första advent


Här hemma är det första adventsmys. Ballerina pepparkakor, julmust, tända ljus och reprisen av så mycket bättre. Bilderna är från våran helg som har varit så mysigt. Middag på lavida, shopping, fika på stan och bio.

lycka


Igår fick en av mina bästa vänner en liten flicka och jag är så himla glad o lycklig för deras skull.

från husaren


Hittade en bild på husarens hemsida från i lördags.

wanna party?


Lördagkvällen spenderades hos sanna med fina flickor. Vin, lekar och massa snack. Sedan fortsatte vi ner på stan för dans inne på husaren.

after work och idolmys


Vilken underbar fredag jag har haft. Blev after work med mina tjejer på la vida med tapas bricka och ett glas rött. Sedan åkte vi hem till mig och myste, prata, tittade på idol och åt godis. Så mys.

ute i vimlet


Linda, jag och madde ute vimlet!

andra lördagen i november


Återigen en fin lördag, jag och robin var uppe hos mam&pap på förmiddagen, sedan blev det en shoppingrunda. På kvällen blev det inflyttningsfest hos linda&robert och kvällen fortsatte på bogrens och dans dans dans! Kanon!

en lördag i november


Igår var det full fart, vi var runt i hela staden och köpte olika inredningsprylar. Kuddar, lampor, gardiner, glas, krukor och växter. Senare på kvällen gick jag och robin över till sanna för förfest innan dans inne på bogrens. Det är såna lördagar jag älskar!