soligt i skövde



Söndag igen. Har haft en finfinhelg återigen. I fredags var det after work på glädje med tjejerna som gällde. Och i lördags promenerade vi ner till stan för shopping och kaffe ute i solen. Härligt. På kvällen blev det bio för mig och robin. Crazy stupid love, jättejättebra!

nice är nice


Ännu mer nice. Längtar tillbaka, jag passar bra utomlands.

Idag har jag och sanna iaf varit iväg och kört hårt spinningpass vilket vi kommer fortsätta göra varje onsdag. Det går bra nu.

franska rivieran



BILDBOMB från fina underbara nice. Vi har solat, myst, ätit på resturang, druckit gott vin och strossat runt och bara haft det allmänt bra. Älskar semester!

Kan komma ytterligare bilder senare i veckan.

Bonjour


Håller på att packar här hemma. Imorgon efter jobbet tar jag tåget upp till stockholm och på fredag åker jag och robin till franska rivieran för en loveweekend. Nice för att vara exakt. Ännu en ny stad att besöka. Underbart. Underbart. Underbart.

after work


After work är alltid lika trevligt. Igår var jag, sanna, isabelle och maria på harrys och åt god buffe och drack vin och öl. Det gör vi om snart igen tjejer!!

Nu ska jag och robin strax ner på stan för shopping. Trevlig lördag.

kräftskiva -11


Igår var vi hemma hos jesssica och satt ute i deras trädgård och hade kräftskiva. Lyckades äta nästan 2 kräftor. Jättetrevlig kväll med massa mat, skratt, med andra ord och vin. Tack för en underbar lördag.