shopping

Slutade tolv idag. Jag anna och jan åkte och luncha. Sedan blev dte solning för mig o jan. resten av dagen sprang jag runt på stan med sofia och linda. Shoppade en del olika saker. Dataväska, klänningar, linne och dricka tills imorn naturligtvis. Men gud vad mycket folk det var på systemet idag. Sedan blev det fika på pims och planera morgondagen.

Jag längtar tills imorn. Blir nog en riktgt bra nyårsafton i år :) Börjar hos sofia. Lite middag med tjejerna. Sedan ska vi på fest i vasastan. braaaaaaaaa!

host

Jag känner mig lite sjuk. Men bara lite. Hostar och tappar rösten ibland.

Nu har vi bara en halv dag kvar. Sedan blirb det en veckas ledighet. Och imorn ska ja sola. Sedan träffa sofia och linda. Och kanske jenny en stund. Hon är också sjuk.

Och ja måste bara säga att det är ju hur bra som helst med bärbar. Ett otroligt bra köp.


jobb imorn

Så imorgon blir det ingen sovmorgon. Ska upp ganska tidgt och iväg till jobbet. Bara en och en halv dag. Så det ska ju gå bra. sen blir jag ledig igen. i en vecka. Gud vad skönt. Och imorn ska jag klippa mig. Det blir bra, är slitet. Och så ska ja kanske på stan med jenny. eller om vi tar det på tisdag?

Jag har iaf haft en väldigt bra och mysig helg nu. Mmm jag har varit med Robin. :)

juldan

Igår var det fest. Jenny kom hit o vi gjorde ordning oss. Sedan åkte vi till sofia på lite förfest. Skitkul. Massa prat, musik, ölpyramiden i massa mer :) Sedan blev det bogrens/harrys/depå. Mycket dans och lite drinkar ;) Ni är så bra!





Och idag har jag köpt en ny data. En bärbar. :)

dan före.

Så idag har varit en stressig dag. Vi slutade ju som sagt vid lunch. Hem och vänta in mamma. Sedan iväg på ärenden och sedan stan. Köpte lite julisar. sista dan. det var ju bra. Och sedan åt jag och jessica en väldigt mysigt lunch på stan. på voda. Hon ska ju till thailand snart. Jag är avundsjuk på dig jessica!

Nu ska jag iaf bara ta det lugnt. vänta in morgondagen. typ. kolla på någon film blir det.



bara en dag kvar

eller okej. en halv. I morn jobbar vi halv dag. sedan blir vi lediga i några dagar. Gud vad skönt.

Så imorn ska jag o mammi på stan och köpa julklappar (nej jag har faktiskt knappt köpt några än) Sedan ska jag fika med jessica. Det blir ju mys.


är det fest så är det.

Lördags kvällen började hemma hos jenny. Stannade till åtta sedan gick vi vidare till jennys arbetskompisar. Väldigt trevligt hade vi. Bogrens blev det sen tills jag och linda fick ont i fötterna och gick hem ;)







Och idag är jag väääldigt seg. Trött. Men vi har iaf varit och köpt julgran idag och nu ska vi julstäda mitt rum. plocka ordning på allt. Vill bli klar snabbt så ja kan lägga mig i soffan o kolla film.

Imorn är det jobb iaf. Ingen ledighet här än.. men snart så..

Vilken bra kväll.

igår var det dags för julfest med jobbet. Jag anna och pierre började här hemma hos mig. Lite sing star, fördrink och prat. Sedan åkte vi och mötte upp de andra på mummel. Åt jättegod mat, drack gott och det blev en väldigt bra kväll. Runt en elva-tolv fortsatte pierre och jag till husaren.





Och idag har jag och jenny varit på stan. Kollat i affärer och lunchat. Nu ska jag börja göra ordning mig för kvällen. Ikväll blir det nämligen fest. igen. Jag och linda börjar hos jenny innan vi ska iväg till jennys jobbkompisar. Kommer bli skitkul. bogrens ikväll va?


julfest

Ikväll blir det julfest med jobbet. ska bli kul. Vi ska till mummel :) Annisen och pierre ska komma hit innan en sväng. treevligt! På kvällen sen ska vi nog ut. husaren?

Och imorn blir det shopping med jenny. och sen på kvällen ska vi ut. igen. bogrens blir det nog då:)

juuuste. Gårdagen också. Jag Jenny och Linda åkte hem till sofia. Åt varma mackor, kolla på bonde och drack vin. Och det pratades en hel del. guuuud vad roligt vi hade. Ni är så himla bra.

Nu ska jag duscha och börja göra ordning mig för kvällen.

min första julklapp

Idag köpte jag min första julklapp för iår. Brabra. Är ju bara en vecka kvar till jul.
Annars idag har ja inte gjort alls mycket. Vilat. Varit iväg med mam o pap på media markt, mio och chilli.

Börjar känna mig lite sjuk. Ont i halsen. Ont i huvudet. Idag är inte världens bästa dag för mig. Men jag tror morgondagen blir bättre.

Ska ju jobba imorn. såklart. Sedan ska jag och min bästa vän till stan och elins esplanad. Vi ska shoppa ja och jenny. Sedan ska vi förbi hem till sofia. Det blir bra.

Nu ska jag sova. god natt.


Fields Of Gold

You'll remember me when the west wind moves
Among the fields of barley
You can tell the sun in his jealous sky
When we walked in fields of gold

So she took her love for to gaze awhile
Among the fields of barley
In his arms she fell as her hair came down
Among the fields of gold

Will you stay with me will you be my love
Among the fields of barley
And you can tell the sun in his jealous sky
When we walked in fields of gold.

Anna gillar inte vi den här låten?

partylördag

Igår blev en bra kväll. Jag och jessica. Kan ju inte bli annat än bra. Vi började hemma hos jessica. sjöng massa. Dansa massa. Gud vad roligt det är. Prata och hade det bra. Lite senare på kvällen kom soundes. :)


Sedan gick vi ner till stan. Och in på bogrens.

Och mitt ute på gatan vem tror ni jag träffar? Min vän daniel som kommit hem från los angeles. Då blev jag glad. Jag tycker om vårat prat.


Så idag mår jag faktiskt inte så bra. Trött. Tanken är nu att jag ska ligga i soffan och kolla film hela dagen. Det är ju mysigt.

Hem till jessica

Sitter här hemma och lyssnar på musik. Snart ska jag till jessi:) Lite dricka, lite prat, lite dans, lite sång och utgång. <3


en lördag

Kom precis hem från stan. Jag och jan och kikat runt i affärer, lunchat och solat idag. Trevligt var det! :)

Ikväll blir det fest. Jag och jessi ska ut. bogrens eller husaren? Det får vi se. Kommer bli skitkul iaf.

så nu är det helg.

Känns väldigt skönt. Och nu kom jag precis hem. Jag och Anna hann med en sväng på elins esplanad innan också.

Idag är planen att bara vara hemma. Ligga och kolla på tv och film. Det är ju mysigt. Imorn blir det lite mer händelser tror jag.

puusss!


Your guardian angel

Hej! Kollade annas blogg nyss och hon la upp den här låten.

Seasons are changing and waves are crashing
and stars are falling all for us
days grow longer and nights grow shorter
I can show you I'll be the one.

I will never let you fall
I'll stand up with you forever.
I'll be there for you through it all,
even if saving you sends me to heaven.

Cause you're my
you're my, my,
my true love,
my whole heart,
please don't throw that away.

Cause I'm here, for you
please don't walk away and
please tell me you'll stay, stay..

Use me as you will
pull my strings just for a thrill
and I know I'll be okay
though my skies are turning gray.

I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
even if saving you sends me to heaven.

Idag blirb det jobb. och sedan stan eller elins esplanad.

det är helg snart

Och jag älskar helger. Å vad bra! Och det här blir nog en bra helg. Det tror jag.

Och så dagen då. Efter jobbet gick ja in till stan. Träffa jenny. Sola. Här hemma har jag kollat på gossip girl och film.

bonde hos jenny

Jag och jenny har varit ute på en promenad. Var kallt ute tyckte vi. Sedan gick vi hem till jenny och titta på bonde söker fru. myspys hos världens bästa.


Och nu börjar helgens planer bli klara också. Bra! :) Snart är det ju faktiskt fredag.

husaren

Väldigt bra kväll igår. Jag och sofia åkte hem till jan innan vi alla drog ner till husaren.




Idag har det varit lugnt. Var nere på stan med jenny en stund. Och så har jag legat och kollat på tv.. ska fortsätta med det nu.

hemma från götet



Gud vad bra vi har haft det. Jag och Anna.
Vi åkte till götet efter jobbet igår. Gick till hotellet och sedan till jul på liseberg. Det var väldigt mysigt. Vi gick runt. Åt lite gott, drack lite cider, åkte nån karusell och prata.


Efter liseberg åkte vi tillbaka till hotellet. Gick till bubbelpoolen och bastun och hade det skönt. Väldigt bra tyckte vi!

Sedan var det dags för kvällsmat så vi gick till en resturang. Resten av kvällen hängde vi på vårat hotellrum och hade det allmänt trevligt med lite dricka. sedan forsatte vi lite nere i baren :)


Och idag vakna vi runt en nio. Låg och drog oss och slappa i sängarna. Sedan var dte god god hotellfrukost. Och sen slappa vi lite till innan vi gick på stan. Mötte även jenny och vi gick och fika/åt. På gott men kallt ställe.

Sjukt bra har det varit. Tack min annsianna!

Får se vad som händer ikväll. Något kul blir det. :)

morgon i götet

God morgon. Jag och anna har vaknat. Vi ligger och myser på hotellet. Ska snart ner och äta god hotellfrukost. Sedan ska vi shoppa här i göteborg.

Igår hade vi det väldigt bra. Berättar mer sen..

:)

götet för mig och anna

Imorn åker jag tillsammans med min vän anna till götet. Kommer nog bli sjukt kul. Det blir det alltid för oss två. Ska på jul på liseberg, ut och äta, bada och basta, dricka lite och kolla stan på kvällen. Ska bo på ett hotell vid stationen typ. Och på lördagen blir dte hotellfrukost som vi gillar och sedan blir dte shopping hela dan. jag längtar!

Idag har jag haft massa att göra. Har köpr en ny tv. Äntligen måste jag säga! Varit och handlat med mamma och så har jag träffat Söder. Det var ju längsen så det var kul :) och så har ja packat. Väskan blev  full.

Nee nu ska jag lägga mig men först prata i telefon:)

God natt

promenad

Jag och jenny har varit ute på promenad. I slask regn och snö typ. Inget kul väder ute inte. Men trevlig sällskap. Följde med henne hem en stund sen. Imorn ska vi iaf på stan och kolla + fika på pims.

Och imorse gjorde jag något som typ aldrig hänt tidigare. jag försov mig. Japp klockan kvart i åtta ringde anna och väckte mig och sa att hon var utanför mig om tre minuter. Lite bråttom, men upp kom jag och snabbt gick det. ;)

mysigt på bio

Blev bio igen. Gick med jessica sanna lisa och elin. twilight ;) väldigt fin och bra ju.