film efter film

Nu på eftermiddan och kvällen har jag kollat på filmer. smekmånaden, shrek, linas kvällsbok mm :P annars idag var ja o jenny på stan och kika. la undan en mysdräkt i lila..

i går var det fest. Jag och Jenny åkte hem till Linda och drack, spela spel och prata. Hade en himla bra kväll med er tjejer, så kul vi hade! massa skratt och dans! efter vår förfest gick vi ner på stan och till voda! Tidgare på dagen var jag i tibro med mamma o pappa sen åkte vi o köpte en ny mobil till mig. W580i som ja älskar =)

I fredags var det en lugn kväll, kolla idol och film=)

imorn är det jobb igen, jag orkar egentligen inte men måste =/

gonatt på er!


Underbar och älskad av alla

(och på jobbet går det också jättebra)

image151
Idag efter jobbet gick jag jenny och daniel på bio, vi satt själva och kollade på den här filmen, underbar och älskad av alla. Den var väl sisådär. Idag spelade ja o jenny bort varsin biobiljett mot jonis, det var jämt in i det sista men han hade en luring kvar i slutet. Dubbelorder, kan vi ha sån otur? Ja tydligen!  Men nu har vi två kvar, eller jag har 4 kvar, men vi delar så kan vi gå på två bios efter nästa vecka. mysigt japp.

Nu är det dags att sova, god natt :)

giganternas kamp

idag fick vi reda på att vi vann giganternas kamp på jobbet vilket innebär massa pengar till en fest för oss arbetskamrater =) brabrabra! idag bjöds det även på tårta efter vinsten.

Just nu sitter ja o väntar på att idol ska börja så man kan få se vem som åkte ut idag. alla var bra iaf tyckte jag. sen får jag väl se om ja orkar film eller något sånt :)

och nu har vi bestämt att vi ska på bio några från jobbet! Ska bli mysigt! underbar och älskad av alla. hoppas den är bra! är så himla sugen på bio..

love actually

himla söt film tycker jag, love actually.. Innan kollade jag på Beck- Det tysta skriket. Tyckte inte alls att den var så dålig som alla andra verkar tycka. kanske inte den bästa beck men inte kass..

Idag annars har jag och jenny varit hurtiga! Cyklade ner till stan, kollade runt, drack cola på rådhuset ute i solen, mysigt. Sen cykla vi vidare till elgiganten och maxi och kika runt där..

nu ikväll har jag lagat mat tills imorn, kollat på filmerna jag nämde innan och myst i min nya morgonrock som mammi köpte till mig igår. Igår var jag nämligen på stan med mamma, köpte lite småsaker till mig och så.
på kvällen fest jag med mina vänner som jag saknat mycket. kul att träffa er! <3

imorn ska ja jobba, utan jessica :/ tråkigt.. sen vill jag på bio på kvällen, underbar och älskad av alla (och på jobbet går det också bra). Kan vi inte gå på den ? Några som är sugna?

nu ska jag se på mer kärleksfilm och må bra! casanova

natti


jag vill ha fredag idag

åh vad skönt och vilken tur att det är fredag för jag är helt slut och behöver ledigheten nu! Ikväll ska jag verkligen ta det lugnt. äta god mat här hemma, kolla idol, och sedan film..

imorn ska jag till stan med mammi och kika lite. senare på kvällen ska ja träffa lite vänner och festa? hur man nu ska orka det :P blir nog kul iaf. saknar iaf mina vänner som jag inte sett på ett tag <3

Jag vill ut och resa.. till prag, london, cypern, turkiet eller något annat bra ställe.
Bilder fårn prag och ayia napa! =)


image147  image150

image149  image148

bridget jones

Efter jobbet idag åkte ja o jenny hem och kikade på idol som pap spelat in =) erfter det kollade jag på bridget jones och den är ju så himla himla bra! Blir glad av den filmen =)

idag på jobbet gick det lite bättre och hade kul sittandes med mina vänner =) gott med pizza då vi tjejer vann gårdagens tävlingen. Vann även dagens tävling om att sätta mest golfbollar så imorn kanske killarna kommer i kjol? haha

innan jobbet gick ja o jenny iaf på stan. hittade en söt tröja som ja köpte..jenny hittade också lite fynd.

nu är det snart dags att sova, är lite trött faktiskt.

inför helgen hoppas jag att träffa lite vänner ja inte sett på ett tag? fredag passade det? =)

go natt.

tjejmaffian

det kallas jag och mina tjejer på jobbet! vi håller ihop och tur är det för jag är så glad att ni är där med mig 12.30-21.00. =)

ikväll ska ja (som vanligt) kolla på film, är så sjukt trött så kommer sen somna gott i natt..

den svaga länken

ja igår var en sån där riktgt mysdag med massa film och tv. jag och robert hyrde tre filmer varav vi såg tv av. men först började vi med svensson svensson som hade seriestart. det  var kul, bra att det är tillbaka! =) senare var det äntligen dags för beck den svaga länken. jag älskar alla beck. Catch & release var nästa film, också bra! kärleks film gillar jag!

idag nu då.. ska nog åka och titta på mobiltelefon. vet inte vilken jag vill ha. Någon som har något förslag?

det här är iaf de två jag kikat mest på..

    sony ericsson              sony ericsson
            s500i                             w580i

image146image145      

helgen är här

Åh vad skönt, en veckas arbete är slut och nu är det helg.

Efter jobbet idag träffade jag sofia och linda. vi satt först hemma och myste o prata och sedan gick vi vidare till pims, vi åt nachos och drack vin innan vi gick vidare till voda! Hade en himla trevlig kväll iaf =)

Imorn ska jag sova så länge ja kan så jag riktgt kan vila ut :) underbart. sedan blir det mys och ta dte lugnt resten av helgen. kanon alltså!

kvällens

- Idag är jag ledig, skönt :)

Utbildningen som försäljare har gått bra och det verkar kul =) imorn ska vi börja lära oss om det vi ska sälja! så vi har all info. Det behövs!

Idag var jag som sagt ledig. Gick ändå upp ganska tidgt och kolla på tvn och lite så. var även iväg på intervju för helgjobb, hehe.. sen efter det gick ja o jenny på stan! Köpte mig den lila sjalen som jag kikat på ett tag. på eftermiddan var ja o mammi iväg o kolla blommor till mig .

nu på kvällen har jag lagat mat som ja ska ha med till jobbet imorn och kollat på idol som var bra! Nu ska jag nog kika film eller något som går på tv. småkollar på heros just nu faktiskt, det verkar bra men jag kommer ändå inte kunna följa det för jag slutar ju nio varje dag :P ne juste kom just på att dte är top model nu så trean ska på..


måndag

det känns konstigt att säga att jag varit och jobbat idag nio-fem men det har jag, eller aa jag går utbildningen så ja ska börja arbeta nästa vecka men ändå. jag är där o gör va man ska :) men det verkar faktiskt bra tycker jag, kommer nog trivas där. mycket unga männiksor där att lära känna.. jag gick och åt lunch med jenny jessi sanna och sofia på krikelin då vi upptäckte att kuponger från mathäftet gällde kvällstid mest..

tyvärr är jag lite sjuk. jobbig förkylning och ont i både huvud och hals :/

ikväll blir det att kolla på film vilket är himla mysigt och avkopplande tycker jag. tog nyss en varm och skön dusch nyss för att bli lite varmare.





utbildning

imorn ska jag jenny o jessi iväg på utbildning för att sedan en vecka senare börja arbeta:) Har varit ledig i ca 3 månader nu så känns lite jobbigt o nervöst att börja med något nytt men allra mest känns det bra! Måste börja ta tag i saker nu.

imorn ska jag jenny jessi och sanna ut o äta lunch vilket kan bli mycket trevligt! :)

i helgen annars hade vi överaskningsfest för julia vilket blev mycket lyckat. bra sällskap och kul fia med hutt ;)
ikväll blir det att ta det lugnt framför tvn vilket jag älskar!

sjukt bra

jessica fick också jobb på samma ställe som oss, kommer nog trivas kanon med två av mina bästa vänner där! :)
sen får vi pengar så vi kan hitta på allt möjligt skoj och spara pengar till våran sommarresa! för den blir väl av? ayia napa 08? eller är ni sugna på något annat? miami beach kanske? det är jag!

idag var ja som sagt på stan med mam, sedan sola ja med jenny. det tog lite ja :)
i helgen blir det kanske lite fest och mys! kanon alltså

- jobb, jobb, jobb


Ja vad skönt att ha ettt jobb nu, äntligen! Både jag och jenny fick det så känns ju mycket bra! Hoppas på jessi och sannni också nu! <3

ikväll blir det idol och så kommer robert hit så ska vi umgås!
imorn blir det stan med mammi + möjligen maxi.. efter detta ska ja o jenny sola också!


Beck - gamen

ja jag ska nog sätta mig framför tvn nu och kolla på beck som är så sjukt bra! :) Hoppas gamen blir en posetiv överaskning. sen ska jag sova för har ett viktgt möte imorn på morgonen så måste vara pigg och fräsch!

förövrigt har jag haft en hel underbar kväll med sofia och linda, kärlek där va ;) så himla kul att idol börjat också!

go kväll..

16:09

igår kom sofia hem från grekland och idag kommer hon och linda hit. jag längtar så mycket tills klockan blir sex nu! sen ikväll ska vi kolla idol såklart och se hur det verkar nu iår. bra hoppas jag verkligen:)

idag annars var jag i skolan och fixade referenser till jobb så det känns bra!  tack linda för att du gjorde mig sällskap. får hoppas på det bästa framöver.

aja, nu ska ja kolla tvn lite och vänta på att mina vänner kommer hit och förgyller min kväll! <3

söndag

ja helgen har varit riktgt bra. dock måste jag säga att matfestivalen var lite till en besvikelse. fanns inte så många tält som det brukar och så regna det ja. men båda festerna i helgen blev lyckade och voda blev helgens ställe senare på kvällen. var himla kul att träffa alla igår måste jag säga, man saknar alla ganska mycket så är kul när många kan ses samtidgt, mer av det tack!

Idag ska jag slappa, se på film och äta något gott och helt enkelt bara ta det lugnt.

image140