stressad

har stressat igenom hela den här dagen. Eller eftermiddagen och kvällen. Var på stan med jenny och kikade runt. Skulle byta mina skor ja köpte i helgen. Men dte gick tydligen inte. Fick ringa hit och dit och inget verka funka. Så nu tar jag och jessi tar en liten trip ner till jönklping i helgen igen och hälsar på sanna och byter skorna. Treeevligt så dte löste sog ju bra. Med detta betsämt fortsatte vi våran runda på stan ja o jenny. Köpte nya kuddar. Jättefna. Och ett par nya skor. och kollade sommarkläder. sedan blev det solning. Skönt. Hann inte med våran träning så det tar vi imorgon..

Nu blir dte film eller gossip girl.

en söndagskväll

Sådär nu kom jag hem precis. Har varit och fikat på pims med sofia och linda. Sofia har ju varit i thailand i tre veckor så var himla trevligt att träffa min bruna vän. Linda också såklart. Sedan promenera vi upp till billingen. Snart kommer vi bo där alla tre. Vi kollade sofias nya inköp och fina bilder i thailand. Nu längtar jag ännu mer till min och jennyes egypten resa.

Helgen har annars varit lugn. Väldigt mysigt för robin har varit här. Blivit en del tvtittande. Och i igår var vi på ikea och a6 i jönking. Köpte en del saker till lägenheten och ett par snygga sommarskor.

Jag och jenny ska till Hurghada


Idag (äntligen) bokade jag ocg jenny resa till egypten. Den 11 april åker vi iväg. Ett all inclusive hotell. Ska bli så himla skönt med sol och värme och sköna kvällar. Och alla fina klänningar och sommarkläder.

Och idag skrev jag kontrakt på en lägenhet. Det är sant. I juni ska jag flytta. "Det var på tiden" tänker nog många av er nu. Bättre sent än aldrig. Just nu känns det i alla fall jättebra. Blir billingesluttningen. Då har jag nära till vänner, familj och stan.

Nu i helgen är robin här. Imorn ska vi till ikea. Annars blir det väl lugnt och mys.

en längtan


Gud vad jag längtar efter sommaren. Värme och sol. Hoppas jag och jenny kommer iväg på en resa nu under påsk. Jag skulle nog må bra av lite utomlandskänslor ;)

jobbat kväll

Idag har vi jobbat över en stund. Jobba kväll är lite jobbigt tycker jag. Men det behöbs ju ibland också. Jag anna och chanette var iaf och åt lite pizza tills kvällsmat.

Nu har jag precis lagt på ice power på min fot som jag har ont i när ja tränar. Känns otroligt konstigt. Som foten håller på att förfrysa ungefär. Hoppas detta hjälper för imorn ska ja och jenny träna. Och gå på stan ska vi också hinna med. har masa jag vill kolla på.

Och snart är dte helg. Längtar. Då blir det kanske ikea.

helgens fortsättning


Som sagt, i lördags kväll kom den här lilla tjejen på besök. En rikigt liten sötis. Och så blev det en myskväll här hemma. Robin och jag kollade på tv och film. På söndagen sedan åkte vi runt och kollade på möbler i skövdes alla möbelaffärer.

På kvällen träffade jag mmina fina vänner jenny och linda. Vi fika på pims. treeevligt :) Och sedan gick jag och jenny på bio. På en shopaholics bekännelse. En sån där töntig film som vi gillar.



Och så nu är det måndag och veckan är igång. Jobbat hela dagen och varit och tränat med jenny. Det kändes bra!

helgen

Igår kväll åkte jag jenny och robin hem till anna i skara. Kollade hennes nya fina lägenhet, åt pizza (och godis), drack lite vin och kollade lets dance. Lite mysigt sådär.


Och idag fick gå upp tidigt för skulle med jessica och sanna till ullared. En liten roadtrip. Så vid sju hämta de upp mig och robin. Jag handlade för 54 kr. Treevligt hade vi iaf :)



Ikväll ska Lena komma hit så vi ska vara barnvakt. Hon är så söt. Och så blir det robinson och film.

vilken bra kväll

God kväll..
Är hemma  från en jättebra kväll med mina fina vänner. Jenny jessica sanna elin och lisa. Var så längesen vi var allihopa. Gud vad kul. Saknat er. De andra skulle till bogrens. Röd torsdag idag. Men för mig blev det en tidigt hemgång. Måste orka med att morgondagen också. Då är det jobb som gäller.

Vi har iaf pratat dansat och sjöngt en massa ikväll. <3



tack för en jättebra kväll tjejer. <3

 Nu ska jag prata med Robin och sedan sova.

ge mig vår


Riktigt skönt väder idag. Provade även på att ta av mig jackan, men den värmen hade tyvärr inte kommt än. Jackan får jag behålla på ett tag till. Jag och annsi har hittat en ny sväng vi tar på jobbet. Mysigt.

Efter jobbet var vi iväg och tittade på lägenhet. Och sedan har jag och jenny varit och tränat. Kände träningsvärken ordentligen då. Tur att vi hinner vila tills torsdag.

charter hjältar

Sitte och tittar på charter hjältar nu.. Längtar ju lite utomlands nu alltså. Jag och jenny planerar ju en resa här snart nu ju. Runt påsk. Hoppas det blir bokning snart.


Idag träffa ja jenny efter jobbet. Vi gick på stan. Fick med mig ett par sommarskor, skärp och t-shirt hem. Sedan träna vi. Idag testa vi core sp får se hur vi känner oss imorn. Har även hunnit med en promenad med min ipod. Nu är det som sagt charter hjältar och sedan hipp hipp hora.

och så tog helgen slut


Söndag igen. Har blivit en sen kväll. Ja och jenny tog en fika på kvällen. Det var inte bara vi som fått denna idé för pims var fullt och vi gick till rådhuset istället. Mysigt ocg trevligt att träffa jenny igen efter helgen. Efter detta promenera jag hem till daniel, karin och lena där mam o pap redan var, har varit där tills nu ungefär.

Annars har jag haft världens mysigaste helg med min favorit robin.  Vi har typ bara tagit det lugnt, kollat på film och myst massa. Längtar tills nästa helg nu redan. <3

Imorn blir det jobb. Sedan ska ja och jenny gå på stan och sedan träna.

träning

Har precis varit o tränat med jenny. Var lite jobbigt idag men det kändes bra. Ikväll blir det städningen och så ska jag ta dte lugnt hemma. Se på en film kanske. Har ju inte varit hemma mycket den här veckan så idag ska jag ta igen lite av det.

Jag längtar tills imorn. Helg är underbart, Då ska jag träffa robin.

män som hatar kvinnor


Har precis varit på bio med jenny. Vi såg män som hatar kvinnor. Okej jag trodde den skulle vara bra eftersom alla som sett den säger det, men aldrig trodde jag att den var så här bra. Sjukt bra och spännande var den. Verkligen en film ni borde se.

Vi hann även med stan en sväng idag jag och jenny. Vet en del saker jag ska köpa men idag inhandla jag mig en ny mobil så det får räcka. Blev en sony ericsson c902.


god morgon

Jag och anna ligger kvar i sängen. Lyssnar på musik. Igår hade vi en jättekul kväll med jobbet. Badade badtunna i underbart väder. Klarblå himmel och solen sken. Sedan basta vi en stund. Gjorde ordning oss och började laga mat tillsammans med en kock. Pierre var i ett team och vi gjorde huvudrätten :) För en gåns skull tyckte jag att det var riktigt kul att laga mat.

Tyvärr glömde jag min kamera men annsianna hade ju mobil med hyffsad kamera.



Bilder från badtunnan kommer imorgon. Då ska ni få se hur mysigt det var.

Nu ska vi väl börja göra ordning oss och åka till jobbet. Sovmorgon till tio idag. Väldigt skönt.

.. och så slutade det med saint tropez

Som sagt i går kväll blev det vin och några drinkar hos jenny. Elin och Doni kom förbi. Jag hade en väldigt bra kväll. Massa prat och skratt. Slutade med att begge ringe och sa att det fanns fantarose som vänta på oss på voda. Och det tackar man ju inte nej till.




Så idag blir det mys här hemma. Ta det lugnt. Hinna med någon film kanske. Ikväll blir det träning med jenny och linda iaf.

shopping och lunch med jenny


Kom precis hem från en trevlig lunch och en bra runda på stan. Fick med mig en del saker hem igen. Jeansleggins, örhängen och 2 tröjor. Får se om jag tar något nytt tills ikväll. Eller om jag tar mitt vita linne från weekday som jag inte hunnit använda än. Ikväll blir det ju vinkväll hos jenny. Vi ska testa ett nytt vin idag.

Har även hunnit med att åka med och va barnvakt åt världens sötaste Lena med mam o pap.

Skönt med helg

Min mobil gick sönder idag. Tappade den och nu är den i 100 delar. Okej 5 kanske. Måste lämna in den imorgon. Har fått låna mammas ena så länge. Tur det.

Imorgon kommer bli en bra dag. Barnvakt åt lena, lunch och stan med jenny. Har hittat en del jag ska köpa. Och på kvällen ska jag och jenny ha lite vin och myskväll och kolla lite resor.

Väldigt skönt med helg igen.

1234

Give me more loving than I've ever had
Make me feel better when I'm feeling sad
Tell me I'm special even though I know I'm not
Make me feel good when I hurt so bad
Barely getting mad
I'm so glad I found you
I love being around you
You make it easy
Its as easy as 1-2-1-2-3-4
There's only one thing
To Do
Three words
For you

Har rast nu. Sitter och lyssnar på Pain white T's. Väldigt bra. Efter jobbet ska jag och jenny hinna med stan en sväng. Sedan träning. Nu ska jag ut och göra maja och diana sällskap :)

music quiz på harrys

Nu är jag hemma från en väldigt bra kväll men några väldigt bra tjejer. Jenny, Jessi Sanna och Elin. Vi började hemma hos jessica. Började planera lite festivaler här framöver. Sedan fortsatte vi till Harrys. Efter första frågan trodde vi att det skulle gå vägen men sen gick det utför ;) Vi kan inte 80-tal musik ;) FAST vi kom sjua av 26 lag. Det var ju väldigt bra iaf! :) Tack för en väldigt bra kväll.




<3



nya träningskor


Fick precis mina nya träninsskor till jobbet som jag har väntat på i några dagar! Väldigt bra, nu blev jag glad. De ska ja använda sen när det är dags för träning för mig och jenny ikväll. Men först blir det mer jobb och sedan ska jag och Jenny ta en runda på stan.

björn rosenström

Vilken bra kväll det blev igår.

Vi har funderat på att gå på björn rosenström ett antal gånger men det har aldrig blivit av men igår skulle han till bogrens, då måste man ju passa på, eller hur. Brukar ju kunna bli bogrens på lördagkvällar ändå. Så det blev förfest hos sofia. Det var ganska mycket folk där när vi kom och det fylldes på under kvällen. Hade väldigt roligt.




Senare på kvällen fortsatte vi som sagt till bogrens. Skitkul. Dansa, sjöng, träffa massa kul folk. Det var längesen det var så här mycket folk ute kändes det som.


Idag är jag väldigt trött. funderar på att ligga här hela dagen. Jag och jenny hade tänkt att träna men det är tydligen inte bra när man druckit dagen innan? Vi får se hur det blir. Nu blir det i alla fall en film.