inflyttningsfest hos lisa





Igår åkte vi allihopa till lisa på inflyttningsfest, blev en jättebra och trevlig kväll. Tack alla. Sedan åkte vi vidare till bogrens där det blev massa dans :)

Nu ska jag och robin lata oss, är lite sega. Sedan blir det robinson och film. Mysdag..

party ikväll..


jag ikväll..

Nu ska vi snart iväg på inflyttningsfest hos lisa. Sedan blir det bogrens.. ska bli så kul:)

underbara lördagar


Igår var jag på salong hemma och gjorde ordning mina naglar :) På kvällen kom min älskling. Så blev myskväll..

Idag ska vi på inflyttningsfest hos lisa. Ska bli roligt. Sedan blir det troligtvis bogrens..

en ring


Idag har jag varit på elins esplanad. Fick bland annat med mig en ring hem. Älskar ringar.

tisdag 24/11


Har haft jan och andreas på besök här ikväll. De köpte med sig fika. Och så har vi kollat på tv. Idag är det ju femman som gäller..

IFK Skövde-IFK Kristianstad


Ikväll har jag och sofia varit nere på arenan och kollat på handboll som slutade med vinst för skövde.

finbesök..


Söndagkväll.. Här sitter jag, med datan i knät och tittar på tv. Idag har jag varit hundvakt åt melker. Blev promenad och lek. Gud vad busig han är. Under eftermiddan kom även jessi på besök och gjorde oss sällskap. Vi fika, prata och hade mysigt.

new moon


Har haft en heldag med min bästa vän idag. Vi har shoppat (dock inte så mycket som vi ville), fick med mig 2 linnen och smink, ätit lunch på pims och varit på bio. Vi gick på new moon. Inte lika bra som ettan men ändå jättebra. Tack för en jättemysig dag.

shoppinglördag


Nu ska jag iväg till stan med jenny :) Blir shopping och förhoppningsvis bio. New moon.

cosmopolitan


Ligger i soffan och läser cosmopolitan och glamour. Och i cosmopolitan såg jag den här skänken. Undra vart man kan hitta den?

Nu ska jag förflytta mig med mina tidningar till sängen. God natt.

nu är det helg..


Vad skönt med helg igen. Sitter hemma nu. Ikväll blir det idol och myskväll..

femman ikväll..


<3

Är oroligt trött idag. Har legat i soffan och kollade på alla bra program som gått idag. kanal 5 är det som gäller på tisdagar.. Och nu ska jag snart sova. God natt.

helgens fortsättning

Den här helgen har varit jättemysig och helt underbar. Igår hann vi med de sista två johan falk, lagade god mat och hade myskväll.. Och idag har vi varit iväg till stallsiken och elins esplanad.

<3

myshelg..


Nu är jag och robin hemma igen. Vi åkte ju hem till mam&pap direkt efter jobbet igår. De skulle nämligen till göteborg och vi skulle ta hand om melkan. Vi åt tacos, drack rose, kollade idol och hade mysigt..

hemma från götet




Nu är jag hemma från götet och vi har haft det jättebra. Igår var vi ute och åt. Jättegott och väldigt trevligt. Sedan forstatte vi uppe på skybaren.

Och så idag var vi på den här inspirationsdagen med en välidgt bra förläsare. Kul. Och nu har jag krypit ner i soffan och ska titta på bonde söker fru.

"Det finns 2 sätt att leva. Det ena är som om ingenting vore ett mirakel. Det andra är som om allting vore ett mirakel"


inspirationsdag i götet

Imorn åker jag till götet igen. Men den här gången med jobbet. Blir ute och äta och ha trevligt och på onsdag ska vi på en inspirationsdag. Ska bli spännande.

Nu håller jag iaf på och packar och som vanligt blir det för mycket i väskan.

Är hemma onsdag kväll igen.

ensam mamma söker..

Har precis tittat på sista avsnittet av ensam mamma söker. Romantiskt och gulligt var det idag. Saknar robin lite extra nu..


Den här dagen har jag verkligen inte gjort mycket. Slappat och tagit det lugnt hela dagen. Kollat film och tv. Har även kollat på fotbollen. Dif är kvar i allsvenskan nu. Så det var ju bra älskling. <3

Och imorgon är det jobb igen.. Helgerna går väldigt fort.

hemma från götet


Här är två bilder på mig inne på hms provrum och jenny på paprika där vi åt bakadpotatis till lunch. Blev en del shopping idag. Inte det jag hade planerat innan men det blev ganska bra ändå. Helmysig dag.

Nu har jag även varit och hälsat på hos mam&pap och ätit hemmagjord pizza. Mysdag. Nu blir det tv eller film..

götet idag


Nu ska jag åka till götet med världens bästa vän. Och tar med mig stora plånboken så hoppas på endel shopping ;) Ska bli skitkul..

idolmys


Ikväll har jag, linda och madde haft en mysig kväll hos linda. Som ni ser bjöds det på massa godsaker också. En riktig myskväll..

nöjespokalen

Jag gissade rätt, på 2 sekunder. Jag lovar!

Sitter och tittar på nöjespokalen nu på femman. Man skulle gissa en serie och man fick 5 ledtrådar och fick se lite bilder från platser i serien. Och det är så störande att jag sitter här helt själv så ingen kunde se att jag tog att serien var tre kronor efter bara 2 sekunder. Men jag gjorde det.

Idag annars har jag och jessi varit på elins esplanad och kikat och senare på kvällen åkte jag och jenny hem till sofia. Trevlig och mysig dag med vännerna..

Mer av det blir det i helgen. Imorn blir det idolmys hos linda, och på lördag, götet med jenny.

2 november


Min helg var verkligen hur mysig som helst för min älskling var här. Det kunde inte bli bättre.

Och nu är det redan november. Idag har jag jobbat, handlat med mammi, diskat, städat, lagat mat och nu sitter jag i soffan i min nystädade lägenhet med mat på bordet och tvn på. MYS!

outfit


lördagsfest






Igår var det fest hemma hos jenny som gällde, blev firande för sannis som fyller år. Som vanligt blev det väldigt lyckat.. Ni är så bra tjejer!