dagen..

Idag åt jag och daniel lunch ut, på kebabhouse. det var gott. Gick ganska bra på jobbet idag också. Efter jobbet har jag kollat på bonde söker fru, som mam o pap spelat in åt mig. Det var ganska bra.

Igår träffade jag Jenny och Linda. Vi fika på pims. Imorn ska ja troligtvis träffa sofia och linda. Ska cykla hem till sofia efter jobbet och se på film och ha myskväll. Det ser jag fram emot.

Och på fredag har jag fått ledigt ca halva dagen. Bra det för vi ska fira sanna! Sen ska vi vidare till stan allihopa och umgås! =)  På kvällen blir det kanske fest?

Har suttit på internet och kollat lite kläder de senaste dagarna. Hinner ju inte gå på stan så mycket. Har hittat en hel del jag vill ha..

/ lina.


min helg.

hur kan det redan vara måndag? Jag som var så glad att det var fredag nyss. hmm, tiden går så fort, för fort ibland..

I fredags var ja iaf hemma och hade myskväll med min familj. Det var mysigt. Vi åt god mat och kollade på Idol. På lördagen fick jag gå upp mycket tidigare än vad jag brukar. Jag, jenny, jessi, sanna och mattias åkte nämligen till ullared. Där var det verkligen mycket folk..  Köpte inte så mycket heller men var mycket trevligt och åt god mat ;) Kom hem runt en 20:00. Då gjorde jag ordning mig snabbt och så åkte ja jenny och linda på föfest hos jessica o mattias. Singstar var det där! sen åkte ja jenny och elin in till vatra för mer fest. en jättebra kväll..

På söndag åkte ja o jenny till stan. shoppade en del faktiskt =) massa örhängen och lite kläder och sånt.. På kvällen sen tog jag och jessica en långpromenad som var jättebra. Mysigt o hade mycket att prata om. <3

och idag var det jobb, och jag är trött :/

heal the world

- fin låt tycker jag..

Åh, vad skönt det är med helg. Första provisonmånaden är slut nu. och jag är verkligen trött.. men det känns jättebra!

Den här helgen kommer verkligen bli bra. varit hemma och myst med familjen idag. God mat och idol är en bra kväll.. Imorgon ska vi till ullared. jag, jenny, jessica, sanna och mattias. Det ska bli kul =) Jag saknar er! På kvällen ska vi gå ut. Då ska även Linda med.. Vi ska kanske iväg på inflyttningsfest. Får se hur det blir. hihi.

På söndag ska jag lata mig. och som vanligt kolla på film och tv.

löning

imorn får jag min första lön någonsin. känns otroligt bra och snart har man jobbat ihop oktlönen också =) idag körde vi en tävling. Jag var med Kippe. Tyvärr vann vi inte men en god delad andraplats.. hehe

Snart är det helg nu också. Blir det ullared på lördag? På kvällen blir det iaf utgång! så ska bli skönt att få helg och träffa mina världsbästa vänner. PUSS på er <3

härmed förklarar jag er Chuck&Larry

Idag var jag o jenny på bio. Härmed förklarar jag er Chuck&Larry. Den var bra, rolig och lite söt sådär =). Bio är så mysigt. Innan var vi på pims och fikade.. även det mysigt!

image158

på promenad genom stan

Idag har jag och mammi varit på stan i flera timmar. Har gått igenom alla affärer ordentligt! Har inhandlat mig nya skor, ett par "stövlar" och ett par "sommarskor" mer egentligen. Men jag gillar dem. Jag köpte även kläder, smink, mössa och sånt. smycken också! Ja blev en hel del bra köp.

På dagen senare har jag verkligen tagit det lugnt. Kollat på film (skräll). Jag ser nog för mycket på tv och film, men ja älskart. Blir x antal under helgerna..

Imorgon ska jag umgås med lite nära och kära, nämligen lite vänner. Vi ska på bio och fika och sånt mysigt! Det ser jag fram emot. Får se vilka det blir bara. Jag och jenny iaf, och elin! sen kanske lisa och sanni följer med? vore kul =) saknar er!

Nu ska jag snart läsa någon tidning, lyssna på musik och sova! =)

gooodnattt


/ lina:)

nu är det fredag igen

Helg är bland det bästa jag vet.. då har man massa tid till allt som att träffa vänner, kolla in stan, kolla film och bara ta det lugnt! Idag gick det bra på jobbet också, har varit en ganska bra månad.. och nästa vecka får man LÖN. känns mycket bra..

Igår träffade jag sofia och linda. gick till pims och åt nachos. skräll på oss. älskar att umgås o prata med dom. När jag kom hem tittade jag på wallander, hehe..

Ikväll blir det IDOL. Det är bra. ska kolla tillsammans med jenny, tyvärr mådde jessi inte så bra idag =/ senare på kvällen blir det mer wallander. och imorgon ska jag på stan. det är ett MÅSTE :)

juste idag klara jag kompetenstestet om vattenfall. BRA LINA!



på jobbet

Sitter på jobbet nu och har rast. Dannesyd sitter och pratar i tele än :P Jag kollar bio för ja o jenny ska kanske på bio ikväll.. tyvärr går inte den jag helst vill se! Härmed förklarar jag er chuck and larry =) Men supersugen kanske?

imorn ska jag troligtvis träffa sofia och linda. Pims som vanligt för oss!  saknar er!

Just nu håller jag också på och kollar på kompetenstestet som ja ska klara i veckan.. jag behöver nog hjälp. hehe

göteborg

I helgen har jag och Jenny varit i Göteborg! Tog tåget ner halv tio på lördagen. Gick på stan hela dagen och shoppade. Vi åt även lunch på det vanliga stället, kinamat. mums vad gott det var! När vi var klara med stan åkte vi hem till Johanna. Gjorde ordning oss inför kvällen. Där var det nämligen inflyttningsfest. Massa nytt och trevlig folk var där! festade hela kvällen + lite natt där också. På söndagmorgon åt vi god frukost och fortsatte sedan shopping i Göteborg. Himla mycket man vill ha..

Vid halv fem på söndagen var vi hemma i skövde igen efter en jättebra helg! <3


image156

tvivel

Jag har tid, jag har lediga dagar, där jag sitter och klagar
och längtar till fredan, precis som du
Kan du höra hur det låter i ditt vilsna skratt?
Kan du känna hur det gnager i natt?

Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?

jag älskar den låten!

Idag har det gått bra på jobbet och jag trivs mer och mer! alla är så bra där..
efter jobbet gjorde jag det, klippte mig, ganska kort. hihi får se om ja trivs i det. just nu känns det ganska bra iaf =)

Den här helgen kommer bli sjukt bra tror jag. uppdaterar senare om det

Det går framåt..

Onsdag idag, och snart är den här veckan också slut. Har massa roliga saker att se fram emot..

Imorgon ska jag på stan innan jobbet. Ska träffa Sofia och Linda. Ska försöka hitta något fint linne, tunika eller klänning som jag kan ha till helgen. Då ska jag nämligen till Göteborg med Jenny. Vi ska på inflyttningsfest hos Johanna =) Sen ska vi även gå på stan! Kommer bli en mycket bra helg. <3

På fredagen är det ju klippningen som gäller.. är nervös för vet inte hur ja ska ha det? Några förslag?

Och idag har jag kollat på resor.. Jag vill ut och resa. Antingen till ett varmt land eller till en storstad. Någon måste med mig! =) Är så många som varit eller är ute och reser nu! Jag vill också..

Nu måste jag fixa till mig :)

ny frisyr

ja idag har jag bokat klipptid. På fredag klockan 16:30 så måste ta ledigt från jobbet!lite dumt men jobbar så dumma tider för endel saker som tex klippning. Ska iaf klippa mig hos Mikaela. men vet dock inte hur. jag vet bara att just nu har jag världens tråkigaste hår! så något måste göras. min lugg vill ja ha tillbaka iaf. hehe

idag har jag varit på promenad med kasper ute i solen. bra väder idag! nu ska ja snart iväg till jobbet. ska fixa maten nu snart bara och vänta på att mammi kommer hem.

bra helg

Den här helgen har verkligen varit bra, har hunnit med mycket! Fredagskvällen började stressigt. Slutatde 18:00 och skyndade hem, duscha och fixa och tillbaka till stan vid sju och möta några arbetskamrater. sedan vidare till vatra! Var där hela kvällen med jobbet. Bjöds på mat och massa dricka.  Sofia kom också dit med sina vänner och mediafolk var där :)

lördagen träffade jag jenny. Vi gick på stan i timmar och letade efetr kläder jackor och skor. och en massa annat också! Tog oss en fika på pims och hade en mysig dag. På kvällen kom robert och vi kollade på kärleksfilmer, haha =).

Söndag idag, har hunnit med greys anatomy ugly betty och desperate hosewives. det är bra! älskar de serierna! På kvällen åkte jag ner till stan och träffade mina tjejer.
Jenny jessi sanna och elin <3 .

Nu har jag kollat på coyote ugly. sanna ska nämligen flytta till usa, och kanske till new york. kom då på den här filmen som ja var tvungen att se!

Nu ska ja lyssna på musik och läsa tidningar =)

godnatt

pims

Efter jobbet gick jag till pims och träffade sofia och linda! Vi åt lite god mat och pratade och hade det himla trevligt! Det är skönt att träffa bra vänner efter en lång arbetsdag. Idag gick det ändå bra på jobbet!

image153


Nu sitter jag och lyssnar på lasse, jag älskar honom! ska vi boka biljetter snart? =)
ska läsa i min nya  tidning nu o sen sova! Go natt =)

på jobbet

Sitter på jobbet nu och väntar på att det ska funka att ringa! Har inte funkat på snart 45 minuter.. så sitter här och fördriver tiden, sofia sitter vid facebook så ska kasnke fixa detjag också snart, alla verkar ju ha det! och min blogg såg inte alls bra ut här så ska fixa lite där hemma ikväll kanske. efter att jag träffat sofia och linda för fick sms och vi ska ses ikväll! Underbart bra!

ha det bra!

mitt i veckan

onsdag är det idag! veckan har hitills gått ganska snabbt.. hoppas den fortsätter så! Ikväll ska jag kanske träffa sofia, och linda om hon också kunde idag! Vore skönt óch kul att träffa dem, för saknar dem mycket och saknar att hinna umgås med vänner på vardagar! ;) Får höras sen hur det blir. isf blir det kanske pims eller något mysigt!

I helgen annars blir det ut med jobbet på fredag! ska till vatra för mat och dryck. kan nog bli kul =D på lördagar skulle jag kanske hitta på något med tjejerna. Får se om de kunde på lördagen istället. Jag hoppas för saknar dem också! <3

nu ska jag göra ordning mig och fixa mat sen iväg till jobbet. :/ Vill stanna hemma egentligen. hehe