glad tjej



Nu sitter jag och robin och tittar på hockey och dricker rödvin. Snart blir det matlagning.

en fin lördag


stickad tröja- hm, strumpbyxor-indiska

idag har vi haft fullt upp. Robin och jag åkte med mamma till mediamarkt och elins esplanad där det blev storshopping. Sedan tog vi en sväng på stan också där vi även lunchade på pims. Myslördag.

ute i regn o rusk



Gud vilket tråkigt väder. Det har regnat hela dagen. Jag och robin har iaf varit nere på stan och shoppat. Fick med mig en lite varmare tröja hem. Sedan mötte jag upp isabelle för en mysig fika på rådhuset. Det var på tiden. Blev en massa prat. Nu ska jag och robin snart börja med mat. Tacos blir det ikväll. Och sedan film, blir robin hood och prince of persia.

Trevlig kväll.

underbar helg i stockholm..


Nu är jag hemma från stockholm. Och jag o Robin har haft det hur mysigt som helst. Hotellmys, shopping, hockey, mysiga fikbesök, kasinobesök och bara haft det allmänt bra. UNDERBART! <3

gårdagens


3 bilder från gårdagen då det var dop uppe i våmb.

Idag har vi varit och kikat på lägenhet. Nu ska vi laga mat och sedan blir det film och mys.

nils dop



God kväll. Nu är vi hemma från min brorson nils dop. Det var jättefint, och nils är världens sötaste lilla bebis. Efter dopet blev det god mat, massa gott till efterätt (som karin hade bakat, super!) och gott vin. En mycket fin och trevlig eftermiddag/kväll. Bjuder på lite bilder från kvällen.. tack!

fest hos lisa


Igår åkte vi till lisa i skara för oktoberfest. Tack för en fin kväll <3

i blått


tröja- indiska

Idag har jag gått omkring omålad och mys&höstklädd. Har varit med jenny nere på gengåvan. Sedan varit på gymmet med Linda. Nu är jag dötrött och ska vila tills ikväll då vi åker till skara för fest hos lisa. Ska bli roligt.