AYIA NAPA 08

Jag är fortfarande trött efter naparesan så har segat mig med bilderna. Men nu ska jag ta tag i det. Lite iaf.



Vi hade det iaf hur bra som helst. luftkonditionering var ett stort plus att ha på resan den här gången. (tyvärr hade vi på något för kallt så nu är jag sjuk). Dagarna såg egentligen ganska lika ut. Min väckarklocka ringde. försökte väcka alla andra. runt en elva-tolv palla vi oss ner stranden. sola och bada. Sedan hem. Jag och elin la oss vid poolen medan sanni och jessi tog sig en vilostund. efter nån timme gick ja o elin upp och gjorde desamma till klockan åtta typ. Då fixa vi iorning oss för kvällen. festfestfest var det då. partypeople in da ayia napa. typ. Förfesta med våra grannar över och bredvid mest. sedan gick vi ut allihopa oftast. till grabbarna grus. sedan bluemoonbar några dagar. Ibland stanna vi till vid froggs o andra ställen såklart:)














sådär ja :) som sagt, en kanonbra resa. tack älsklingar ;)

Ida har jag varit duktig. Cyklade till jessica. gick långpromenad sedam till stan för fika och handla dricka inflr kvällen. sedan cykla jag hem. det var varmt. Nu ska jag förbereda mig inför kvällen. då blir det fest :)

PUSS!

idag har jag hunnit med en hel del

Vilken bra dag det blev idag. Jag har hittat på massa grejer och har världens bästa vänner.

Dagen började med att jenny ringde mig runt en tio och jag fick tvinga mig upp ur sängen. Vi åkte till herrekvarn för att bada och sola men mulna på ganska fort. Så vi åkte hem och sedan till stan. shoppade och åt glass på torget. mysigt.



På eftermiddan skulle jag träffa sofia. Hon fick en impulside och vi åkte til götet. Shoppade ännu mer och åt god sallad:) Tågresan den gick ganska snabbt den också då vi pratade igenom den..



Väl hemma mötte ja upp jenny (igen) och vi tog en promenad. eller så kan man säga att hon följde mig en bit hem :)

och imorn blir dte fest. skitkul.

svensk sommar

Imorse kom vi tillbaka till skövde från ayia napa, ja o mina tjejer. Och vi har haft det hur bra som helst. (imorn kommer bilder och uppdatering om resan) Men här hemma är vädret jättebra också ju. Svensk sommar är ganska underbart tycker jag.

Så idag har jag njutit av dagen. Träffade jenny det första jag gjorde. Vi åkte och köpte vindruvor och lite godsaker och åkte upp till simsjön för lite bad och solning. mysigt. Sedan åkte vi hem till mig. fixa lite och kolla lite ayia napa bilder. Sedan åkte vi ner till stan för shopping och lunch. Vi åt god sallad på voda och sprang runt i affärer. vi hann dock inte klart. Ska nog dit imorn. Köpa en lila fredperry tröja. Och ett halsband med bra betydelse ;)























En jättebra dag var detta. Har saknat dig jenny :) Imorn ska vi troligen iväg och bada igen. Fast vid nån annan sjö tror vi isf. På eftermiddan/kvällen blir dte möjligen fika med sofia. Det hoppas jag på!

tänk cypern

"tänk cypern, dröm cypern" Det sa sannis till mig igår när jag gick ifrån jessica på kvällen. Och nu är det dags. snart ska vi börja bege oss mot landvetter. jag, jessica, sanna och elin. Kommer bli hur bra som helst det tror jag.

så imorn den här tiden ligger jag nere på playan, nissi beach kasnke ;) och på kvällen blir det fest i ayia napa.

Ha det så bra här hemma, kommer sakna er! <3




Dagen före

Hej. Jag fixar massa musik inför resan. Och packar. men det tar tid. Har så himla mycket att ta med. Får väl välja ut dte viktigaste! :) Imorn åker vi nämligen iväg till ayia napa, cypern, ja o mina girls. åh vad jag längtar. ska fortsätta mitt packande nu.

tjejer hur mycket ska ni ha med er? blir väskan fullpackad?

allsång på husaren




Igår runt en 17:00 åkte ja o jenny hem till bettan. Där var redan sofia och linda. Det blev förfest med roliga spel o kortlekar. Sedan åkte vi ner till stan. Gick till husaren. Missade tyvärr allsången.. men hade himla kul ändå :) tack för en jättebra kväll..

Och idag har ja o mammi gott på stan. Shoppade en del. nagelack, klänning, film, solisar och lite annat bra inför resan. På måndag åker vi nämligen till cypern, ayia napa. Så idag efter stan började jag ta fram kläder. och jag kommer ha med mig på tok för mycket. Jag tror inte jag fattat innan hur mycket kläder jag har. Och jag vill ha med mig ganska mycket också. Ska fortsätta min packning imorn.

Ikväll ska jag och mamma på bio, på mamma mia! 18:30 har vi biljetter till. ska bli mysigt. den verkar söt tycker jag. Innan nu ska vi äta god mat här hemma, grillat. Och senare ikväll ska jag titta på min nyinköpta film.


May gods love be with you

Always
May gods love be with you

liseberg

Igår var ja på liseberg hela dan med de från jobbet. anna, J och S :) Jättekul. Jag älskar att vara på liseberg och åka alla roliga saker. Vi åkte nog det mesta, iaf det som var värt att åka. Jag åkte iaf uppskjutet en gång och höjdskräcken 2 gånger så jag är lite stolt över mig själv :) tur att annsi var med där kanske ;) och vädret var jättebra, soligt o varmt. lite moln kom väl också. På kvällen dock några timmar innan vi skulle hem kom det lite regn som följdes av mycket regn. men då blev dte kort kö till allt. hehe.



Och ikväll blir det fest med mina tjejer. Jag, jenny, sofia och linda ska hem till bettan innan vi ska på allsång på husaren! :) ska bli skitkul.

musik på morgonen

Cause I miss you, body and soul so strong that it takes my breath away
And I breathe you into my heart and pray for the strength to stand today
'Cause I love you, whether it's wrong or right
And know I can't be with you tonight
You know my heart is by your side

I don’t wanna run away but I can’t take it, I don’t understand
If I’m not made for you then why does my heart tell me that I am
Is there any way that I can stay in your arms?

jag älskar den här låten, den är så fiiiiiiiiiiiiiin!

en helg på västkusten

som sofia tidgare skrivit. detta är också en varning för ett långt inlägg ;)

Helgen har varit jättebra! Var ledig på fredagen så solade lite hemma innan jag och jenny tog tåget mot götet för att sedan byta till stenungsund. Väl framme hos jennys föräldrar gick vi ner och tog ett bad i havet. Satte oss på klipporna och njöt av värmen o det fina vädret. Sedan upp till huset igen. duscha och åt god mat.



På kvällen sen gick vi ner till klipporna igen. drack cider och lyssnade på musik. mysigt. Vi gick sedan till ett ställe vid bryggan som hette hamnkorgen






På lördagen ställde vi väckarklockan och vaknande till klarblå himmel. Vi åt frukost och gick ner till havet. åh så fint det var. Jenny läste bok och jag lyssnade på ipod. :) Runt en två tog vi även en promenad in till city för en snabb shopping. Köpte varsin klänning och nagelack.




Senare på eftermiddan vid halv fyra gick vi tillbaka till huset. Jag hade bränt mig lite, jenny också till och med. Vi tog oss en promenad in till stan igen och satte oss på hamnkrogen och tog varsin coca cola. det behövdes i värmen. Sedan tillbaka för ytterligare en jättegod kvällsmat. Sen satt vi på altanen hela kvällen, drack lite cider, pratade, lyssnad epå mysig och hade det allmänt bra på vår semester.


Vi fortsatte vårt festande nere på hamnkorgen igen. nån drink, nån cider, nån shorts sådär. Himla trevkigt hade vi det. Blev även bjudna till en båt som låg vi hamnen som vi kika in en stund i.


På söndagen sen var det dags att gå upp och åka iväg till strömstad där johanna jobbar över sommaren. Vi hade dock inte lika tur med vädret där men vi spelade lite biljard, åkte till köpcentrum, lagade mat och kollade på mordkommensionen. På måndagen sen åkte vi vidare till götet för shopping. Handlade ytterligare en klänning och en tshirt.


Som ni förstår var helgen jättebra och en kanon bra start på min semester

godmorgon

planer för dagen
träffa jenny på stan för shopping
träffa jessica

ibland känns det att det är sommar!




Hej! Jag är tillbaka nu! Har haft det jättebra. Här får ni två bilder, sommarkänsla. mer kommer imorn, då får ni höra om resan också. såklart. Nu blir det nån film eller sova eller liknande.

God natt /lina

Hej då skövde! (för några dar)

Nu ska jag snart ge mig iväg. ska hem till jenny. och så ska vi till stan en stund. sedan åker vi till stenungsund! :) Ska stanna till söndag kväll. Då åker vi vidare till strömstad.

Idag vaknade jag ganska tidgt. Gick ut o la mig och sola en stund. och sedan har ja packat. Tror jag har med mig för mycket, som vanligt.


semester

hej. Jag fick semester idag :) åh så skönt. så imorn får ja sovmorgon. sen ska ja sola om vädret är bra. Och sen när jenny slutar ska ja hem till henne! Vi ska nämligen till kusten i helgen! :) underbart med jennysötnos.

och kvällen har varit jättebra. Vi har bowlat. jag kom på fjärde plats. före annsi o J. J kom sist för övirgt ;) sedan åt vi på mummel. en jättebra kväll helt enkelt.

Och nu är det "sommarlov"

natti natti

ny resa på gång

Igår bokade jag och jenny flyget till barcelona. VI åker dit den 4 sep. och gud så kul det ska bli. storstad, shopping, sol, värme, mysiga kvällar och jag&jenny. helt underbart. Hoteller måste vi boka snarast. har ett på gång.

Igår annars träffade även jag sofia och linda på stan och sedan en fika på pims. trevligt. :)

Och så dagen. Slutade tidigare för att åka till vårdcentralen och kolla örat. sedan följde jag med mammi o handla och sen har ja suttit ute på baksidan med två tidningar och min ipod. himla bra med lite sol igen.

och föreeeesten tjejer. nu är det mindre än 2 veckor kvar till cypern. <3