20 års fest

kvällen börjar tillsammans med jessica för vi ska föfesta och göra ordning oss tillsammans, sedan kommer sanna och gör oss sällskap.  sedan är det dags för 20 års fest hos anders. det blir lite middag men främst festande och jenny är värdinna! det ser jag fram emot mycket. ska bli riktgt kul. var längesen jag festa nu också! det lär bli en fest med mycket dricka för alla verkar det som för alla är på gång!

Jag återkommer imorgon med en rapport och bilder.
Ha en bra kväll alla :)

tack, tack!

ÅH vilken tur, är så glad för mamma ringde precis och berättade att mina nycklar (som jag tappade igår) var hittade! de var någon som hade lämnat in dem hos polisen och på grund av min "polisbricka" kunde de få tag på oss! ÅH vilken tur, har alla nycklar där, så tack till den som hittade dem, slutet gott! =)

Återigen idag tog jag och jenny en promenad hem, man kan inte annat än älska det här vädret! sol och värme.
Annars idag ska jag umgås med robert, han är påväg hit. Vi ska äta onyttig mat, troligtvis pizza, såå gott!  ikväll ska vi nog mysa framför tvn för ikväll är det greys anatomy, ja! och sen blir det nog film, flight plan:D


just det, det bästa av allt. JAG HAR REDAN PÅSKLOV! det känns så himla underbart!

hej vår!

Det är VÅR! solen skinner och idag var det ca 18 grader ute, åh sommarkänslan är här och jag älskar det. På rasten gick jag o jenny på stan och jag hittade massor som jag SKA ha, bland annat en jacka, väska och shorts. åh nu till våren vill man ha en hel del nytt. Efter skolan följde ja med jenny hem, vi baka negerbollar sen spela vi chicago med begge. jag vann, yeeees! :P

Nu på kvällen har vi varit och kollat på Begges match, vi tog även en promenad till jessi och fick kladdkaka, hon är så snäll så det är helt otroligt! <3

plus jag fick mvg på arbetsmiljöprovet, hurra för mig! :)

och nu, film eller sova? det är ju ganska sent, men jag har sovmorgon imorn, hm hm.
God nattt blir det nog!

Playa del sol

ja sitter här och väntar på att kvällens program ska börja och klockan 20.00 startar det med playa del sol. och på tal om sol, ÅH vad skönt väder det var förut, ja o jenny var ute på promenad med kasper i vårvädret.

min helg har annars varit jättebra också, som alla mina helger!
igår kväll träffade jag jenny, jessica och sanna. kvällen började hemma hos jessica med film och glass. efter detta fortsatte vi kvällen nere på stan, satte oss på pims och blev sittande där ett tag!
tack tjejer.


   

Ihelgen har det även blivit en del plugg. I går satt ja o jenny med projektet, igen, det har blivit ett antal tillfällen nu, men igår skrev vi ut den! BRA. idag har det blivit lite historia, förklara några ord bara så det var ju skönt.

och idag kommer robert hem också från sin skidresa så troligvis träffar jag honom i imorn =)

fredag - veckans bästa dag

Imorse vaknade jag upp och såg att det var dåligt väder ute, men jag och jenny åkte ändå ner till räddningsfältet för att filma lite övningar som jonas visade!  trots vädret tror vi att det blev lyckat faktiskt. Vi åkre runt i en brandbil och det var mycket folk där idag, mest poliser..  vi hade KUL, ett av de roligaste rörligbildarbetena tror jag :)
efter detta fick vi fika som var mumma!

Efter detta åkte vi hem för att byta om och begav oss sedan ner till skolan där vi luncha med jessi, sanna och marika. sedan tog vi en kort promenad ner till stan. vi kollade på lite fina väskor och klänningar. hittade en del fint.

ikväll blir det mys hemma, är nog en del bra på tv ikväll också, och vi ska äta jääääättegod mat idag!


föresten sa jag dagens kommentar som misstolkades.
"om jag hade vetat det här skulle jag tatt på mig snyggare underkläder"
jag syftade på mina kläder under jackan..

jenny var inte sämre hon heller med kommentarer, hennes bör dock inte nämnas i en blogg!


pims

på eftermiddagen tog jag en promenad ner till stan i sooolen, där träffade ja Sofia och Linda och vi gick till pims för en fika! satt och prata och hade det mysigt och bra! =)

innan detta satt jag och jenny med vårat projekt igen. (ledig igen) Iaf, vi gör en bok om tv, ska vara klart på onsdag och vi är nog klara redan nu, det blir nog bra det..

om vädret tillåter blir det filmning imorgon! annars mera ledighet.


shopping!

ja idag hade vi som vanligt lång håltimma, jag, jenny, jessi och sanna gick ner på stan och shoppade, vi hittade alla en del men sanna fick tag i mest! Alla köpte vi varsin klänning, systrar i klänning! sen hitta jag massor jag ville köpa senare i veckan som t ex t-shirt, bikini, väska och smycken.. sanna lyckades även med att dra med sig en hel provhytt. vi stannde också till på eurobaugett men bara jag o jenny åt.  hade en jättebra och mysig dag! <3

Efter filmen tittade vi på film om hitler och ww2 på historian och den var ganska bra, mm intressant.


nu ikväll har det varit och kommer vara bra tv:
  • greys anatomy (repris)
  • vänner
  • gilmore girls
  • desperate housewives
  • film, step up?















jag o tjejerna i malmö <3


love is all we need

ja det är nog rätt, love is all we need <3

idag har jag som jag skrev i förregående blogg bara slappat och skissat på en stol, hm.
kollade även på greys anatomy ( repris från i onsdags, dubbelavsnittet ni vet) sjukt bra. fick även sällskap av mamma.

igår var jag i göteborg också, hade tänkt att shoppa massor men tillslut blev det bara en vit tröjklänning, svart skärp och en sjal. men det var jättemysigt ändå med ett antal fikastopp..
Väl hemma i skövde blev det bio, music and lyrics och den var sööööt och lite småkul ja.

nu ikväll blir det playa del sol, och sen step up som jessica rekommenderade! den skulle vara en söt kärleksfilm och då är jag nöjd.

Helgens planer

Fredag: Idag var jag och jenny på möttet på räddningsverket, det gick bra och varade bara en timma så sen fick vi åka hem och vara leidga resten av dagen. Runt 12 tog vi en promenad ner till stan för att träffa sanna och jessica, så gick vi runt och kikade vårkläder och saker till studenten. och på tal om studenten, våra studenmössor har kommit till skolan nu och på måndag får vi med dem hem.  student 2007. Åh vad jag längtar!

Nu sitter jag och väntar på att robert ska komma hit, ikväll ska vi äta god mat och mysa framför tv, åh vad jag älskar såna kvällar.

Lördag: Då bär det av till GÖTEBORG. jag och jenny ska dit för att shoppa allt man kan tänka sig! kläder skor och bikini bland annat.
det är alltid lika trevligt att åka en sväng dit.

På kvällen blir det troligtvis bio med robert, funderar på music and lyrics. och sen mer mys på kvällen.

Söndag: Slappdag blir det då, måste möjligen skissa lite på stolen till designlektionen men det är det ända jag har planerat isf.

god kväll

Jag har precis kollat på en film, som vanligt om kvällarna.
idag har jag verkligen inte gjort någonting, bara slappat hela dagen eftersom jag var ledig idag, igen. så ibland är ändå media det BÄSTA jag vet! mediamediamediadominerar.

imorn måste jag dock upp tidgt för jag och jenny ska på möte om våran informationsfilm vi ska göra på räddningsverket. Men är klara senast 10 så man kan ju säga att man är ledig imorn också! efter det ska jag på stan med jessica, och sanna också tror jag. det ska bli kul och det ser jag fram emot. <3

godnatt, nu ska jag hänga framför tvn :P



lars winnerbäck - kom ihåg mig då


säsongstart


JAA! idag är det säsongsstart av grey´s anatomy säsong 3
och inte nog med det så visas det också ett dubbelavsnitt.
älskar det.


vänner

ja ikväll har jag kollat på vänner, och troligtvis ett av de bästa avsnitten för jag skratta rätt igenom =)



sjuuk

neeeeeeeeeeej jag är sjuk! Har inte sovit på hela natten utan har sprungit fram och tillbaka mellan toan för att spy. usch. jag kan bara inte ligga i sängen mer, mår nästan sämre av det! åh NEJ nu, jag hinner inte med detta.
nu ska jag lägga mig framför tvn. kanske kolla lite toon disney..

söndagsmys

Nu har jag precis kommit hem från stan. Har varit och fikat med mina tjejer jenny, jessica och sanna. det gillar jag. Vi prata om alla resor vi ska göra framöver, malmö stockholm och förhoppningsvis cypern, eller turkiet. Längtar sjuuukt mycket efter värme och sol. våran sommar kommer bli den bästa..

Vi följde även med sanna till hennes jobb för hon hade lite kvar att städa. vi andra kolla resor.
nu ska jag nog kolla på bilderna från turkiet dit vi åkte sist.. åh underbara bilder.

annars ikväll blir det väl film och musik. så brukar det bli. tyvärr var det inget playa del sol ida.
och imorgon när man är ledig blir det BRA väder. sool och varmare!



lördagskväll

I går kom robert hit och vi myste framför tvn, kollade på 2 komedier som var söta!

idag sov jag länge, sedan gick jag på promenad med jenny, det känndes lite vår idag och bättre ska det bli.
på eftermiddagen åkte jag och robert och handla lite till vårat bak och sedan baka vi jättegod kladdkaka.

Nu ikväll har vi suttit och kollat  på melodifestivalen där The ark vann, jaa de var väl ganska okej, men heja nog mer på 2:an och 3:an. Nu ska vi nog kolla på någon annan film, komedi förhoppnningsvis för jag gillar det bäst!

och sen imorn blir det dags att börja plugga psykologi och sedan träffa lite kompisar på kvällen. Även på måndag och tisdag då vi är lediga blir det en del plugg men förhoppningsvis lite annat också.

aja, nu ska jag gå iväg och kolla om det finns någon bra film.. 



    
 

100 dagar

jaaaaa fan vad gött :D nu är det bara 100 dagar till studenten, det känns BRA!
Kvällen började med att jenny kom hit, gjorde ordning oss och kolla på bästa programmet.
Kvällen fortsatte hos julia, dit åkte  vi tjejer för att förfesta, vilket blev mycket lyckat. efter detta tog vi oss ner till stan och till vatra och bogrens där det var dags för ännu mer fest, och framför allt mer daaans! shaaake.
tack för kvällen allihopa!

och nu är det helg för mig, skööönt! då kan man ta dte lugnt imorn och sova ut så länge man vill.
snart kommer robert hit för han ska sova här =)


   
   

lunch på stan

I kväll har jag suttit framför tv mest, kanal 5 är allt bra ibland, som idag!  men nu är jag ganska trött..

annars idag hade vi ett prov, som skulle vara litet, men det slutade sedan på 4 sidor, hm.

Efter det gick iaf jag och jenny ner till stan och åt lunch på krikelin. det var gott. efter detta gick vi på stan och kollade runt efter lite vårsaker som skor och kläder.
jag längtar så!
och på lördag ska det bli sol och 7 grader, det var inte igår det:D

god natt

The Kooks - Seaside
för jag älskar dem.



helgen

I fredags tog jag det lugnt, kolla på tv med familjen och hade det mysigt, lets dance och så ska det låta!

På lördagen åkte ja o jenny till stan, senare hade vi kalas här för min pappa har precis fyllt år :D

På kvällen blev det utgång! Vi tjejer var hemma hos elins syster innan och hade det bra! Drack, spela kort och prata. Erica kom och var snäll och körde ner oss till stan. TACK för ikväll <3

     

första mars

snow patrol - chasing cars

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me and just forget the world?