närbild


tröja-monki , byxor- hm , skärp - gina

Idag är det morsdag. Och jag och robin varit uppe hos mamma och pappa uppe i våmb. Blev fika! Nu blir det mys tills robin åker hem.

fjädrar


klänning, kofta örhängen- hm

Har precis varit nere på stan och elins esplanad med min älskling. Blev shopping och fika. Nu blir det film och mys här hemma resten av dagen!

satc 2


Ikväll har jag, jenny, issa och jessi varit på sex and the city 2. Och vi gillade den. Vi åt även på pims och kikade runt på stan. En mysig kväll med tjejerna..

en längtan


Vilket trist väder. Vräker ner hagel just nu. Så sitter och längtar bort till värmen och Grekland. Vila, sol, bad, vin och mys med min älskling. Det är det bästa jag vet, att åka utomlands. Underbart. Och är snart bara 1 månad kvar.. Hoppas på lite härligt sommarväder här hemma i sverige innan det.

Nu ska jag krypa ner i soffan igen. Har nästan sovit hela kvällen..

en sommarkväll



Igår var en fantastisk bra kväll. Jag, issa, jenny och linda började ute på balkongen med rosé och frukt. Kändes som en riktig sommardag. Senare på kvällen kom resten av tjejerna. Och ännu senare blev det husaren. Tack för kvällen tjejer!!

barbent


kjol-hm, linne-gina

härlig lördag



Blev solning idag på förmiddan och sedan cykla jag ner till stan och träffa isabelle. Blev shopping och fika. Mysigt. Nu ska vi snart börja göra ordning oss och sedan kommer resten av tjejerna för en härlig vinkväll. Kanske blir premiär för balkongen idag? ;)

underbart med helg


Fredag igen. Skönt. Har haft en mycket trevlig och mysig eftermiddag med annsi. Kolla runt på stan och åt på presto. Då kom jan och gjorde oss sällskap och kom underfund med att vi faktiskt jobbade på 3 olika jobb nu. Bra jobbat jan!

Nu blir det godis och mys. God kväll..

drömmen om italien

Nu är det klart. I början av september åker jag och Robin till Rom. Jag älskar nya städer och att resa så det kan inte bli bättre. Och Rom verkar vara en helt fantastisk stad. Känner mig otroligt glad.

Nu ska jag läsa min tidning som min fina pojkvän skicka till mig idag.. Sedan blir det 5an resten av kvällen.

upp till bevis


Jag har faktiskt lagat mat. Kyckling,ris och lite godaker i rödcurrysås. Mums.
Okej då, kanske inte riktigt lagade ihop allt. ;)

en söndagens




byxor-hm, tröja-bikbok

Älskling har åkt hem och jag sitter här hemma i soffan. Nu blir det sex and the city. Filmen eller serien?

älsklingens dag




MYSdag. Vi har haft en riktig mysdag. Robin fyller år idag. Har kikat efter lite resor också. Jag ska bjuda med honom på en weekend som födelsedagspresent. Lutar åt rom.

Jag älskar dig.

hej leo



Hemma igen. Robin och jag har varit nere på stan. Shoppat, kollat resor och fikat ute på torget med solen lysande. Härligt. Varma vindar idag.

Körde på min nya tunika från hm idag. Älskarn den.

dagens



Nu blir det en lugn kväll. Imorn är det jobb igen. Och sedan helg. Underbart.

fika med tjejerna




God kväll. Vilken bra torsdag. Jag och jenny har sprungit på stan hela dagen. Och sedan cykla vi och elin till jessi för födelsedags/inflyttnings fika. Mys. Mina vänner är underbara!

en kväll med isabelle



God morgon. Nu är jag och issa vakna. Vi hade en jättemysig och trevlig kväll igår. Lagade mat, paj, åt godis, drack gott vin och pratade om allt mellan himmel och jord.  <3

ledig imorn


tröja,jumpsuit- hm smycken-hm,glitter

Snart kommer isabelle hit. Vi ska ha mys/tjej/vin kväll. Vi har massa att prata om så blir fantastiskt bra!

ny vecka


Måndag igen. Efter jobbet träffade jag jenny för shopping. Fick med mig en bikini hem. Nu ska jag lägga mig i soffan och vila. Är görtrött.

en sötis



Tittade igenom lite bilder och fick syn på de här söta från en middag uppe i våmb.

vinst




Jag och robin har haft en helmysig och bra kväll. Vi gick ner till stan och oleareys för bowling,mat och dricka. Gud vad kul det var med bowling. Och  jag vann. Robin blev lite snopen och jag väldigt glad.

Trevlig kväll.

innan bowlingen..



älskling och jag

mysfredag




Mötte min älskling nere på stan nu ikväll. Vi hyrde film och köpte mat. Och nu är det myskväll som gäller..

måndagens




Har varit och jobbat idag. såklart. Nu ska jag läsa tidningar och ha på vänner..

Och vilken underbar vårdag det har varir idag också.

2:a maj och solen skiner..




Tog en promenad ner till stan och träffa jenny. Blev shopping och sedan åkte vi iväg till elins esplanad för mer shooping. Nu har jag precis suttit ute på balkongen och ätit mat. Älskar när solen skiner som idag. Några extra plusgrader hade ju dock inte skadat.

första maj






Som jag trodde. Blev en fantastiskt bra kväll igår hos elin med allt som en förfest ska innehålla. Vin,prat,skratt, spel och fina vänner. Kvällen fortsatte sedan på husaren där det blev dans.

Och nu känns det ju bra att vi är inne i maj månad. Hoppas på mer värme och sol.