grillning med tjejerna

Igår hade vi en jättemysig kväll. Grillade med vännerna i Lisas stuga. Som vanligt tog sanna hand om det mesta som hade med maten att göra. Lisa också kanske. Sedan blev det spel, skratt och planering för torsdagen. Och jag fick en ny vän i Tifa.



och så tillsist min vän och jag ;)


Ikväll blir det mys hemma. kanske gossip girl eller greys. eller någon film..

är det fest så är det

Igår var det dags för fest för första gången i linda och roberts nya lägenhet. Började lite smått hemma hos jenny och begge. Blev mycket tid på balkongen när det var så bra väder. Lite dans, sång, kortspelande och skratt också. Blev en väldigt bra kväll. Kvällen avslutades på voda. Träffade även på lite gamla klasskompisar. Väldigt trevligt!






Och så idag, söndagen är snart slut. Jag och Robin har iaf inte gjort mycket idag. Kollat tv, en film och inget mer. Ungefär. Men det var ju mysigt ändå. <3

sommarväder

Idag har vi suttit ute i solen hela dagen. Jätteskönt. Lyssnat lite på ipod också. Nu ska vi väl snat börja förbereda oss inför kvällen. Blir fest hos linda och robert..


Igår blev det grillning här hemma också. Och tv och film senare på kvällen. Myysigt med min älskling.


torsdag

Torsdag igen. Och väldigt fint väder har vi fått. På lunchen åkte vi allihopa till max och åt lunch ute. Härligt. Efter jobbet tog jag en promenad in till stan. Jenny kom och mötte mig. Hann med stan en snabb sväng. Sedan blev det fika med jessi på pims. Mysigt.

Ikväll blir det kanske tv eller film.

Gud vad skönt med helg igen. Känns inte som man haft semester hela förra veckan direkt. Är helt slut. Men bra med fint väder i helgen. Då blir det nog till att sola lite, iaf vara ute. Och Robin kommer hit. Det är ju väldigt bra. Blir en mysig helg.

att snorkla i hurghada




Som sagt, detta var en av de bästa dagarna i hurghada. Snorkla kommer jag göra igen!

hej sverige.

Nu är jag och jenny hemma igen efter en helt underbar vecka. Vi har haft det så himla bra! Och vi gillade egypten väldigt mycket. Dit kan vi åka igen. vet inte ens hur man ska sammanfatta en sån här vecka. Och ungefär 500 bilder har jag.

All inclusive hade vi. Annorlunda mat har vi testat på. Och starka drinkar. Bodde nämligen mycker ryssar på vårat hotell som skulle ha hela glaset med sprit. Det funka inte för oss. Vi lärde personalen på hotellet att det finns något som fantarose och vittvin med sprite också.

Vi har iaf solat varje dag. Varit uppe tidgt och mestadels legat på stranden. Någon dag när jag brände mig blev det poolen under ett parasol. Vi var ute på båttur och snorkla. Var inne i centrum och kollade runt, jag köpte en liten vattenpipa och gjorde mina naglar fina. Om det finns något negativt med resan måste jag säga magsjuka. Trots vaccinet och all handsprit blev jag magsjuk, en natt. Men fanns bra tabletter så tur att david och linn hade köpt på sig för säkerhets skull. Jenny fick banka på deras dörr halv åtta efter mitt tjat hela natten.

Lite bilder får jag väl bjuda på också.

Och som sagt vi höll oss på stranden ungefär varje dag. Jag älskar att sola och jag älskar värme. Och att svalka sig i havet är ju inte helt fel.


Och himla trevligt folk träffa vi på också, mest svenskar, så många trevliga middagar med skratt blev det. Hotellet höll också en del BBQ kvällar vilket vi gilla.



En av de bästa dagarna var när vi åkte ut på båtturen. Första gången jag snorkla och var verkligen som att simma runt i ett akvarium. Helt underbart. Massa fina fiskar. Delfiner fick vi också se. David och linn var också med på utflykten och de hade en undervattenskamera bilder på det kan komma senare.


 Är man i egypten så är man. Vi testa att röka vattenpipa också.

Världens bästa vän och jag.

Och underbar balkong hade vi också. Sån där stor där vi lata och om eftermiddagarna.


Som sagt. Så bra! Vår femte resa tillsammans <3

Och nu börjar det bli dags för svensk mat snart. Det har jag längtat efter.

nu är packningen snart klar..

stressad stressad. Springer och packar det sista. Man vill ju inte glömma något. Imorn åker jag och världens bästa vän till egypten. Sjukt skönt ska det bli. Längtar så tills imorgon eftermiddag.

Har hunnit med och måla naglarna också nu. Robin hjälpte till på högerhanden men jag vet inte hur bra det blev. Idga har vi hunnit med en promenad, någon film och en sväng på elins esplanad. Och sååt vi grillat för första gången i år här hemma.

Nu ska jag iaf packa klart det sista sen ska vi se på film. mysigt.

Hej då sverige, hej egypten.

linda blir 21

Idag (9 april) blir min fina linda 21 år. Grattis sötis.

Satt och tittade på lite bilder och hittade några gamla på oss två från vasatiden (tror jag) eller början på västerhöjd kanske?


några få dagar kvar

På lördag åker jag och jenny till egypten. Idag har vi letat sommarkläder i hela stan men utan resultat. Ringde elin och kunde få låna lite klänningar av henne. Hon har så många fina. Vilket vi tydligen redan diskuterat i lördags kväll ;) Ska hem till linda och kika lite också. En ny bikini ska också inhandlas. Blir någon på hm tror jag.

Längtar hur mycket som helst nu. Ska bli så skönt att komma bort i några dagar!

Så idag har ja även hunnit med att träffa jessica. Tog en promenad hem till henne. Köpte kyckling sallad och hade trevligt.

vilken lördag

Hela gårdagen var hur bra som helst. Började med en mysig sväng till jönköping med jenny och jessi. Och där mötte vi upp sanna också. Blev ikea och a6. Sedan satte vi oss på en uteservering och njöt av solen. Välidgt skönt var det!



Vid fem var vi hemma igen. Börja göra ordning mig för kvällen och sedanblev det förfest hos Sofia. Gud vad kul vi hade. Blev en himla massa prat och skratt. Sedan fortsatte vi till bogrens. Träffade på en hel del folk. Så mycket dans blev det inte den här gången för oss. Men ändå,skitbra kväll!




Sov hemma hos jenny i natt. Det var ju faktiskt mmysigt. Men nu är jag hemma igen. Lagt mig i sängen. och här tänker jag stanna ett tag.

annas födelsdagsfirande

Kom precis hem från skara. Jag och pierre har varit hos anna. Firade hennes födelsedag (bättre sent än aldirg) . Men himla trevligt hade vi. Satt på balkongen en stund, riktgt sommarkänsla tycker jag. Och så sjöng vi singstar och prata. Väldigt trevlig och mysig kväll med mina arbetskamrater och vänner!



vårdag

Vilken bra dag det här var. Underbart väder. Träffade jenny efter jobbet. Kollade runt på stan. Sedan åt vi god kvällsmat hos jenny (jag gjorde salladen) och efter detta gick vi till våmb, gick runt och sedan till billingen och hem igen. Hur mysigt som helst med min bästa vän och skönt väder. Sommar och sol är nog det bästa jag vet. Nästan i alla fall. Och imorgon är det fredag och sedan helg. Har massa roligt inplanerat. Bland annat ska jag hem till min annsianna imorgon. På lördag åker jag, jenny och jessica till sanna i jönköping. Och på kvällen blir det fest här i skövde. Kanon.

Och snart är det bara 8 dagar kvar till egypten. <3

april april

Äntligen är det april. Och det är vår. Den här dagen har varit betydligt bätttre än gårdagen. Efter jobbet tog jag en promenad ute i solen med min ipod. Sedan iväg o träna med jenny. Och nu på kvällen har jag kollat igenom lite sommarkläder. Men lite mer ska jag köpa innan resa. Jag och jenny ska på stan imorgon och kolla. :) Gud vad jag längtar.



juste det är 1 april och ingen har lurat mig än ;)