en helg på västkusten

som sofia tidgare skrivit. detta är också en varning för ett långt inlägg ;)

Helgen har varit jättebra! Var ledig på fredagen så solade lite hemma innan jag och jenny tog tåget mot götet för att sedan byta till stenungsund. Väl framme hos jennys föräldrar gick vi ner och tog ett bad i havet. Satte oss på klipporna och njöt av värmen o det fina vädret. Sedan upp till huset igen. duscha och åt god mat.



På kvällen sen gick vi ner till klipporna igen. drack cider och lyssnade på musik. mysigt. Vi gick sedan till ett ställe vid bryggan som hette hamnkorgen






På lördagen ställde vi väckarklockan och vaknande till klarblå himmel. Vi åt frukost och gick ner till havet. åh så fint det var. Jenny läste bok och jag lyssnade på ipod. :) Runt en två tog vi även en promenad in till city för en snabb shopping. Köpte varsin klänning och nagelack.




Senare på eftermiddan vid halv fyra gick vi tillbaka till huset. Jag hade bränt mig lite, jenny också till och med. Vi tog oss en promenad in till stan igen och satte oss på hamnkrogen och tog varsin coca cola. det behövdes i värmen. Sedan tillbaka för ytterligare en jättegod kvällsmat. Sen satt vi på altanen hela kvällen, drack lite cider, pratade, lyssnad epå mysig och hade det allmänt bra på vår semester.


Vi fortsatte vårt festande nere på hamnkorgen igen. nån drink, nån cider, nån shorts sådär. Himla trevkigt hade vi det. Blev även bjudna till en båt som låg vi hamnen som vi kika in en stund i.


På söndagen sen var det dags att gå upp och åka iväg till strömstad där johanna jobbar över sommaren. Vi hade dock inte lika tur med vädret där men vi spelade lite biljard, åkte till köpcentrum, lagade mat och kollade på mordkommensionen. På måndagen sen åkte vi vidare till götet för shopping. Handlade ytterligare en klänning och en tshirt.


Som ni förstår var helgen jättebra och en kanon bra start på min semester

Kommentarer
Postat av: jenny

det är så sommar ska va, varm,solig (lite regn) o med bra sällskap. <3 tack för den världens bästa lina

Postat av: Elin

gud va fina bilder lina, ni ser ut o haft det jätte bra! saknat er! Cypern på måndag, fullt ös! pusss på dej <3

2008-07-09 @ 12:39:05
URL: http://eliiine.blogg.se/
Postat av: Linda

Låter som ni haft riktigt bra :D Jätte fina bilder sötnos! Pusss ska bli kul på fredag!

2008-07-09 @ 20:48:20
URL: http://liiindab.blogg.se/
Postat av: Jessica

Verkar som ni haft en bra helg. Ser jätte fint ut på bildern. <3

2008-07-10 @ 16:28:44
Postat av: Mister J

Supernice! Du skulle tagit med lite "kust" hem till oss andra =))

2008-07-11 @ 01:11:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback