sex and the city

Idag efter jobbet tittade jag på desperate housewives.. :/ nu måste jag se nästa avsnitt så fort som möjligt, verkligen.. Ska kolla på någon film nu snart. en mysig, som tex bridget jones.

Föresten, idag på jobbet pratade vi om julklappar. Och alla verkar ju tycka att sex and the city är så himla bra. och jag tror nog att det skulle falla mig i smaken. så det blir en julklapp till min önskelista.

image168


men nu tänkte jag göra utmaningen från Sofia.
Skriv ner alla bloggar du läser och varför.

Här kommer några av de jag läser iaf.

http://dearsofia.blogg.se/ , en av mina närmaste vänner som har börjat blogga mycket nu det senaste. Kul att läsa om allt hon gör om dagarna och även att läsa om allt man gör tillsammans =) Hon ger mig ofta leenden och skratt.

http://jennysv.blogg.se/ , http://jessig.blogg.se , http://sannasonic.blogg.se de tre får vara tillsammans. mina tre bästa vänner från skolan. så nu när man inte längre träffas varje dag är det bra att kunna läsa lite om deras dagar här. (även fast msn,sms och samtal förekommer ofta) <3. Sannas liv i New york vill jag höra mer av.

http://liiindab.blogg.se/ , en av mina bästa vänner igen. samma där egentligen. Man får sig lite uppdateringar vad hon gör de dagar man inte hörs på annat håll.

http://vilkenlycka.blogg.se/ , ellen, en klasskompis som flyttat till LONDON. Kul att läsa om vad som händer där borta..

http://amanda0.blogg.se/ , även här en klasskompis från rb. Man vill ju inte missa vad som händer i töreboda med amanda=)

http://EliiinE.blogg.se , När hon väl skriver finns det mycket att läsa där =)

http://kenzaas.blogg.se/ har börjat läsa den lite oftare nu. Kul blogg att läsa lite då och då. bra o kul bilder och bra stil tycker jag.

http://emelieelisabeth.blogg.se och http://lacka.blogg.se, två tjejer som är bekanta med julia. Mysiga och roliga bloggar om allt möjligt =)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jaa sex and the city är skit bra. Har säsong ett och två hemma. tror du kommer tycka om det för det är verkligen bra =)

2007-12-05 @ 18:15:00
Postat av: Linda

JAAA JAG VILL SES SNART! kanske kan ses i början av nästa vecka, vad jag vet nu så gör jag inget speciellt?

2007-12-07 @ 09:11:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback