rödtorsdag




Igår efter jobbet åkte ja hem till jenny innan vi fortsatte till lite förfest hos soundes. Sedan blev det bogrens. Och ja åkte hem ganska tidigt. För idag har ja tillskillnad från alla andra jobbat.

Nu sitter jag och gör ordning mig inför ikväll. Jenny kom hit precis. Vi ska börja lite här sedan ska vi fira sanna som fyller 20. fest ikväll alltså. ska bli skitkul.

Nu ska jag fixa en drink.

puuss

en söndag



å vad skönt att man fick ställa tillbaka klockan i natt så man fick sova en timma extra. Ändå vakna ja väldigt tidgt fast somna om så det gjorde inte så mycket. Ja har träffat jenny idag igen. Vi gick på stan, fika på rådhuset och tog en promenad till maxi o kolla de nya affärerna som öppnat där. Mysigt. Sen har ja legat i soffan och kollat på film. det är mysigt det.

Nu ska ja sova snart. Ska ju upp och jobba imorn. Känns inte så lockande när jag är så här trött. men som sagt. läggdags snart.

jag sökte dig och fann mitt hjärta.

Igår kväll kom vi hem från mässan. Hade lite problem att ta oss hem från jönköping. Körde lite fel. Men på kvällen åkte ja till jenny. Vi fika på pims och tittade på the notebook. dagboken-jag sökte dig och fann mitt hjärta. Gud vad söt den är.

Men mässan här då. Åkte ner i onsdags. Jobbade, fixa lite på hotellet och åt thaimat. Sedan blev det mys på rummet.



På torsdag blev det också jobb på mässan hela dan. Sedan gick ja anna och linda på ikea och a6. Köpte mig halsduk o vantar. Senare på kvällen basta ja o linda på hotelet och sedan gick vi till carlssons och tog oss en drink. Sedan blev det cider på hotellet.


Fredag. Jobba igen. såklart. På kvällen åt vi på tusen och en natt. Jättebra kväll hade vi.




Och så lördagen. Jobbade till tre. packa ihop. Åkte som sagt lite felkörningar hem.

idag ska ja träffa jenny. vi ska gå på stan lite. och fika eller äta lunch. mysigt. sedan blir det film och ta dte lugnt hemma.

vi åker till jönköping

Imorn bitti åker vi till jönköping på mässa:) så blir borta i några dagar. tills lördag. ska bli kul. Ja o anna har lite planerat där borta. Vi ska bland annat till a6 och ikea. Och så ska vi hinna med nån myskväll framför tv. mysigt ska det bli iaf.

Idag har ja varit på stan med jenny. Köpte mig ett par nya byxor. Och lite annat också. Har även packat allt ja ska ha med mig och kollat på film.

och nu ska ja snart sova. god natt

gissa vad jag har gjort idag?

Jo varit med jenny på pims. Café pims och te är det som gäller nu för oss. Det är mysigt o sitta där, pratar om allt möjligt. Sedan promenera vi runt på stan och fönstershoppade. Lite kallt var det.

Ikväll ska jag nog börja packa lite inför onsdag. kanske kolla lite tv också.


det blev bogrens




igår kväll åkte ja jenny och sofia hem till linda. Köpte ( eller fick) pizza. Sen blev dte lite singstar, buzz, prat, dans. skitkul. Senare på kvällen blev det harrys och bogrens. lite dans. tack för en jättebra kväll. ni e bäst.

Idag har ja inte så mycket planer. promenad med jenny blir det nog iaf.

lördag

Hemma från stan nu. Jag och jenny har sprunit runt i affärer men hittade inte så mycket. Jag köpte lite fina smycken iaf. armband i silver. Och så åt vi lunch på pims. Det var gott. en mysig dag.

Nu ska ja snart duscha o fixa till mig inför ikväll. Då blir det som sagt fest med mina tjejer. ska bli så himla kul. saint tropez ikväll.


äntligen helg

Åh vad skönt med helg. Har Legat i sängen i ett par timmar nu och sovit. Väldigt skönt. Ikväll blir det myskväll hemma. ska ligga i soffan och kolla idol och nån film.

Igår hade jag jättekul. Kvällen började hemma hos jessica. Ja jessi och sanna innan vi tog taxi till soundes. Senare kom även elin med nån/några arbetskamrater. kul:) Efter lite förfestande gick vi in till stan.



Och så in på bogrens, dans dans dans. Var längesen jag var där nu ju. Har blivit husaren och vatra bara de senaste. Hittade även pierre ute. Sen blev det väl en ganska tidigt hemgång för mig. Men som sagt. skitkul.


Imorn ska ja och jenny luncha på stan. Som vi börjat göra minst en gång varje helg. Det är mysigt. Imorn blir det pims. Och på kvällen kommer jenny sofia och linda hit. Utgång igen med mina tjejer. Harrys på kvällen. himla bra dag blir det på lördag. Vilket fick mig att tänka på att jag måste städa.

Ne men nu först blir det soffan.

pims återigen

stamkunder snart. Jenny kör te och jag kaffe pims varje gång nu. Idag gick ja jenny och sofia dit runt en halv sex. Vid sju kom även linda. Massa prat och planera mer inför helgen. Och nu är jag hemma igen. Kollat lite tv.

Och imorn ska ja träffa jessi och sanni efter jobbet. ska bli kuul. :) De ska ut. Men ja ska nog bara vara med innan en stund. Köpte lite vin men ska ju jobba på fre så blir ingen sen kväll för mig inte. Lite dans ska jag väl hinna med kanske också.







en promenad

Ja o jenny har varit ute på promenad ikväll. det var ju lite mysigt. Möts på halvavägen. pratpratprat blir det då. Sen har ja kollat på greys. och nu ska ja snart sova. tror jag.

God natt

mysig söndag

söndag. igen. Helgerna går fort. För fort ibland.

Idag tog jag en promenad ner till stan. Mötte jenny. Gick på stan. Vi köpte oss varsin höst/Vinter jacka. Sedan åt vi på pims. mysig dag med min bästa vän.



Nu på kvällen har jag varit på promenad i min nya jacka och ipod. Och kollat på film och serier.

I might need you to hold me tonight
I might need you to say it's alright

anna och lina lyckas igen.


Igår kom annsi hit på kvällen. Vi åkte till china town för att köpa mat. Det skulle ta 25 min men tog 50 min. Som tur va var maten god. Tog med den hem till mig och öppna vinet och kolla idol. Kvällen fortsatte med bra musik, prat, dans, sång, massa videoinspelningar som är himla roliga idag.

"-lina,det är en kork på vinflaskan, -Nej det är bara som vi tror ju. 5 minuter senare. - Det är fan kork anna. - Är det? Då måste vi ha en kapsylöppnare"

Blev iaf lite vin, cider, bacardi razz och goda mjölk drinkar för kvällen. Vi lyckades verkligen för vi hade hur kul som helst. ÅKte inte ens in till stan som var tanken utan fortsatte hela kvällen hos mig. världens bästa annsi och jag <3




Vid en tre somnade vi iaf gott. Efter ja hade pratat med robin en stund så anna hann somna innan mig tror jag. Och nu på morgonen har anna varit jättegullig och städat lite hos mig. Sen åkte vi in till stan och fika och kolla runt. mysigt. Och nu ska vi sätta på en film. mer mys. Så hoppas vi att vi ska må lite bättre snart;)
Tack för en himla bra kväll igår iaf sötis. och idag med :)


en torsdag



God kväll. Idag har jag varit på stan med annsi och pierrisen. Vi fika och kolla runt i lite affärer.
Imorn ska ja och anna kolla på idol och dricka lite vin och ha mysigt. Jag längtar:)


i helgen var vi i stockholm

I fredags åkte jag jenny sofia och linda till stockholm. Åkte direkt till hotellet, drack lite vin o cider. Lyssna på musik, prata och körde våghals. Och senare på kvällen in till gamla stan där vi åt lite god mat och drack lite vin på ett mysigt fik.




På lördan gick vi upp rätt tidigt. Vid lite efter nio gick vi ner och åt frukostbuffe. Det var himla gott. Sedan åkte vi in till stureplan för lite shopping och fortsatte sedan på drottninggatan. Innan vi åkte hem gick vi och åt lite sallader.



Efter stan var vi ganska så trötta. Ont i fötterna (speciellt linda som inte ens kunde gå) så vi vilade lite och gjorde ordning oss. Började med lite cider och vin. Och fortsatte vågals. Sofia fick leka säl, linda apa. jag fick köra lite breakdance. Lite kul.


Här är ja och mina fina tjejer. Klockan blev halv ett och vi åkte in till stan. Gick till stureplan och in på laroy.

På söndagen var vi ganska sega. Låg kvar i sängen ganksa länge. Det var himla mysigt tycker jag. vill ha mer sånt. Sedan packa vi. Åkte in till stan och låste in grejerna. Gick runt i affärer och kikade runt och åt lite mat. Blev även en fika på tågstationen innan tåget gick hem vid sex. Blev en försening på en halvtimme. Väl hemma duscha jag och gick och la mig. typ.

Blev inte så jättemycket shopping för min del. Men hade en jättebra helg med mina godingar. älskar er. <3

Och idag har ja träffat jenny. Vi kolla stan en snabbis och sedan laga vi mat (eller kan väl typ säga att jenny laga åt mig) det mysigt. Du är så bra sötis. Promenera hem. Och nu är det snart läggdags för mig. natti natti.

en stressig dag

Hej. Springer runt flera varv här hemma för att packa ner allt. Efter jobbet imorn åker ju jag och mina tjejer jenny sofia och linda till stockholm. kommer bli skitkul.

Har stressat hela dan. Ja jenny och sofia gick till systemet och fixa lite dricka.  Sedan har ja o jenny sprungit runt på stan i alla affärer för många olika inköp. Lite kläder, lite smink och sånt. Och så sola vi på plaza.

Väl här hemma har jag kollat på idol. Och packat. ungefär hela kvällen. Och det ska ja fortsätta med.




första oktober

Tiden går fort. Oktober redan. Har legat i soffan nu. Kollat idol och gossip girl.

Helg snart. Jag längtar. ja o mina tjejer ska ju till stockholm och shoppa o festa.
Så imorn ska ja träffa jenny efter jobbet. vi ska shoppa och sola? och så ska vi träffa sofia och fixa lite inför helgen.

god natt.