lite vårkänslor

Har precis varit ute på en långpromenad nu. Gud vilket bra väder, solen skiner och snön börjar försvinna. Och skönt att slippa alla tjocka jackor. Gick runt i våmb och lyssnade på min ipod.


Har hunnit med ganska mycket redan idag. Vaknade ganska tidigt. Låg och drog mig en stund ändå och prata med robin. Sedan upp och börja städa direkt. Nu är det skinande rent. Det känns hur skönt som helst.. Mam o pap fick hjälpa till de också.

I eftermiddag ska vi fira min pappa som fyller år idag. Blir väl lite tårta och sånt. Sedan kommer jenny hit så ska vi förbereda oss för kvällen. Blir förfest hos sofia och utgång på bogrens. Ska bli skitkul.

after work

Idag blev det after work med jenny. Var typ fullt överallt i hela stan så vi sprang runt på alla ställen innan vi slog oss ner. Blev iaf en välidgt trevlig fredagkväll.



Innan idag har jag och jenny varit på elins esplanad. Ännu mer shopping. En jacka, en till ny väska och lite nya hårspännen fick följa med mig hem idag.

Så ska bli så skönt med sovmorgon imorgon tycker jag. Nu blir det väl film eller mys hemma.

min vän blir 21 idag.


Idag blir jenny 21 år. Grattis sötis. Här är en bild från vår underbara resa i barcelona. NY nästa ;)

Så idag efter jobbet blev det promenad in till stan. Jenny mötte upp mig. Vi shoppa. Fick med mig en tröja, väska och örhängen hem. Sedan blev det solning. Efter det gick vi hem till jenny. Sofia och linda gjorde oss sällskap så fick jenny sin present av oss. En parfym vi visste hon kikat lite på. Och så bjöd hon på jättegod pärontårta och päronsaft. Vi planera helgen lite också.


tränat

Klockan är mycket. Men har hunnit med en del idag. Tog en promenad in till stan vid en fyra när jag slutade jobbet. Mötte Jenny. Vi gick på stan. Jag hade bestämt mig att handla nya träningskläder. Vilket min familj tycker är onödigt. Men är ju mycket roligare med något nytt. Fick med mig allt utom ett par nya träningsskor. De var nämligen slut på stadium de jag ville ha. Ett par svarta där nikemärkett var rosa.  Sånt är ju så irriterande när man bestämt sig för något och så finns inte rätt storlekar.  Men det är ordnat nu. Har precis beställt hem dem från internet istället. Så nu på kvällen var jag och jenny på ett aerobics pass, lite svårt tyckte vi, men bra musik var det ju.

Så nu ikväll blir det att ta det lugnt.

Imorn blir det jobb igen och efter blir det att fira jenny som fyller 21 år :)


just like heaven


Kollade precis klart på just like haven. Var längesen jag såg den. Men gud vad söt. Har även hunnit med en promenad idag och handlat med mammi.

Imorn blir det stan med jenny, kolla runt lite och sola :)

på promenad med min ipod

Har precis kommit in från en promenad. Kändes inte riktgt lika kallt ute nu. Brabra. Längtar till vår. Under kvällen har jag även hunnit med att fika på pims med jenny. En sak vi gör ofta på söndagar nu. mysigt med min bästa vän.



Nu funderar jag på att mysa i soffan till en film :)

Helgerna går snabbt.

Igår blev det lite fest hos Linda. Massa skratt, musik och lite sinsing star blev det också. Trevligt trevligt. Sedan pizza slice nere på stan ;)



Så idag har vi bara tagit dte lugnt. Sovit, myst och kollat film. Ikväll när robin åker hem ska jag träffa jenny och köra en pims. Det blir bra.

en överraskningsfest

Igår var det överraskningsfest för sandra som fyllde år :) Det var jag och  volvoarbetare och föredetta volvoarbetare ;) Blev en väldigt bra kväll hos sandra som fortsatte till bogrens. Dansa till poker face fick jag också göra. Tyvärr fick jag ju åka hem ganska tidgt eftersom jag skulle upp och jobba åtta idag.





Så en väldigt roligt kväll. Röd torsdag brukar ju bli lyckat.

Och så idag då. På jobbet gick det bra så kvart över två hämta mamma mig och vi åkte iväg och kolla i lite affärer. Nu blir dte lugnt och mys hemma.

bättre mot slutet..



Dagen slutade bra iaf. Jag jenny och linda åkte hem till tobbe. Mario cart kväll hade vi ;) Blev väl mest prat. Och nu har jag även hunnit med en promenad med min ipod. Skönt att lyssna på musik. Men var väldigt kallt ute.

Ska snart krypa ner i sängen nu. God natt :)

Vilken dag

Verkligen ingeting har gått min väg idag. Så är på ganska dåligt humör. Hoppas det blir bättre nu när ja ska träffa lite vänner.

söndagkväll



Efter att Robin åkte hem mötte jag upp jenny på stan. Vi tog en fika på vårat favorit ställe pims och satt och prata om allt. Väldigt mysigt med min bästa vän! Imorn tar vi stan och solning vi två.

Nu funderar jag på att sätta på en film men klockan är ganska mycket.. hm. Får se vad jag hittar på..

valentines day




Haft en mysig dag och kväll. Daniel, karin och lena kom hit för lite kvällsmat och lite god paj. Sedan spela vi spel, vilket jag älskar. Abolsut överens, jag och robin vann. Fast inte på alias. Men det var kul ändå;) Nu ligger vi och kollar på 50 first date. Mysigt med min favorit. <3

barnvakt.



Idag sov vi länge. Vakna av att mamma ropa vid halv tolv att vi skulle vara barnvakt om 30 minuter. Så det var bara att gå upp och ta på sig och åka iväg. Myste med Lena och gick på promenad. Solen sken så det var väldigt skönt. Nu är vi hemma igen. Blir nog myskväll hemma men får se. Har lite andra bra alternativ också.

Igår hade vi myskväll också. Kolla lets dance och film. mysmys med min favorit.

Fredag är ändå den dagen som känns bäst.

Åå vad skönt med helg. Det känns ju välidgt skönt.

Anna hämta upp mig som vanligt imorse, köpte frulle på donken och åkte iväg till jobbet. Den här veckan har vi variit duktiga med frukost, eller hur anna?

Jobba några timmar fram till lunch. Åkte och hämta upp janbanan. Och vidare till mangos. Jättegod black and white hade de på lunchen. Var trevligt att jan följde med tycker jag.


Min vän janbanan och jag ;)

Efter jobbet träffa jag jenny. Vi gick på stan. Shoppade lite idag igen. Lite smink, hårspännen och sånt.

Söta jenny köpte sig en randig tröja. vi gillar randigt nu ;)

 

i taket lyser stjärnorna


Blev en snabb fika idag med jessi,lisa, sanna och jenny. Jag och jenny sprang sedan runt på stan. jag köpte två nya tröjor. Mötte upp sanna och jessi igen och gick på bio. I taket lyser stjärnorna. Jag vet inte riktgt vad jag tyckte om den. Lite töntig, lite pinsam,vlite seg, mycket snyftande men ändå helt okej liksom.

Torsdag redan ju. Den här veckan har gått fort. Imorn är det fredag. Jag längtar!

Morgonpigg?


Alla som känner mig vet att jag inte är spciellt pigg på mornarna. Idag drog jag mig extra länge men anna och jag hann ändå med och åka och köpa frulle till jobbet. Bra start på dagen för oss som inte brukar hinna med frukost. Är ju bara vi två på jobbet nu också. De andra har semester och en är sjuk. Så vi har det ganska bra, det är lugnt. Blev en ganska bra dag. Vi hade kul jag och min annsianna ;) Hann med lite promenader och affärer under rasterna.

Efter jobbet åkte jag och mammi till daniel, karin och lena. Visst är hon hur söt som helst.


Ikväll blir det att sitta vid datan och kanske kolla tv eller film.

veckan fortsätter

Jobbat idag. Sedan blev det stan. Ja och jenny kolla runt i alla affärer. Jag hitta en tröja. Som jag ska köpa nu i veckan. Och en vårjacka. Får se hur jag gör med den. Sedan mötte vi upp sofia och linda. Vi gick till pims för lite varma drycker. Mysigt.

Och imorn blir det nog bara jag och anna på jobbet. Men vi ska väl klara oss bra ändå vi två.

en fika på pims

Idag har jag fikat med jessica. Mysigt med massa prat. Sedan hann vi med en snabbis på stan och även en solning. Det gillar vi. Längtar bara mer och mer efter värme och sol. vår och sommar.

Jag och anna tog vara på solen idag så tog promenader på båda rasterna. Lite kallt bara.

" -Hej jag heter Anna och jag är sms beroende!
  - Hej Anna"


love is love

Har kollat på heartbreak girl nu. Den var ju söt. Lånade den av anna när hon köpte sina sju nya filmer. Har även hunnit med ett gossip girl avsnitt.

Nu börjar jag bli lite trött, ska nog krypa ner och sova.

Imorn blir det iaf jobb igen, och sedan ska jag träffa jessi. Vi funderar på lite solning, kanske fika, eller stan? Vi får se imorn. Jag tycker iaf att det ska bli väldigt kul.

götet idag

Stannade inte hemma länge. Halv elva i morse tog ja och jenny tåget till götet. Väldigt mysig dag. Fick med mig en hel del fina köp hem den här gången också. Det fick även jenny. Så en bra dag i götet.



Nu ikväll blir det gossip girl och någon film. Myskväll igen helt enkelt.



borta bra, hemma bäst..

Kom hem från malmö nu på kvällen. Halv sju ungefär. Skönt att ha hela kvällen hemma. Har ätit god kvällsmat med mamma o pappa. Och nu kollar jag på medlodifestivalen. Sen blir det nog film. mysmysmys kväll alltså. Tar dte lugnt och vilar upp mig inför imorn. Då ska jag och jenny till götet och shoppa. Ska bli himla kul att träffa dig igen.

Och juste igår var jag på casino för första gången i mitt liv. skitkul tyckte jag. Åt mat, drack vin och någon drink. Inget spelande blev det för mig och jörgen. Vi satt och lyssna på musik istället. trevligt där också. Hade bara ett problem, okej 2. Man fick varken ha mobil eller kamera med sig..  Men några bilder på hemvägen hann jag med iaf.


i malmö

Sitter på mitt hotrellrum i malmö nu. I tisdgas byggde vi monter och igår och idag har det varit jobb på mässa. På kvällarna har det blivit lite god mat och några cider. Så har inte hunnit med internet  men idag var vi allihopa väldigt trötta. Vilket betyder mer tid för internet. Skönt att ta det lugnt idag tycker jag. vila inför de sista två dagarna..




Förresten, saknar er där hemma.

Imorn åker jag till malmö


Haha typ likadana bilder va? Det här är iaf jag och världens sötaste tjej. Jag har nog inte nämnt att jag är faster nu.

Så idag har jag haft fullt upp. Slutade fem. Åkte hem till daniel karin och lena. Sedan fortsatte jag ner till stan, fika med jenny på pims. mysigt. Och sedan var det bara hem och börja packa. Jag ska ju till malmö imorn och blir borta tills på lördag. Det är mässa som gäller :) Alltså kom på en sak under kvällen. Att packa och välja kläder och sånt är jag sämst på. Jag har med mig hur mycket som helst. För mycket den här gången. Hmm.

Ska väl fortsätta nu.

ändrade planer.

Efter många om och men vågade anna tillslut bjuda ut mig på date. Hon plockade upp mig och vi åkte ner till stan. Idag blev det Rhodos och vi åt bröd o tzatsiki till förrätt och sedan blev det pasta. Jättemysigt med roliga samtalsämnen och mycket skratt. Efter detta tog vi en promenad tills vi börja frysa. Åkte till elins esplanad och anna fick med sig sju filmer hem. Mysiga komedier.



Jag med mobilen, skräll va?

Promenerade runt i stan det var ganska dött med folk.

Vilken mysig söndag det blev iaf nu anna.
Nu blir det nog film iaf.

Och vi hamnade på bogrens..

Lördagskvällen blev hur bra som helst. Jenny kom hit. Vi öppna en vin, pratade, lyssnade på musik, öppnade en flaska till, pratade ännu mer, kollade bilder på hundar (hmm?) och hade det väldigt bra. Tog oss varsin god drink också. Sedan iväg ner till stan och forsatte kvällen hos jenny och anders. Jessica hittade även hon dit. Stannade där ett tag innan vi gick iväg till bogrens. Dansa dansa dansa och gå runt och träffa och prata med folk. Elin och lisa var redan där också ja. Kvällen slutade tillslut med en pizza slice för mig och jenny. Nya stället efter eurobaugette brann ner. Jenny tycker vi ska köra på det efter varje utekväll nu;)







Så nu är det söndag redan. Helgerna går ju så himla fort. Nu ligger jag iaf i sängen. Funderar på att gå upp. Gå ut och ta en promenad kanske. Eller mysa i soffan och kolla film. Båda borde jag ju hinna med.