i vita prickar


kavaj-hm , klänning-frk (från igår)

Idag har jag och robin riktigt söndagsmys. Har legat i sängen och tittat på filmer.

födelsedagsfirande


Ikväll har vi varit hemma i våmb och firat pappa som fyller år på måndag. Blev jättegod trerättersmiddag. Mums!

läsning


Igår var jag iväg på bokrea med mamma&pappa och fick med mig några böcker hem, bland annat elsas värld. De ska sparas till min och robins grekland resa. Att ligga i en solstol på en strand med en bra bok är bland det bästa jag vet. Vuxenpoäng tack.

Nu kommer snart Robin hit och det blir fredagsmys.

lördagens


shorts-bikbok, blus-gina

drink och vin kväll.


Igår var vi hemma hos isabelle och hade en jättetrevlig kväll. Lyssnade på musik, spelade spel och drack drinkar. Kvällen fortsatte sedan på glädje. <3

fina fina lördag


Vilken helt underbar lördag. Blev shopping med issa och sedan träning med linda. Nu har jag myst hemma och det är snart dags att börja fixa mig inför kvällen. Blir vin och drink kväll hos issa med alla mina underbara och fina vänner.

by anna


Ser ni att det är mig hon ritat av? :)

mys i våmb


Har kommit hem från våmb nu. Har varit och ätit hos mam&pap. Och myst. Melker vill helst ligga i knät trots att han är en stor labrador. Världens kelgris är han. Nu fortsätter myskvällen här hemma.

Trevlig fredag
kväll!!

lila är min färg


Sa jag lila? Färgerna man hittar i ungefär hela min lägenhet är lila och rosa.

You make it easier when life gets hard



Alla hjärtans dag.

en solig söndag



Gillar egentligen inte att det har kommit snö men idag var det en riktigt fin dag. Jag och robin tog en promenad här uppe på billingen. Resten av dagen har vi legat i soffan och tittat filmer och serier, ätit pizza, godis och druckit cola. Ja ni förstår, en riktig bakissöndag.

30årsfest


Som sagt. 30 års fest för Karin var det som gällde igår.

lördagens


kavaj, kjol- hm linne-gina

Igår var jag och robin på 30 års fest för Karin:) Det bjöds på god mat, vin, tävlingar och snapsvisor. Riktigt trevligt! Lite bilder kommer senare idag.

solig lördag


kavaj-hm

Hemma från en runda på stan. Fick med mig lite nytt hem. Bland annat ett par svarta shorts från bikbok. Hann även med en fika. Nu ska vi snart börja förbereda oss för kvällen.

nu är det helg..


Efter ett hårt träningspass var det dags att ta helg. Har fixat lite gott här hemma och tänt ljus och snart kommer min älskling. Så det är fredagsmys som står på schemat.

tapas


Som sagt, det blev tapas igår. Gud så gott.

Söndagen har fortsatt med mer mys. Kollat filmer och varit ute på promenad. Nu har min älskling åkt hem och nu är det solsisan som gäller.

lördagens


kavaj-hm , jeans-gina

Igår hade vi en riktig myslördag. Shopping med issa på dagen. På kvällen åt robin o jag tapas på la vida. Fortsatte sedan till mummel för ett glas vitt. Och avslutade kvällen på glädje med issa och toni.