grekland, del 3







Usch vad tiden går fort. Nu är det 1 veckasen ja kom hem från grekland. Gud vad jag längtar tillbaka, hade inte tackat nej till 2 veckor till.. Men om 1 månad är vi i rom så får ser fram emot det.

Och imorn kommer tjejerna hit. Blir vinkväll och fest. Kommer bli superkul.

en fin sommarkväll


Igår var en det en jättefin kväll uppe i våmb. Blev grillning och middag ute på altanen. Var varmt en bra bit in på kvällen. Sedan blev det film. Edge of darkness och snabba cash och var det var väl inga höjdare direkt.

Idag dock har det regnat hela dagen. Så vi har hållt oss inne mestadels. Har blivit ännu mer film och vänner.

långkjolen


1. kjol-lindex, skjorta-gina 2. kjol-mammas, linne- hm


matlagning pågår


klänning-hm, väska-åhlens

Jag och robin håller på att laga mat. Salladen är precis klar, köttet ska snart på grillen och vinet ska öppnas. Har även hunnit med en långpromenad med melkan. Vi är näligen hundvakt i några dagar. Mys.


2 dagens



1. kavaj,byxor-hm, t-shirt - robins 2. tröja-åhlens, långkjol-lindex

Har hunnit med en hel del. Morgonpromenad på berget med linda. Solning uppe hos mam&pap. Träffat isabelle. Och nu har jag och robin ätit god mat och vin/öl på voda. Helmysig dag.

sommaroutfits









samma plats, olika dagar. Grekland.

grekland, del 2








Ännu mer grekland. Kreta.



grekland,del 1









Har flera hundra bilder från grekland, men vi börjar väl med de här. Grekland var helt fantastiskt underbart.

hemma i skövde



linne,kavaj - hm jeans-nudie

Nu ligger jag hemma i min soffa. Känns skönt att vara hemma igen. Har varit nere på pims och fikat med jenny,elin och jessi idag. Mysigt. Sedan mötte jag upp robin för fotboll och mat på olearys. Och nu har jag precis lagt upp alla grekland bilder på datan..

falkenberg





Nu är vi hemma i sverige. Är på underbara västkusten hos mam&pap. Men imorn åker vi hem till skövde igen. Då kommer det massa med greklandbilder. Och så ska jag träffa mina fina tjejer för en fika.

på balkongen


2 bilder från tidigare kvällar..

Idag har vi varit på playan hela dagen. Imorn blir det nog poolen. Vi har det helt underbart och nu är det bara några få dagar kvar. Gud vad tiden går fort.. vi kom ju nyss hit.

ett paradis




Igår hyrde jag,robin,rogga och linda en bil och åkte till en av kretas finaste stränder. Fantastiskt fint var det så var en riktig härlig dag och värd bilresan dit. Små smala vägar högt upp runt bergen fick vi åka på för att ta oss dit.

Ikväll funderar ja ocg robin på att ta oss in till chania för shopping och mat. Ska tydligen finnas en zara där. :)

2 från grekland



Grekland är helt underbart. Jag älskar det här livet. Sol,bad,läsning,musik,vin,drinkar,god mat,mys och sköna kvällar. Är otroligt skönt väder här nere.

Nu blir det dot på balkongen och ikväll ska vi ut och äta på resturang. Ska prova något riktigt grekiskt idag täkte jag mig.

grekland



Håller på att packa för fullt. Imorn åker jag och robin till Grekland. Uunderbart!

Ska snart ner till stan och träffa jenny och kanske köpa något i sista sekund för resan.


fina lilla nils





Igår 6/7 föddes min brorson nils. Han är helt perfekt och söt. Så idag har jag varit uppe i våmb med mamma och hjälpt henne vara barnvakt åt lenis.. Blev kvar hela kvällen då det grillning med mamma, pappa, melker, daniel, karin, lena och nils.

uppe i våmb


Känns underbart med semester. Får mer enegi och ork. Imorse promenade jag upp till mamma och melkan som också är lediga. Och nu på eftermiddagen har ja och linda varit uppe på berget.

Imorn hoppas jag på sol, då blir det solning och troligen en sväng på stan.

det här är sommar för mig..









Hemma igen efter ytterligare en helt underbar helg. Den här gången var jag i halmstad med några av mina bästa vänner. Blev en himla massa prat, skratt, vin, grillning och solning. Jag älskar såna här helger. Tack tjejer. Det här gör vi om igen!

halmstad nästa


Nu kommer elin hit och hämtar mig om 5 min sen åker vi och hämtar resten av tjejerna. Nu bär det av till halmstad och soligt sommmarväder väntar oss!!

semester


Fick semester idag redan. Underbaaart.. Har precis och druckit ett glas vin för att fira. Nu ska jag packa inför morgondagen. Då åker jag, jenny, sanna, elin och lisa till halmstad. Och vädret ska bli jättebra.. Jag älskar sommaren!!