lördag



Vaknade vid en halv åtta idag. Jag och mamma skulle nämligen iväg o handla. grill bland annat till mig och sedan en massa annat. Vi köpte lite nybakat bröd och så till frukost sen också. Sedan hela dagen har jag legat ute i solen. Hade min ipod, lite tidningar solo och cosmopolitan, och så börja jag läsa gossip girl. Fick ju med en sån tunn liten bok från veckorecvyn för ett antal månadersen. Och jag älskar serien så boken gilla jag också..

och så gårdagen, ja jenny jessi elin och sanni hade picknick i boulonger. Lite frukt och sånt, lite cider också. mysigt, varmt och skönt hade vi också. sedan vidare på lite fester med volvofolk. sedan gick ja jenny till husaren. jessi och sanna kom också dit lite senare. Där mötte vi även en glad sofia. Himla bra kväll tycker jag :)


Nu ikväll blir det grillning här hemma med familjen. och sedan film ikväll. What happens in vegas. Av det ja hört tror jag att det är en film som faller mig i smaken.

Takida - Reason To Cry

All I want
All I need
Is to make you breathe
All I want
All I need
Is to make you breathe

And you're not coming back
I got a reason to cry.

__

Takida har himla bra o fina låtar tycker jag!

Gårdagen var helt underbar, berättar senare. då kommer även lite bilder. Nu ska jag nämligen ut i solen :)

onyttig?

japp ida har jag varit himla onyttig. Efter jobbet idag träffade ja nämligen jenny jessi och elin. Vi kika stan + fika på pims. ja o jessi dela på natchos. sedan cykla ja o jenny och hämta våra grejer som kom med ellos på posten. jag fick mina nya skor. älskar dem redan. sedan mötte jag upp sofia och linda. Vi åkte bil upp till simsjön för lite piknick. så en himla mysig dag har jag haft det <3



som ni förstår ställde vi in träningen och njöt av sommaren och vänner istället.

midsommar?

vänner, vad ska ni/vi göra på midsommmar? något planerat?




en tröttis

jag är trött. har lagt mig halv tio ungefär hela veckan, vilket inte är vanligt för mig. Jag förstår inte hur mycket man ska behöva sova?

Idag annars var en himla mysig dag. Cykla in till stan från jobbet, mötte upp jessica. Kolla stan efter lite klänningar och fika sedan på voda. Sedan handla jessi lite mat innan vi begav oss hem till henne. Sedan cykla jag hem till mig. lyssnade på lasse lindh och lars winnerbäck i ipoden.

Väl hemma har jag inte hunnit med så mycket, kollat på ugly betty och läst cosmopolitan, solo och veckorevyn. Vilket ja ska fortsätta med om en stund också.

ondsag den 28:onde maj

sitter på jobbet här nu. Har haft lunch här precis. ja o jimmy köpte sallad på prima. (Igår åt vi pizza där) men idag tog vi med oss tillbaka hit.

Idag ska ja möta upp jessica efter jobbet. eller jag cyklar dit när vi slutat båda två. Vi ska kolla in stan lite snabbt o ta långpromenad :) det ser jag fram emot mycket.

KRYA PÅ DIG ANNA, det är lite ensamt här på rummet ;)

lite sommarkänslor

åh jag älskar sånt väder som det har varit idag. Och de senaste dagarna. och det skulle ju fortsätta till helgen. underbart.
Idag cykla ja iaf hem efter jobbet. runt en halv fyra. Solade lite här hemma och följde med mammi på lite ärenden. Och nu är robert här. vi ska kika film.





träning

har hunnit duscha o ätit efter träningen nu precis. Gick ganska bra även fast både ja o jenny blev ganska trötta efter passet. Då var det dags på torsdag igen?

innan detta gick ja på stan med jenny o annsi. Hittade en himla massa ja ville ha. hehe. klänningar o annat sommrigt.

och på tal om sommar. jag behöver sommarlov som ja säger. semester heter det ju egentlgen nu. längtar så sjukt mycket till ayia napa och mallorca.



ikväll blir det väl tv eller film.

på jobbet

sitter på jobbet nu, är lite sliten måste jag medge. men funkar iaf :) fick en ledig dag igår också nu ju. och nästnäst vecka är det dags att åka till umeå istället. Blir en betydligt längre resa dit och hem.

Igår umgicks jag med jenny, vi gick på stan och åt mat på rådhuset och gotta oss i solen. På kvällen grilla ja o robert. sommarkänsla ja visst,

Nu ska vi luncha, är lite hungrig. och efter jobbet ska jag iaf träffa jenny, möjlogen sanni o jessi för shopping och fika? sedan ska ja o jenny träna. vilket vi inte gjort på ett antal månader, men nu är vi på gång igen.

:)

hemma från huvudstaden

I natt, mellan 24:00-01:00 kom vi hem till skövde igen. Och vad har vi hunnit med under de här dagarna då? Jo vi har jobbat på mässan, ätit och sovit, typ. och umgåts med varandra såklart. Men jag måste nog ändå säga att vi haft ett par bra dagar i stockholm. Lite mer pengar än vanligt blir det också! :)

 



packning pågår..

hej. jag håller på o väljer ut kläder och packar ner. Imorn bär det ju av till stockholm med jobbet. det mesta är kläder till mässan men en del annat ska man väl ha till kvällen iaf. ska ha med en massa mer också. är väl ganska okej att komma till huvustaden igen. jag o anna ska förhoppningvis kolla in stan imorn (om vi hinner) och fika.




Får inte glömma att ladda ipoden och lägga in ny musik som linda skickat. kamera, och pengar ska också med.

Nu ikväll ska jag träffa sofia och linda, vi ska fika på pims, det gillar vi. ska bli himla mysigt. sedan blir det gossip girl och desperate housewives. Måste packa klart allt nu.

the ex


nu har jag o robert precis varit iväg och hyrt film. Jag valde the ex. Vi va även på biltema och mio, för första gången sen det öppna här i skövde. Det vi fick med hem var en födelsedagspresnet som robert köpte till sin pappa.

ne nu ska jag duscha o sedan krypa ner i soffan o kolla på filmen. mysigt.

kram

19 maj

kaspers dag.

guess who

sitter här och kollar på guess who. Är ganska trött också. och helgen är redan slut. jag skulle behöva ett antal helgdagar mer så man hinner vila upp sig.

idag fick ja gå upp tidigt. jag, mamma och pappa åkte nämligen till örebro, marieberg. Shopping och ett varv på ikea blev det. och lunch på nån resturang. Köpte mig ett par vita sköna skor + ett silver halsband. sedan har det blivit slappande här hemma, bara kollat på serier och tv. Finns inte så mycket att göra när regnet bara öser ner. Jag önskar mig lite mer vårväder.

ne nu ska jag krypa ner i soffan igen och se koncentrera mig på filmen. god natt.

shopping och lunch på stan.

Nu kom jag precis hem från stan, gick med jenny och linda. Fick även med mig en ny sjal, två t-shirt och en silver klocka. Tyvärr är jag ett antal 100 lappar fattigare. Vi åt även lunch på stan, det blev på riviera och vi åt cesarsallad med kyckling. det var gott.


Och så gårdagen. Jag jenny jessica och sanna sjöng singstar(tävling), prata, dansa och spela kort (vattenfall). Sedan gick vi vidare till mangos för drink. Mycket bra kväll var det.. finns mer bilder hos jenny


Och nu måste jag städa.. är hur stökigt som helst här just nu. kommer väl ta sin tid. sen blir det mys och tv.



en bra kväll

image386
jessi o jag<3

Hej! Blev en ganska tidig kväll idag. men har haft det himla trevligt. Här är en bild från kvällen. Det är jessica o jag utanför hennes hus. imorn får ni lite bilder o uppdatering om kvällen.

föresten den lila klänningen som möjligen ser blå ut på kortet är min nya från hm. även jackan ;)

nu ska jag läsa cosmopolitan och elle. sen ska jag sova. natti.

fredagen är här

Och återigen ska jag umgås med mina vänner. jessi jenny och sanni. Vi hade tänkt att göra som förra helgen, grilla o dricka i boulonger. men vädret säger nej. Vi ska dricka o festa lite hemma hos jessica lite istället. det blir jättebra det också.sen går vi kanske till stan? jag vet inte rikgt vad planen är. ?

annars idag har ja o jenny fumlat runt på stan. Kollat i affärer ett antal gånger. nu kan vi snaert allt utan och innan. Jag inhandade mig en kjol från hm. plus lite trosor.

nu ska jag göra ordning mig inför kvällen, kraaam på er!

västkusten?

image385

Jag sitter och kikar på lite sommarbilder. önskar att sommaren vore här. Funderar om det blir västkusten något i sommar. Jag och jenny ska ju iaf dit eftersom hennes mam o pap flyttar dit :) men blir det någon mer sväng dit, någonstans på västkusten?

Idag blev det stan med annsi o jenny. köpte mig en lila klänning på hm. sedan fika ja o anna på rådhuset. en mysig dag helt enkelt.

och anna, jag älskar den låten med jason mraz ft colbie caillat.

jag ska till stockholm

igen. för andra gången i mitt liv. sedan ska jag dit den 27 juni också. så kommer ha varit där tre gången då under vår/försommaren. lite bra tycker jag! :)

Den närmaste resan är iaf på onsdag, om en vecka exakt. då ska jag dit med jobbet, på mässa! onsdag-lördag blir det. Jag hoppas jag ska hinna med lite shopping då iaf också. och stockholm är ju en helt underbar stad så det blir brabra.

Idag promenerade ja o anna under lunchen, två varv till och med o sedan promenad in till stan. Där mötte ja upp jessica. Vi fika o satt o myste, prata och så. voda, paj och cola är ganska bra. sedan promenera vi hem till henne innan mam o pap hämta upp mig.

Nu ikväll ska jag någ måla mina naglar o lite sånt där. mysa till film tror jag också.

shopping

image380
från hm.

Hej. jag tror jag har ett beroende. av bikinis, och jackor. Förra året var det skor men jag tror jag kommit ifrån det lite iår. Här är iaf tre av de bikinis jag beställt i år. Idag hittade jag även en del kläder på stan, två st jackor. en grön och en grå från hm. (endast 200kr/st) och ett linne från hm + ett nagelack från kicks.

sedan fikade jag med mina vänner på pims. jag jenny jessica elin och sanna. mysigt vare. och elin betalade det sista på ayia napa resan. gött. Och vi skulle planera en helg för liseberg men det var himla svårt att få en helg som passar oss alla. är så himla mycket att göra innan semester nu. hehe

kraaamhej nu ska jag kolla på desperate housewives

på spaning med bridget jones.

image378

Här har jag tillbringat största delen av dagen. Ute på baksidan, solande. Lyssnade på lite bra musik. kent, the kooks, H. Hellström, lasse lindh och massa annat. Och så började jag läsa på spaninge med bridget jones. den är ju lite småkul.

Annar idag då. Vaknade halv tio. åkte med mamma o handla. Vi köpte nybakat bröd och när vi kom hem åt vi frukost. mysigt. och sedan förutom solande, jag o jenny gick en promenad, och sedan var ja iväg o lät kasper bada i bäcken.

Ikväll blir det grillning här hemma. kyckling som jag älskar. en helt underbar dag.

en sommarkväll.



Nu är ja hemma igen. Har varit i bolunger ikväll med jenny, jessica, sanna och elin. vi grilla lite korv och drack lite cider och umgicks. Var en hiumla bra o mysig kväll måste jag säga. ja älskar er.

solning på schemat

image368 image369
bild 1. linapose:P bild 2. jenny solar

Hey. Idag fick ja sluta lite tidigare. Så mammi åkte o hämta mig så åkte ja hem för lite solning. Jenny kom också upp. Vi tog en promenad med kasper. Sedan la vi oss på baksidan o stekte lite ;) heelt underbart.

Ikväll ska vi grilla i bolunger. det är jag, jenny jessi, sanna och elin tror jag. dricka lite också. Kommer nog bli en himla bra kväll tror jag.

lite minnen

image362 image363

Har suttit och kikat igenom lite bilder. Här är två bilder på mig o jenny. från prag.
jag älskar dig :)

det känns som sommar

återigen, en underbar dag.

idag slutade ja o anna tidigare.. Vi fika på stan tillsammans med hennes pojkvän kalle. Sedan tog jag en promenad hem och lyssnade på lite bra musik på ipoden. Väl hemma bytte ja om till bikini och la mig ute på altanen. sommarhej. uunderbart var det.

Och nu kom jag precis hem. Har varit ute o handlat med mamma. Och ikväll ska vi grilla här hemma. hamburgare o bröd ska det bli. mysig sommarkväll tycker jag:)

men hejhallå

nu är det äntligen himla bra väder ute. det har gjort mig på bra humör. Som vanligt tog ja o anna vår vanliga promenad under lunchen. sedan satt vi och sola och njöt av det underbara vädret. sedan jobba jobba igen. sedan var det hemgång. och det blev en skräll. jimmy gick med mig in till stan. jo ni läser rätt. han gick, hela vägen till jennys lägenhet till o med. och han är världens lataste människa. lite snällt japp.

sedan bytte ja lite kläder hos jenny o vi, ja o jenny alltså, köpta glass o satte oss på torget. sedan köpte vi mat, taaacos laga vi. mys och gott.

Och vi har kollat resor till prag. billigt vare så nu vill jag boka. förstår ni vad kul vi kan ha? hehe

nu blie det film, snart.

bad i simsjön

ok inte för mig men för kasper iaf. ja mam, pap daniel o karin åkte upp  och lät kasper bada o simma lite :)



annars idag slutade jag hyffsat tidigt. Mötte jessica på stan. Vi fika god blåbärspaj på voda och kollade sedan stan innan vi sola på plaza. mysigt, japp. <3

nu på kvällen har ja kikat på chasing liberety. och nu blir det väl desperate housewives. :)
kramhej

flytande?

ja o anna sitter o har våra samtal idag igenl. Vi brukar nämligen ha väldigt roliga o givande samtal med varandra ;) Och nu kom vi o tänka på en speciell fras från tallin.
- Vi ska hålla oss flytande hela dagen. kanske hela helgen egentligen?

det är lite internt.

Prag?

      
Prag 07


Nu är årets treor i prag. och jag är lite avundsjuk. vi hade det himla bra där tillslut ändå. eller hur?

men vi ska dit igen, ja o mina vänner. det har vi bestämt. men den gången ska vi endast ha nöjen på schemat. :D

Men tillbaka till nutid. Idag slutade vi runt en tre. Jag annsi o jimmy åkte in till stan o tog en fika på rådhuset i solen. Jenny kom också ner o gjorde oss sällskap. sedan kolla ja o jenny runt i affärerna. Här hemma har jag bara hunnit äta o promenera med kasperkillen. nu blir det duschen o sedan ska ja kolla om ja ska beställa något från internet? ska ta mig en funderare.

kram på er.

helgen är snart slut

men några timmar har vi ändå kvar. Och har haft en himla skön ledighet. Igår tex var ja jenny o jessica hembjudna till sanna. Vi åt god mat, pratade, umgicks o satt ute en stund på kvällen. Sista halvtimmen skrattade jag åt precis vad som helst. jag var nog lite trött.


i torsdags var jag i gbg med sofia o linda. Vi åt god taco/pizza buffe och shoppade lite allihopa. På kvällen var vi på 20 årsfest hos jessica. Jag, jenny, sofia o linda åkte även en sväng med bilen. hälsa på robert och robin och dunka lite bra musik ;) hehe sedan gick ja o jenny hem till jenny för lite vodkafest bara vi två innan vi drog till bogrens.


i fredags gick ja o jenny på stan, köpte födelsedagspresent tll jessica som fyllde 20 år. grattis älskling o tack för smörgåstårtan. sedan på kvällen var ja med robert. Vi tittade på andra avenyn o lite annat bra på tv.

och så idag. Jag har typ inte gjort någonting. Bara legat i soffan och kollat på film. hehe blir förmodligen mer av det de närmaste timmarna.
Juste har suttit på lite hemsidor o letat kläder, skor och bikini som ja vill ha. Och den här skon från ellos måste jag beställa.

image344

kraaaaaaaam

takida - curly sue

Your strength is so hard to find,
I feel so much stronger now,
the feeling´s alright.
Your words make me whole again,
those eyes cannot ever lie,
you´re so divine
I´m not ever alone, you´re not ever alone

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found,I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive
I´m not ever alone

Your smile is heavenly,
I don´t deserve all the love that you'r giving to me
Your touch makes it hard to breathe,
the shiver´s around me now, you´re so fine

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive

The heart is pumping for my life, the mind is happy and I will love you to the day I die

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
the glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive

japp jag gillar den:)

det var en gång



1: jag o mammi. 2: jenny paulina o jag. 3: jag o några till?


paulina la upp lite söta bilder från våra yngre dagar. då vi spenderade tid på hästryggen. hehe kul så kul vi haft.