskar den, en måbra film. Blir sjukt sugen på new york resan nu. Den måste bli av.. snart.

mitten på veckan


robin och jag förra helgen<3

Dåså, nu är det onsdag. Halva arbetsveckan har gått. Idag har jag och jan varit på stan. Han köpte med sig en pyjamas hem. För mig blev det inget.

mirror


jag

Ikväll har jag och mina tjejer varit och fikat på pims. Mysigt. Jag och jenny hann med en sväng på stan innan det stängde också.  Kanon!

myslördag..



Lördagen har varit bra. Mamma och melker kom över på dagen och så har vi tvättat,fikat och gått promenad med melkan. Och nu kom ja och robin hem från mamma och pappa. Vi har varit där ikväll och ätit god mat.

Nu blir det johan falk och mys.

halv åtta hos mig

.. Vilken bra dag det har varit.
Har precis tittar på halv åtta hos mig. Och nu blir det mammas pojke. En tv kväll med andra ord. Efter jobbet idag träffade jag jenny, jessica och sanna för fika och shopping. Mysigt med mina tjejer. Fick även med mig en ny vinterjacka och lite smink hem.

Nu, tillbaka till tvn.

i love shoes


Jag älskar skor och igår fick jag hem de här från hm. De ska på nästa gång det blir fest.

mysig måndag..


Efter jobbet idag träffa jag anna. Vi tog en mysig fika på rådhuset. Varm choklad och deras stora chokladboll blev det. Och så kikade vi runt i affärer. Och nu kom jag precis in från en promenad med jenny. Så min måndag har varit väldigt bra!

Nu blir det te och tvn resten av kvällen.

God morgon söndag..


Jag känner mig trött. 2 dagar i rad nu har vi sovit till halv tolv. Helgerna går ju så fort då. Igår iaf var vi ju hemma hos mam&pap och åt välidgt god mat. Sedan blev det fotboll och de två nya johan Falk filmerna.. Myspys.

shoppinglördag


Nu har ja och robin varit nere på stan. Fick med mig ett par leggins hem. Nu ska vi ta det lugnt. Kanske kolla film innan vi ska upp till mamma och pappa och äta kvällsmat..

friday i'm in love


Gud vad underbart med helg. Ska snart gå och möta älskling. Jag längtar! Sedan ska vi gå och handla och köpa pizza. Ikväll blir det mys och idol.. Jag älskar fredagar!

något måste göras!

Ska nog boka tid för klippning i veckan nu. Vet dock inte vad jag är sugen på så sitter och kikar på gamla bilder.. Spara ut till längre, klippa kort, sidbena, lugg. Tål att tänkas på.

jag för ett 1 1/2 år sen.

ny väska


Äntligen har jag köpt en ny väska. Och äntligen hade de den här väskan med silver detaljer. Har väntat på det. Den är från gina tricot. Köpte även ett bar rosa vantar.

det är faktiskt kallt ute


Sitter och skrattar lite för mig själv.. Det här är faktiskt jag. Och så här ser jag ut varje morgon när jag cyklar till jobbet. Det är så kallt ute.

Nu ikväll har jag, jenny, sofia och madde varit hos Linda. Hon bjöd på fika. Mysigt med vännerna.. Och nu ska jag göra te och någon macka och titta på bonde söker fru.

söndagkväll..


Här är en bild på mig och älskling igår.. Robin åkte hem för några timmarsen. Tråkigt. Men har hunnit med en promenad med jenny. Och nu ligger jag i soffan och tittar på tv. Har blivit top model och ensam mamma söker. Funderar på att ta mig lite te.

bogrens premiär..

.. ja för hösten iaf. Och det var första gången sen de nya taket. Kvällen började iaf hos sofia med alla tjejerna. Vi hade hur kul som helst med massa prat, dans, lekar och allt annat som hör förfesten till. Sedan tog vi taxi ner till stan och ställde oss i en lång kö till bogrens.



Nu ska jag och robin ha mys och filmdag. Men först frulle.

höstlördag

Vilket tråkigt höstväder det är idag. Regn, regn och regn. Och blåst. Älskling och jag var iaf nere på stan precis nyss. Köpte dricka till kvällen och fixa filmer tills morgondagen.

Robin och jag

osminkad och höstklädd

Och som sagt, ikväll blir det feest hos sofia med mina tjejer. Ska bli så roligt!