så ska det låta

Nu har vi precis kollat på så ska det låta. Det är så bra och kul tycker jag, och sång är bra! hehe Nu blir det nog lite film också.. Imorn ska ja träffa jessi på dagen. Stan och shopping inför kvällen då det blir 20årsfest hos jenny!


rödtorsdag

Igår hade vi odzdag så jobbade lite längre än vanligt. sedan gick vi til pasta grappa och åt trerätters. Var himla gott tycker jag! Blev sedan lite bogrens och lite efterfest. hihi kulkulkulvardet:D:D

Efter jobbet ida träffa ja jenny jessi sanna o elin på stan o kika runt lite. och ikväll ska ja se på tv, film o sova. verkligen mysa här hemma. och robert kommer hit.

"städning pågår"

Det städas förfullt här hos familjen strandberg/Ivarsson. Pappa fyller nämligen år imorgon och jag får ta hand om mitt plan. Och jag är inte längre så bra på att hålla ordning så blir mycket att städa just nu! Har plockat ordning o snart ska jag dammsuga. Har på lite bra partymusik också. wohooo.

Efter jobbet idag möte jag jenny. Vi kolla på stan och ja köpte en silver jacka/tröja? som ja möjligen ska ha på lördag. Vi mötte även upp sofia och linda och tog en fika på pims. mys. där är vi stamkunder nu alltså. haha. iaf jag :P

efter städningen idag blir det film.  =)

jenny 20 år.

Idag fyller jenny 20 år. Och på lördag blir det feeeeeeest. kulkul. det ser jag fram emot.

image225


ska troligtvis dit senare idag. Tårta eller kladdkaka eller liknande.

Idag var vi och åt lunch på riviera, ja anna jimmy o kalle. Åt pizza. Lite kul att komma iväg under lunchen. =)

måndag

Idag slutade vi runt en fyra och jag o anna åkte in till staden för lite shopping! Jag köpte mig skorna från nilsons. vita med lite svart på:) o anna en brun skinjacka. sen hemma kom robert hit. vi åkte o kolla på tv för ska köpa en ny. vill verkligen det alltså iaf. Och nu ikväll blir det film. en mysig kärleksfilm är jag sugen på.

Igår träffade jag jessica. vi träffades hemma hos henne och sedan gick vi till stan o fika. mysmysmys. gillart. På kvällen var det andra avenyn och a cinderella story.

kram


avundsjuk?

Jag är så avundsjuk på dig Sofia. Sitter och kikar bilder på alla som varit i Thailand. Och sjuk vad fint det är. och alla verkar ha varit där de senaste månaderna. Och jag vill också dit. men blir väl inte förens nästa år då kasnke. Men gud så underbart det verkar vara där!! Elin kommer hem därifrån snart, och sofia åker snart dit. ÅH.


en dag i götet

Idag vaknade jag av solen. Åh vilken härlig morgon! Väntade på att väckarklockan skulle ringa men strunta i det och gick morgonpromenad med kasper. Sedan in och gjorde mig i ordning. Sedan åkte jag och jenny till göteborg. Blev sittande i falköping för det blev fel med tågen. Men tillslut kom vi fram till göteborg. Vi vandra runt och jag köpte mig ett par nudiejeans, lacostskor och en väska från hm. Skulle egentliogen köpt mig ett par skor fårn nilson också men hann inte med detta då ja o jenny fick skynda iväg till tåget för att intebehöva vänta i två timmar till. Maten åt vi på bakersshop? Kycklingsallad. mums. Senare tog vi även en fika där. bra ställe. tack för en jättebra dag.

Nu ikväll blir det mys hemma. Robert kommer hit o vi ska kika på film och sånt! :)

föresten såg ja o jenny en "andraavenynkändis" i dag i göteborg. Och en från bonde söker fru. hehe

fredag.

Efter jobbet idag åkte ja med anna o kalle när de köpte tv. Sedan var det hem o göra ordning sig snabbt och sedan kom sofia och hämta upp mig. Vi åkte till grahns och sedan hämta vi upp linda. Vi tre åkte sedan in till stan och till harrys. Vi åt tacobuffen. mysigt.

Nyss kom jag in från kvällspromenaden med kasper. Jenny gick också med. snäll som hon är! Och imorn ska vi till göteborg och kika runt. och förhoppningsvis inhandla mig lite. som tex ett par jeans.

__

Sagor för barnen som är som du
(om en tunnel vid ljusets slut)
Jag är din vän och vi lär oss av varann
(det är ett av skälen)
Ge dom ett finger och värm min hand
(i ett iskallt IKEA-land)
Du är min vän och vi lär oss av varann
(bara ett av skälen, ett av skälen,
ett av skälen, ett av skälen)

Så snurra min jord igen
Radion spelar vår sång
Stockholm ligger öde och världen håller andan
(vilken färg har själen)
Snurra min jord igen
För allt vi drömde en gång
Allt som du gör blir till pärlor på min panna
(vilken färg har själen älskling)


så sjukt bra är kent.


saknar

ÅH, ja saknar mitt långa hår! sparaspara!

träningsvärk

Jag har fått lite träningsvärk. Igår åkte jag nämligen iväg till skara o träffa annsianna och jimmy. Vi åkte vidare till stallet där anna har sin häst. så vi gjorde ordning hästarna och red lite. Och himlarns var kul det är. saknar det lite. sen ordna kalle mat till oss efter.. Och sedan sent på eftermiddan tog ja bussen tillbaka hem . och duscha och kröp ner i soffan och kolla på film o andra avenyn.

Annars i helgen var det ju kent i fred. sjukt bra. som jag redan sagt. I lördags kom robert hit och mam o pap bjöd på kinamat eftersom robert fyllde 20 år i går.

kramhej


kent 15/2 - 08

Igår var jag jenny och sanna på KENT. Och det var hur bra som helst tycker jag! De var verkligen skitbra live. Musiken var helt uunderbar och ljuset och stämningen var på topp. Ja, kvällen var helt obeskrivligt bra!

<3

       


"Och i mitt växthus är jag säker
Där växer avund klar och grön
Jag är livrädd för att leva
Och jag är dödsrädd för att dö

Men älskling vi ska alla en gång dö
Ja, vi ska alla en gång dö
Ja, vi ska alla en gång dö"

-Mannen i den vita hatten, så himla bra! bästbäst.

__

Ikväll blir det nog mys hemma. Robert kommer hit o vi ska nog kika på melodifestivalen och sedan blir det väl en mysig film.

gäst blogg

Nu gästbloggar jag, jenny. Vi sitter hemma hos lina innan vi ska till billingehov för Kent! sanna är också här, ska bli skitkul ikväll <3

Valentines day

Idag är det allahjärtansdag! mammi o papp har  ställt ner blommor och godis. Och snart kommer robert hit. Vi ska köpa hit någon god "hämtmat" och sen ska vi se på film och så ikväll. Äta lite godis och så. onyttigt jag vet! hihi

Men nu ska ja ut med kasper!

kram lina

sent ute

herregud vad tiden går snabbt. På fredag ska vi på KENT. så sanna håller på att skicka hit låtarna så ja kan få lära mig dem innan. endel iaf . är ju lite sent ute egentligen. Åh ska bli så himla kul. Ser verkligen fram emot det.

Och i morn är det allahjärtansdag! så puss och kram på er

ett mariestadsbesök.

Igår kom robert hit. vi kollade på melodifestivalen o sedan fick vi en impulsidé att åka till mstad. Så vi åkte iväg hem till robert och sedan åkte vi in till statt där hans kompisar festa. Och hur tur kan jag ha? isabelle var där. så blev lite drinkar och dans hela kvällen för mig och issa. Hade himla himla kul. Träffade lite folk ja inte träffat på månader, eller till och med år. Så det var en jättebra kväll. Sedan vid en tre-fyra var vi hemma i skövde igen! =) Det är bra att man får såna där impulsidér ibland. <3 tyvärr hade jag ingen kamera med mig! :P

Idag ska ja träffa jessica. Vi ska ta oss en promenad. och kanske luncha på stan? Och på kvällen ska jag umgås med jenny! Kommer nog vara riktgt nöjd med helgen ikväll =)

image214


inflyttningsfest hos världens bästa jessica + mattias

Igår var det äntligen dags för inflyttningsfest hos jessica! sjöng lite singstar och umgås med bra vänner är himla kul. Väl nere på stan delade vi oss lite o ja o jenny gick till mikaela o pontus där det fanns lite mer folk.

   


klockan är för mycket

Egentligen är inte klockan så mycket, men den är för mycket för att hinna se en film innan ja måste sova. Så ikväll blir det sex and the city (igen)! och snart är filmen här. Jag längtar!

image209

Idag åkte ja hem till jessi efter jobbet. Och sedan gick vi till stan. Jag hittade en tröja och en jacka! Och imorn ska vi på inflyttningsfest hos jessi. ska bli himla kul och jag längtar!

Kram/lina

resekataloger

Mamma och pappa kom hem med resekataloger idag! Vi ska nämligen resa bort hela familjen den veckan jag och daniel fyller 20 respektive 25. Till ett varmt land. Så nu ska vi bara bestämma resmål.

annars idag har jag träffat sofia och linda. Fika på pims, återigen. Men gillart, är bra där. Pratade om händelser från helgen men även från våra unga år. haha Linda minns ganska mycket hon. ;)

Nu ska jag krypa ner i soffan med lite mer resekataloger och sedan lite sex and the city..

håkan hellström

image207

idag bokade ja jenny och sanna biljetter till Håkan Hellström till den 12 april i göteborg. Sanna blev nog ganska överlycklig. Jag och mamma bokade även biljetter till sound of music som jag jättegärna vill se, här i skövde! Och som jag nämnt innan har jag biljetter till både KENT i skövde och James Blunt i stockholm. Herregud alltså, bra månader framöver. <3

Idag annars gick ja o jenny på stan. fika på pims, skräll jag vet! och nu sitter jag här. Ikväll blir det nog lite TV eller film. Igår såg ja på massamassa andra avenyn avsnitt som ja missat de senaste veckorna.. Bra avsnitt. kanske blir några till idag!

Helgen annars har varit kanonbra! Mys hemma i fredags. Göteborg på lördag med elin och jenny för lite shopping. Och på kvällen.. fest hos robert och linda. Det var de två, ja jenny sofia elisabeth och robin! Blir alltid så himla lyckat med fest där.