MP3 är hemma från prag

idag mellan 06:00 och 07:00 åkte vi över öresundsbron och var hemma i Sverige igen!. Halv 12 var vi sedan hemma i skövde. det känns skönt att få sova i sin egna säng inatt måste jag säga.

så om veckan då? ena delen har varit helt underbar medan den andra varit lite tråkigare. liksom museum och typ historiska rundvandringar är liksom inte min grej. sen var ju inte vandrarhemmet det allra bästa heller. sen var även min söta jessica sjuk. men förutom detta var resan helt underbar, prag är vackert och otroligt billig, speciellt maten och även spriten, speciellt på albert ;)

förfesterna och ja hela kvällarna var fantastiska måste jag säga.. alla festade, var glada, skrattade och media treorna är helt underbara!

så här kommer en kort resume.
söndag: sitta på bussen. ha en halv dag o vandra runt i köpenhams alla affärer. helt underbar stad som jag älskar. satt och sola oss på torget.
måndag: framme i tjeckien och vi besökte koncentrationslägret i Theresienstadt. åkte sedan vidare till Prag, där gick vi runt vandring och tog det lugnt och kollade in staden. fest på kvällen
Tisdag: åhhh fridagen i prag, vandrade runt, shoppade, åt god mat och njöt av Prag. På kvällen blev det fest.
Onsdag: Rb åkte till barandov filmstudio sedan iväg på marknad och sedan konstmusem och sedan en till rund vandring på andra sidan stan. kvällen blev det resturang och kollade in lite uteställen
Torsdag: Tog en promenad till en park sedan tog vi oss en lunch i det vackra vädret. sedan åkte vi i väg till en kyrka som var av skellet typ.. hm. efter detta var det hem och förberede oss för mediamiddagen med både lärarwe o elever. den kvällen var sjukt grym och kul. sedan utgång på 5 våningsdiscot.
fredag: kollade stan och marknad sedan bussresa hem, stanna till i tyskland.

           

DET ÄR VI SOM ÄR MP3, everybody dance now!


Kommentarer
Postat av: jenny

PRAAAAAG :)

Postat av: Anonym

Det var faktiskt riktigt kul och fint i prag =)

2007-05-14 @ 20:10:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback