valborg!

idag har varit en otroligt bra dag hitills! klockan 08:50 åkte sanna o jessi förbi och hämtade oss, sedan bar våran road trip iväg till borås! vi gick runt på knalleland och kollade i affärer, åt mat och hade det mysigt och trevligt! måste säga att själva färden var riktigt den också med musik och sång! <3

     

Ikväll blir det fest igen! ska bli kuuuuuuuul =) nu ska jag börja göra ordning mig!

Ha det bra, pussshej!

veckan går fort

mm redan söndag, tur att vi äe lediga mån-tis, detta innebär endast en skoldag nästa vecka! :D

Gårdagen blev lyckad som vanligt! festa hemma hos robert och hade det trevligt med mina underbara vänner men även lite nya aniskten kom dit! :) det var kul.

idag har jag träffat jessica och tagit en långpromenad, de är så skönt att bara vara ute och gå och prata i så fint väder! På kvällen kom sedan jenny hit, vi kollade på en film som hette typ pojkar vill.. killar kan! Jag tyckte den var bra, rolig och söt. även vi hann med en promenad i vårt kära våmb.

och nu då, angående imorgon, jag jessi jenny och sanna ska till BORÅS för att shoppa. ska bli skitkul tycker jag! en riktig roadtrip. på kvällen blir det fest igen! :)

pusss på er och god natt.

image83

på promenaden!

Långhelg

ja nu är det lördag och långhelgen ser väl fortfarande ut som planerad. Igår åkte ja hem till begge, där var även simon och jenny såklar. vi grilla, spela kubb, kort och kolla film:) mm det var mysigt.

Idag blir det fest, har precis gjort iordning mig och snart ska vi iväg o hämta sofia o tobbe. sedan ska vi hem till robert och linda för robert fyller 20 år idag! wohooo! grattis! ska bli skitkul! Väl där framme ska vi även möta upp sanna och jessica som efter lite om och men ska med, <3

ha en jättebra kväll allihopa för det ska jag ha :D

image82

50 dagar kvar!

jaaa igår var det 50 dagar kvar till studenten, så idag alltså 49. :) såklart firades detta, började med förfest hos marika, sedan vidare till kullen vid VH och träffa lite mediafolk och tillsist blev det bogrens! Var en skitbra, kul och gratis kväll. hihi :) Blev en hel del dans och skratt. <3

"Det fanns en klass, som hette rörligbild MP3 och oss kommer ni nog aldrig mer få se,  för vi ger oss ut i världen, vi vill berätta för er att det fanns en klass."
image81

STUDENT 2007

ifk skövde

Nu har jag precis kommit hem från handbolsmatchen och SKÖVDE är i final. Åkte dit med jenny och begge och begge fixa oss fribiljetter! och det var ju tur, så bra match, så gött, så bra stämning! men herregud vad nervöst i slutet, så spännande och så BRA slut på matchen! IFK, för vi ska till globen! :D så himla bra ni är!

image80

i sommar gäller det

såklart längtar jag till Prag men längtan till medelhavet är större! :)

                

vår resa

imorn ska vi ha ett långt infomöte om våran resa till prag! det ska bli intressant! idag fick vi även dela upp rummen på vandrarhemmet o ja ska sova med min trogna rumskamrater jenny jessica och sanna! det blir jättebra! Rummen dock såg inte allt för bra ut men då ska man dock inte heller glömma att det vara har 1 stjärna.. hihi men tror resan blir bra ändå, mycket bra kan den till o med bli! Hoppas verkligen! hela media liksom, mediamediamediadominerar.

Idag har vi i min psykologigrupp varit på föreläsning mellan 2 och 4, jobbiga tider men mm var lite intressant ändå. efter detta gick ja o jenny på stan och jag köpte min en mörkblå klänning/tunika:) jag kan bara inte låta bli!

de kommande dagarna kommer bli kanon

Torsdag: 50 dagar till studenten, kan dte bli bättre eller? student 2007
Fredag: (möjligen fest hos ari ) annars lugn kväll och mys vid tvn
Lördag: Lindas Robert blir 20 så dit ska vi på fest o fira!
Söndag: lugn dag igen, troligtvis vid tvn och datan ;)
Måndag: Jag och mina tre älsklingar jenny jessi och sanna tar en roadtrip till borås, kanske utgång på kvällen, valborg!
Tisdag: LEDIG!

<3

shopping

gick upp vid åtta och redan vid nio satt jag i bilen med jenny o hennes mamma påväg ner till jönköping! Där gick vi på a6 och ikea. åh jag gillar verkligen Jönköping! Väl hemma i skövde gick ja o jenny på stan här också! Efter detta åkte vi åter igen vidare men denna gången till maxi! Där inhandlade jag mig två par vita vårskor som är sjukt sköna! Mamma köpte även hon ett par! :)

image64

På kvällen åkte jag, jenny, lisa och sanna hem till jessica! Vi bakade kladdkaka och tittade på två filmer, amarican dreams och crazy in love! hihi lite annorlunda filmer kanske, mm :)

tack för en jättebrakväll, pusshej god natt!

fredag- veckans bästa dag

jaa oftast är fredag veckans bästa och skönaste dag. för det första är jag nästan alltid ledig på fredag, för det andra vet man att man ska vara ledig i två dagar till. mm BRA!

Idag har jag o jenny varit på stan. hittade en del saker jag ville hamen jag köpte iaf  två bikini. mm två, kunde inte bestäma vilken färg jag ville ha så jag köpte båda två. men de var från hm så de var billiga! :)

image63
Efter stan har vi gjort dte allra sista på projketet! så nu ska vi skriva ut det i veckan! skönt. såå nu ska ja kolla på tv eller film + städa lite i mitt rum. det behövs!  ikväll blir det myyyyyyyys framför tv med god mat och även godis.

Pusshej 

onsdag

Hej, idag har det varit en bra dag! Slutade 12:00 och då tog ja o jenny en promenad hem till våmb, mysigt! sedan kolla ja på the upside of anger. jag gillade den! På kvällen tog ja en promenad till jessica! Hon bjöd på god kladdkaka, saft och världens bästa sällskap. hon är en sån underbar vän! Vi tog oss även en lång o härlig promenad med en massa prat! <3

Åh jag längtar så tills vi ska utomlands alla 4 :) alanya vore sjukt kul. aiya napa också såklart! hihi

Nu ska jag lyssna lite på snow patrol och jason mraz, sedan blir det film eller sova!


go natt

vårtisdag

återigen en skön dag! hade det långa hålet idag. ja o jenny satte oss nere på stan och plugga inför historiaprovet, vi tyckte nog att det gick ganska bra för oss. (vi gjorde det två o två nämligen) efter provet var klart knalla vi ner till stan igen och efter ett tag kom weddis, eller aa alexander från göteborg och hälsade på! det var en posetiv överaskning! :)

Nu ikväll blir det ugly betty + desperate housewives! BRA program :)


måndag igen!

så var det måndag igen, det känns som det är måndag allt för ofta! Idag tog jag ändå sovmorgon pga av att jag ändå skulle till tandläkaren vid tio. jenny följde med som stöd! hihi väl i skolan gick väl dagen ganska snabbt ändå.

Och nu till helgen...
i fredags var jag ledig. då passade jag på att träffa jessica! Vi gick på en promenad och pratade o hade mysigt! På kvällen var jag hemma, åt tacos och kollade på talang 2007 (inte det bästa precis) och sen såg jag på raise your voice, så söööt!
lördagen pluggade jag lite och på kvällen åkte vi tjejer hem till elin! =) vi grillade och åt jättegod mat och sedan spela vi spel av olika slag. jättetrevligt och mysigt, som alltid! <3
söndagen blev det plugg igen, + att jag och jenny tog en promenad till jessica där vi satte oss i solen och pratade. sedan åkte ja o jenny hem. vi kollade på playa del sol och grilla krov!

åh sommarkänslor över helgen så nu ska jag kolla sommarresor!<3
och vi har bara 18 skoldagar kvar, allt annat är helg eller möjligen apu. men åhhh vad skönt. student 2007 =)
och om bara några veckor ska alla media treor till prag!

image55

musik

Jason Mraz - You and I Both
Thousand  Foot Krutch - This is a call
The Killers - Read My Mind
Phantom Planet - California
John Lennon - Jealous Guy

<3

helgen är här

Jaa nu är det helg ( iaf för en del av oss på media) åh vad skönt.
 
idag tog ja o jenny sovmorgon sen åkte vi ner till apun och gjorde typ klart våran infofilm, det blev bra tycker jag! Efter detta gick vi på stan, satt på torget och solade på plaza! som vanligt tog vi en promenad hem i det underbara vårvädret! Väl hemma la ja mig ute och läste tidningar! Efter detta tog ja o jenny oss en promenad till jessi och sen drog vi och träna tillsammans med sanna!

Nu på kvällen åkte ja jessi o sanna hem till jenny! Vi har suttit ute på hennes altan och myst och pratat :) så trevligt sååå. hade en himla massa kul att prata om, och även lyssna på. mm :) <3

Fööööresten idag har jag bränt mig. hmm mycket! :P hihihi soooommmar snart!

posetivt / negativt

jaa dagen har både kommit med gott och ont

men vi börjar med det posetiva.

  •  Har bara haft en lektion idag, på grund av att vi fick kolla på Charlies teater där några rb:or var med och var duktiga.
  • På stan hittade jag en liten väska för endast 150 kr
  • Vi ska göra vårat historia prov två o två så det känns ganska lovande för mig och jenny!
  • Det är börjar bli varmt ute igen och de ska bli ännu varmare till helgen, så skönt!

och nu det negativa..
  • Vi fick vår slutuppgift i designen och jag vill inte göra den. Jag menar verkligen inte så vi ska prata med lärarna imorn om den.
  • Måste göra klart rörligbild arbetet idag om dokumentären


Nu väntar ja på mam o pap så ska vi kanske åka och fixa min kamera! Hoppas :)


deluxe

följde med jenny o begge till den nya pizzerian deluxe och där var det fint o mysigt tycker jag. och enligt jenny o begge var pizzorna helt OK =)

annars idag har jag pluggat lite, skrivit lite om dokumentärfilm och ritat en stol. åh vad kul va? nee precis. det var svårt. jag har även varit på stan med mamma och sett på film, känd från tv och den var kuul. nu ikväll blir det väl mer film.

och imorn är det skola igen, men som tur bara för två dagar! det ska nog funka! sen blir det apu som är roligare.

och föreeeeesten grattis linda 19 år! <3

image51    image52

påskafton

Blev en jättelyckad kväll igår hos linda och robert! Har jämt så himla kul där. mer sånt vill jag ha, tack! :) Robin är bartender nu också så han fixade jättegoda drinkar till oss alla! vi spelade vattenfall och satt och prata om en himla massa kul. TACK för kvällen, verkligen! Linda sofia och jenny, ni är sååå bra! <3 Killarna var inte så dumma de heller. hehe

image48  image49  image50

Idag har ja umgåts med jenny, åkte ner till skolan och hämtade en del saker, sedan ner till stan och fixa lite och sedan promenerade vi till jessica där även jennica var! Vi åkte även iväg och köpte lite saker som jennica måste ha med sig till kina, ja för imorn åker hon till kina för ett par veckor! Hon kommer ha gott om godis med sig iaf! :)


nu är det lördag igen

Nu ska jag och jenny snart iväg till linda! :) Vi har precis gjort ordning oss och slått in lindas presneter, finfint! På kvällen blir det föfest hos linda som sagt och sedan troligtvis vatra


image47

feeeeeeeest

igår förfesta vi lite hos mig och sedan gick vi ner till stan och in på bogrens och hade kuuul, halva klassen var där och de va skitkul att träffa dem! hihi även några rb tvåor var där. mm vi gillar rbfolk. hihi + min bror var där:)

idag är jag dock tröött och slö. men vill nog ut på promenad ändå, ska kolla med jenny snart om hon orkar. annars får jag ringa jessi och tvinga med henne ut på promenad. det vill hon nog! mm det är skönt att prata av sig lite och jag vill höra allt med henne nu hur kvällen gick:D



image43  image45  image46

uppdatering av linas blogg av Jenny

haha. nu är jag hos lina (jag är jenny alltså) ska busa lite med henne och skriva en liten kommentar!
här kommer mit tlilla bus.
L:iten
I: vrig
N: nyfiken
A:bsolut bäst ;)

/jenny

musik


Thousand Foot Krutch - This is a call
Jason Mraz - You and I both


Påskhelgens planer:
Torsdag: fest, utgång, bogrens.
Fredag: myskväll hemma, film. ja ta det lugnt helt enkelt. Robert ska kanske komma?
Lördag: påskmiddag, förfest hos linda älskling som blir 19 på måndag! sedan utång!
Söndag: då måste jag plugga! mm:/ kanske umgås med lite vänner på kvällen? isabelle?
Måndag: inget planerat ännu! kanske fotboll? :P


men som sagt ikväll blir det feeeeeeeeeest =)


simsjön

jaa grillning vid simsjön, det känns verkligen sommar. (jaa förutom att det blåste och vi frös lite). det var jag,  jessica,  jenny  och sanna som tog oss upp till simsjön för att grilla oss lite korv med bröd! Jag tycker så mycket om att umgås med er för jag skrattar så mycket då. efter detta följde ja med jessica hem, vi kollad epå greys anato som alltis känns det som men vi älskar det! ÅH.


image36  image37  image38  image39



GÖTEBORG

Idag åkte jag, jenny, jessica och sanna till Göteborg! naturligtvis åt vi på vår favorit kinaresturang och sedan sprang vi runt i olika affärer fram och tillbaka! Men var jättemysigt och en underbar dag. Tillsist inhandlade jag mig bara en tunkia/tröja/klänning, ja ni förstår nog vad jag menar! den var söt.

Måste säga att vi har det himla trevligt på tåg tillsammans, alltid skratt och dumma men roliga påhitt! ;) LOVE


image34  image35


 


Gårdagens

Jaa igår var det dags att fira Begge och det var skitkul. vi fick god mat, spela något kortspel (som vi TYDLIGEN inte var så bra på, jo men regler behöver inte läsas 10 gånger), kareoke men framför allt fest hihi Blev sent så vi sov där eller aa låg och prata så sov typ inget. Jag och Jessi gick upp vid åtta och sedan gjorde även jenny oss sällskap, sen satte vi oss ute i solen, skönt.
 

    


så idag har jag träffat favoritjessi, vi gick promenad ner till willys och köpte oss en hel del gott sen gick vi hem och kollade på playa del sol och två avsnitt av grey anatomy! så mysigt <3