toppenhelg

Den här helgen har varit riktgt bra! Började redan i torsdag med lite förfest hos sanna! Det var längesen man såg några av dem så det är alltid kul att träffas många! sedan gick vi alla vidare till bogrens. 
 
Sen var det fredag, då åkte vi hem till linda och förfesta. Lyssnade lite på per gessle från balkongen :) sedan bar det av ner till stan och voda. senare på kvällen åkte ja jenny o sofia med linda hem och sov där. så lördagen spenderades med dem och sen på kväällen var det dags för middag o mys hos jenny. Då kom ja jessi lisa marika julia och erica! Återigen träffa man människor man inte träffat på länge, underbart :)

sen söndag! satt ute en stund i solen och läste min bok medans mamma höll på att måla om här nere i mitt rum. blir nog bra! imorn ska vi tapetsera! :) på kvällen kolla ja på film med mapa och hade mys.

idag har jag varit meed robert o nu ska ja snart i väg o hämta mina nya kamera. yees! :)

super mario

helt ärligt när jag var yngre brukade jag spela super mario på nintendo ni vet. och nu tog robert med sig det hit i förr går och jag har fan inte gjort annat än att spela. det är SKITkul ju! Blir väl ett antal timmar spelande idag också!



/lina


fest mitt i veckan!

i onsdags blev det fest med linda och sofia! Vi lånade lindas pojkvän roberts lägenhet eftersom att han är i bulgarien. massa prat, dricka och lite spel gjorde kvällen till en mycket bra. Sedan gick vi vidare ner på stan och tillslut in till pims.. var en jättebra kväll.

i torsdags, eller igår var det fest igen, denna gången började vi hos elin, det var jag elin jenny jessi och sanni. sedan drog vi vidare till bogrens där det var en himla massa folk. kul att dansa så mycket igen. var längesen, eller aaa i ayia napa <3

idag blir det myskväll med linda + jenny. vi ska nog laga lite mat och kolla lite film. blir nog mysigt. innan det ska jag till stan med jenny o kolla på skinnjacka:D

nästa vecka blir nog också en bra vecka. sanna och jenny är ensama hemma och linda har roberts lägenhet. Blir nog många festligheter då! Mona som vi träffa i ayia napa ska även hon kanske komma hit under helgen! det hoppas vi på att hon gör. vore kul =)

så nu ska jag fixa lite mat..


regn, regn och åter igen, regn

usch vilket tråkigt väder, hur länge ska det hålla på egentligen? De senaste dagarna har jag legat i min soffa och kollat på alla möjliga filmer. och man längtar ju bara mer och mer tillbaka till ayia napa..

Idag annars har ja gått promenad med kasper, gjort mat och kollat på sandor slash ida, den är söt. och just för tillfället väntar ja på att linda ska ringa (minns inte när hon slutade jobbet) sen ska vi till stan o köpa med oss lite gott och sen ska vi hem till sofia. det ska bli riktgt kul att hitta på något. ska kolla in hennes o tobbes nya lägenhet, åhh längtar! sen blir det mys med dem ikväll med godsaker och film? ja möjligtvis film, vet inte riktgt vad som har bestämts :)

så nu ska ja fortsätta att vänta på lindas samtal :D

hemma från ayia napa

så då var man hemma efter två veckor i ayia napa. eller kom egentligen natten mellan onsdag och torsdag men jag har varit helt slut! Jag har haft två av d ebästa veckorna i mitt liv, egentligen kan man säga tre, studnten och sen den här resan, sjukt underbart. jag är så lycklig och glad:)

Ayia napa var bättre än alla mina förväntingar, fest, sol och bad varje dag! Åh jag vill tillbaka..

http://linas.bilddagboken.se/ här kan du hitta mer bilder

image127  image128  image129  image130  image131