grillning


Träffade tjejerna idag efter jobbet. Vi gick och handla mat och grillade hamburgare. Satt på sofias balkong. Blev lite melon och mycket prat också.

Nu ser jag på morden i midsomer.

dagens utflykt




Idag åkte jag, mamma, pappa, karin och lena till ullared. Vi fick oss lite inhandlat allihopa. För mig blev det massa "bra att ha saker" till lägenheten. Tex en verktygsväska, det passar mig. Så det blev en heldag där. treevligt!

Nu på kvällen har jenny varit här. Vi har suttit på min balkong och pratat. Vi åt melon och drack saft också. Väldigt mysigt.


Den här helgen har ju gått hur snabbt som helst, men den har varit väldigt bra iaf. Och imorn är det jobb igen. Men bara 5 dagar kvar till semester.

ne läggdags, god natt..

sommarkväll i juni


Jag älskar såna här kvällar, känns verkligen som sommar. Blev grillat hemma hos mamma och pappa. Så himla gott. Sedan cyklade jag ner till stan och träffa sofia. Vi stod och valde film ganksa länge innan vi promenera upp till mig. Satt på balkongen och prata, kolla film och åt godis. Mysigt.


18 årsfirande





Igår kväll var jag och anna på födelsedagsfirande hos Frida. Hon fyllde 18. Det var i skara. Vi bjöds på god mat och dricka. Älskar sommarkvällar. Tyvärr är inte skara mycket till utestad så var inget direkt öppet. Vi satte oss iaf på ohlins en stund..

Imorse tog jag bussen hem. Gick av i våmb och har solat hos mamma och pappa hela dagen. Har bränt mig lite i ansiktet. Men nu är jag hemma igen. Ska duscha innan jag ska upp till mamma och pappa igen för lite kvällsmat. Ska bli gott.

the proposal


Vilken mysig eftermiddag/kväll vi har haft jag och anna. Gick på stan efter jobbet och shoppade lite. Sedan åt vi på rådhuset innan vi gick på bio. Blev the proposal. Jättesöt film, verkligen. Den gillade vi, väldigt mycket. Efter filmen följde anna med mig hit så har vi suttit och pratat. mysmys.


vilken solig dag


och jag har sutti inne och jobbat. hade gärna legat ute och solat idag. men vi tog vara på våra raster. Åt lunch utomhus och köpte även glass. Och efter jobbet kom linda och jenny mötte mig så gick vi på stan en stund. Köpte mig äntligen mina underlägg.. Sedan gick vi till voda och åt jättegoda ciabatta.


Och nu sitter jag och väntar på morden i midsomer (och tittar på allsång på skansen). Jag och linda var och köpte glass och stutar innan vi åkte hem. Funderar på en till tvmys nu.

en ny vecka..

Måndag igen. Bara två veckor kvar sedan är det semester.

Idag har jag haft massa att göra. Jag och jenny har varit på stan och elins esplanad. Köpte med mig ett par nya skor, en liten väska, jeansjacka och trosor hem.. Sedan kom mamma och pappa på besök så nu har jag utemöbler på balkongen. Perfekt nu när det ska vara lite finare väder.

Ne nu ska jag fortsätta med min kvällsmat (Smörgås och yoghurt) och titta på sex and the city..

fika på pims

Efter att robin åkte hem träffade jag jenny för våran tradionella fika på pims på söndagar. Trevligt och mysigt.

myslördag, myssöndag

Har varit två väldigt lugna dagar här nu lördag och söndag. Jag och robin har legat i soffan och kollat på ett antal filmer. Mysigt. Igår tog vi en promenad hem till mamma och pappa i våmb för lite kvällsmat. Daniel, karin och lena var också med. Gud vad gott det var. Och jordgubbar till efterätt..

Bror och söta lena.

Daniel gillar allt på en gång. Glass jorgubbar och grädde :)

Älskling i soffan.

Nu ska vi laga mat snart. Både tills idag och till matlådor till mig. Och kolla på ugly betty och desperate..

Midsommar hos sofia, helan gåår

igår blev en bra kväll. Vi var hemma hos sofia allihopa. Jättegod mat (och dricka), roliga lekar, roliga människor och en hel del bra och roliga snapsvisor. Helan gåååår..




midsommar 2009

Idag är det midsommar. Jag och Robin gick upp tidigt och mötte jenny så gick vi till maxi och elins esplanad. Skulle kolla kläder till kvällen. Sedan har vi varit och handlat och hunnit äta mat. Nu ska vi väl snart börja fixa oss för kvällen. Ska hem till sofia för midsommarsfirande. Det ska bli välidgt kul..

Resten av helgen blir lugn och mysig!

en sommarkväll?

Kom precis från en väldigt mysig kväll i stöpen med väldigt fina vänner. Elin bjöd på jättegod mat. Det var soligt och härligt. Ett smakprov på alla sköna sommarkvällar. Massa prat och skratt blev det också. <3






Nu ringde robin så ska stänga ner datan och lägga mig. god natt.

tjejerna och jag

Nu gick jenny sofia och linda hem för en liten stund sen. Vi har suttit och planerat saker här hemma. Framför allt midsommar. Vore väldigt bra med sol och värme. Men man ska väl inte hoppas på för mycket. Det är ju midsommar liksom. Och skövde. Men vi får väl se.

Imorn blir en mysig kväll. Vi är vi hembjudna till Elin. Skulle bli bjudna på god mat och trevligt sällskap. Blir vårat "gamla mediagäng".

Nu är det redan läggdags ju. Snart iaf

en melker?


Om cirka 2 veckor kommer den här söta labradorvalpen hem till oss. Okej till mamma och pappa i våmb men dne ska få bo hos mig ett antal helger också. Så söt är han.

bal i skövde

Idag har jag varit med min bästa vän hela dagen. Gick och mötte jenny i morse så var vi här en stund innan vi gick ner till stan. Sedan mötte vi upp johanna och gick till maxi. Nu på eftermiddan har vi varit och fikat. Och kollat på balen här i Skövde. Endel väldigt fina klänningar fick vi se.


min lördag.

Jag har bytt ut mina partylördagar mot myslördgar. Okej, kanske inte varje helg. Men den här helgen har blivit lugn. Hållt på mycket med flytten och inte känt mig helt bra än heller.

Vi blev ett par stycken där hemma i våmb iaf. Daniel,Karin,Lena och min kusin Hanna var också där på kvällsmat. Trevligt. Jag packade med min ytterligare grejer så jag har mer att pyssla med här hemma

Karin, lena och hanna.

Daniel och sötislena.

Sen jag kom hem har jag hunnit hängt in massa kläder i garderoben. Och så har Linda varit här en liten stund. Pratat och haft mysigt.

kvällsmat i våmb


Nu ringde pappa precis så han ska komma och hämta mig så ska jag upp och äta hos mamma och pappa ikväll. det blir gott. sedan blir det mys här hemma och plocka ordning på lite saker. Kläder bland annat.

första natten i min lägenhet.

Sitter hemma nu och har precis kollat klart på talang. Hemma på billingesluttningen alltså. Det här blir första natten jag sover här. Är lite mer iordning nu också. Mamma och pappa har hållt på och hjälpt mig i flera dagar. Daniel också. Känns väldigt bra faktiskt.

Fick en glad tjej på besök idag också. Världens sötaste lena.


Dagen har annars lugn, fortfarande sjuk. Ska fortsätta ta det lugnt och vila. Att göra en pudel går på femman. Kanske ska kolla på den.

studenten i skövde

Imorn är det student här i staden. Tiden går så snabbt. För två år sen var det vi. Det var en av de bästa dagarna i mitt liv. Jättebra väder och jättebra människor <3




Så annars idag har jag legat hemma. Har blivit sjuk, eller har känt mig dålig hela veckan egentligen. Ont i huvudet och halsen. Hoppas jag blir bättre tills imorn så ja kan fixa det sista i lägenheten + jobba såklart.. Hade ju tänkt sova där första natten i natt men det får bli imorn helt enkelt :)

Nu ska jag sova. God natt.

4 veckor kvar

Gud vad jag längtar till sommaren och semester. Värme och sol. Jag och tjejerna har dock inget planerat det här året. Men vilka somrar vi haft tillsammans. <3

06 åkte jag tillsammas med jenny, jessi sanna och lisa till turkiet en vecka.

07 blev det ayia napa för första gången. Jag jenny jessica och sanna. Två veckor stannade vi där.

08. Jag, elin, jessi och sanna. Napa igen i 2 veckor..

helt slut..

Nu kom jag hem. Jobbat hela dagen och sedan hållt på i lägenheten.. Känns bra med de nya tapeterna och golven. Idag har vi dammsugit och våttorkat. Brabra! Imorn ska vi börja med lite möbler är tanken. Känns bra. Förhoppningsvis kan jag flytta in torsdag eller fredag.

Nu ska jag duscha och äta kvällsmat. Sedan blir det soffan eller film.

fredag i jönköping


Nu ligger vi på hotellrummet. Skönt att ligga inne i värmen. Var välidgt kallt ute i dag på mässan. Regna mycket gjorde det också. När mässan stängde åkte jag och anna till ikea för att köpa det sista som jag behövde. Mamma o pappa var redan där. Och nu har vi varit nere och ätit kvällsmat allihopa och druckit cider.

Resten av kvällen ska vi ligga här. Imorn är det dags att åka hem igen. Ska bli skönt faktiskt. Komma hem. Och träffa robin blir det bästa <3

med jobbet





Sådär. Här har ni kvällen i bilder. En himla trevlig kväll med god mat och bra sällskap. Nu ligger anna och pierre o ser på film. Vi hade iaf tur med vädret igen. Jag ska ringa robin, sedan blir det att sova eller att se på film med pjerka och annsi

god natt.

harrys om 5

Om 5 minuter ska jag annaoch pierre möta chanette och olle så ska vi till harrys ikväll. Ska bli väldigt trevligt.

i jönköping

Har jobbat hela dagen.. Sedan blev det att sitta i baren. Jag anna pierre och olle. Och sedan mat. Scanidc burgare hej. Den kör vi nästan alltid på. Nu sitter vi här. Dricker lite cider och vin och bra sällskap.





<3


På lördag när jag kommer hem ska jag träffa robin <3

då var det dags igen..

Imorn halv sju kommer olle och hämtar upp mig och så ska vi till jönköping på mässa.. Elmia wood. Onsdag-lördag. Nu är det packad och klart. Har en del varmare kläder med mig den här gången. Ska ju bli kyligt. Pierre ska med den här gången också. Roligt! Och nu har vi fått hotell också. Så har lite planer. På torsdag skulle vi hitta på något med jobbet på kvällen. På fredag kommer mamma och pappa ner så ska vi till ikea och köpa lite till min lägenhet.


Jag på elmia i aug.

en fika på stan.


Träffade jenny och linda för en fika på pims. Hann även med en sväng på stan. Hittade en tunika som jag funderar på att köpa. Nu ska jag sätta mig ute och läsa veckorevyn och njuta av vädret.