mitt favoritställe


Så fort jag kommer hem efter jobbet tillbringar jag min tid här. Just nu den skönaste platsen i min lägenhet. Gillart. Veckan rullar på men jobb och så mycket solning som hinns med i det underbara vädret. På fredag är det semester.

glädje


Bjuder på en bild från gårdagen. Robin och jag satt på balkongen och körde dot innan vi åkte ner på stan för kinamat och sedan lite vin på glädje. Mysigt.

Hela helgen har varit jättemysig och bra. Midsommarfirande, solning uppe i våmb, filmmys och resturangbesök.

midsommarfirande


Mysigt midsommarfirande uppe hos mam&pap med sill&potatis, grillning, vin, och flera olika spel. Perfekt.

mummel med jobbet


Kvällen började med lite vin hos olle&chanette innan vi fortsatte ner på mummel för jättegod mat,dryck och trevligt sällskap.

möhippa


Igår var det möhippa för karin som gällde hela dagen. Verkligen jättejätteroligt!!

snart helg


från stockholm

Ska bli så skönt med helg nu. Och imorn kommer robin hit och det blir mys hela helgen.

mer stockholm


Stockholm är verkligen fint på sommaren..

stockholm i mitt hjärta


Är hemma efter en fantastisk helg i stockholm med underbart sommarväder. Jag och mamma har sprungit runt i massa olika affärer och shoppat, suttit på olika uteserveringar, ätit god mat och haft det så himla bra. Robin kom även förbi på lördagen. Hade även med mig systemkameran så mer bilder kommer!

svensk sommar när den är som bäst


Bildregn från helgen.

Långhelgen har varit helt uuunderbart. Bästa bästa. Har umgåts med vänner, familj och pojkvän. Har hunnit med en hel del solning, grillning hos mam&pap, bio, lunch på uteservering, götet med vänner och rose. Så här ska sommaren vara.

långledig


Igår var jag och isabelle ute på en jättemysig middag på glädje. Vi blev kvar hela kvällen och hade det riktigt bra. Underbar start på min långhelg.

idag har jag varit på ännu en mysig middag, uppe i våmb hos mam&pap. Imorn hoppas jag på soligt väder.